Astrologė apie Saulės užtemimą: vienam ženklui gali pasirodyti, kad žemė slysta iš po kojų

Balandžio 20 d., ketvirtadienį, Avino ženkle stosiantis Saulės užtemimas daugeliui Zodiako ženklų reiškia, kad vertėtų būti santūresniais ir nesiimti nieko naujo. O štai Svarstyklėms netgi gali pasirodyti, kad žemė slysta iš po kojų, tačiau tokia reakcija bus perdėta ir netrukus viskas susitvarkys.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 11:42 AM

Avinas (03 21–04 20)

Veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti sėkmingas nebent antradienis. Vėliau pavojingos dienos – laukia išbandymai, painiava. Kad ir kas nutiktų, svarbiausia neskubėti iš karto reaguoti. Vis dėlto jei nesiimsite nieko naujo, savaitė praeis sąlyginai ramiai. Tiesa, jei negimėte paskutinėmis ženklo dienomis, antraip jūs papuolate į tiesioginę užtemimo įtaką ir pasekmes jausite visus metus. Jei jūsų gimtadienis išpuola šiuo metu, geriau jį tik kukliai paminėti.

Nuo trečiadienio iki šeštadienio itin sudėtingas laikas, kai svarbiausia neprarasti ramybės. Nesinervinkite dėl neteisybės šeimoje, partnerių darbe. Nesileiskite į finansines avantiūras.

Jautis (04 21–05 20)

Nors balandžio 20 d. Saulės užtemimas bus Avino ženkle, tie Jaučiai, kurie gimė išsyk po šios datos, užtemimo įtaką daugiau ar mažiau jaus ilgai – per metus iki kito gimtadienio galimi lemtingi pokyčiai. Kitiems Jaučiams jau dabar įtakos turės gegužės 5 d. Mėnulio užtemimas. Dabar ir taip painus laikas prieš gimtadienį, tad dažniau užsiblokuoja gebėjimas aiškiai suvokti situaciją ir priimti teisingą sprendimą.

Savaitės pabaigoje būkite apdairūs ir atsargūs, jei ieškote geresnio darbo, kitų būdų užsidirbti. Svarbu stiprinti imuninę sistemą, dažniau ilsėtis, ilgiau miegoti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Gali užklupti netikėtos permainos ir dabar bus svarbu likti realistais – galite apsigauti ir pasirinkti ne tuos žmones, ne tą kelią. Balandžio 20 d. užtemimas stiprins poreikį maištauti, ką nors keisti ir gali būti, kad savaitei baigiantis virsite nevaldoma stichija. Svarbiems reikalams tvarkyti tinka tik antradienis.

Būkite pasiruošę susidurti su nelabai malonia realybe. Svarbu nepervertinti savęs, savo saugumo. Jei turite ką slėpti, pasistenkite patikimiau tai saugoti. Dabar savotiško apsinuoginimo laikas: kas buvo slapta, taps akivaizdu. Svarbu nerodyti iniciatyvos, dažniau patylėti ir nepersidirbti – bet koks nervinis ar fizinis persitempimas gali susargdinti.

Vėžys (06 22–07 22)

Jei esate kūrybingi, lengvai persiorganizuojate, užtemimas taps nauju impulsu tobulėti. Bet jei bijote pokyčių, rizikos, stresas neišvengiamas. Stiprinkite nervų sistemą, daugiau ilsėkitės. Bendravimo neribokite, bet naujų žmonių venkite, į romantiškus nuotykius nesivelkite.

Tiesa, jei santykiai su pora įtempti, gali būti, kad sugalvosite išsivaduoti iš jus kaustančio ryšio. Svarbiam reikalui sutvarkyti, pasikalbėti su vadovybe tinkamas nebent antradienis.

Labiausiai nepalanki savaitės pabaiga. Saugokite save, atsipalaiduokite ir leiskite sau būti silpniems.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis šaunus – pavyks išnarplioti sudėtingą reikalą ir įvykius pakreipti norima linkme. Vėlesnės dienos nebe tokios sėkmingos. Pagrindinį dėmesį tuomet verta sutelkti į karjerą ir viską, kas su tuo susiję. Nepraraskite artimųjų pasitikėjimo, paramos, įrodykite šefui, kad esate nepakeičiami.

Tiesa, turite būti pasiruošę netikėtoms permainoms darbe: gali tekti ieškoti kitos darbo vietos arba sutikti su paaukštinimu, kuris nepatinka. Jei saugote darbo vietą, venkite konfliktų. Rūpesčių gali sukelti savaitgalio pramogos, šventimai, kelionės.

Mergelė (08 23–09 22)

Šią užtemimo savaitę teks aiškiau pajusti, kas kenkia ir ko nereikia. Tai vers su kai kuo išsiskirti (itin pažeidžiami bus santykiai su mylimu asmeniu), ką nors iš esmės pakeisti. Tiesa, dabar tam netinkamas laikas. Vis dėlto jei esate nusprendę nutraukti varginantį ryšį, atsikratyti toksiškų žmonių, tam puikiai tiks antradienis.

Antrą savaitės pusę nepalankios tolimos kelionės, kritiškiau reikėtų vertinti iš užsieniečių ar įtakingų asmenų gautus pasiūlymus, nieko nekeisti veikloje.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jei savaitės viduryje ar kitos savaitės pradžioje pasirodys, kad dangus griūva, žemė iš po kojų slysta, nemanykite, kad tai galas. Tiesiog dabar į viską reaguosite labai emocingai.

Silpnumo minutę nepatartina imtis atsakomųjų veiksmų. Ne laikas ir santykius aiškintis.

Mokėkite nusileisti, kai ko atsisakyti. Jei norėsis su kuo nors išsiskirti, kai ką iš esmės pakeisti, nepamirškite, kad žingsnio atgal nebus. Vienintelė diena, kai dar bus galima sustabdyti griūtį (santykių, dalykinių reikalų), – antradienis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Keblus laikas – balandžio 20 d. Saulės užtemimas gali išmušti iš balno, bent jau po jo išlaikyti pusiausvyrą bus sunku. Įtampa, ypač antrą savaitės pusę, gali tapti painiavos, neteisingo apsisprendimo priežastimi.

Nesistenkite dabar išspręsti užgriuvusių problemų, tiesiog imkitės susikaupusių darbų ir nusiteikite saugiai ir taikiai sulaukti gegužės 5 d. Mėnulio užtemimo, kuris bus jūsų ženkle.

Šiuo metu sėkmę lems nesuprantamos jėgos, kažkoks mistiškas gaivalas bei sutuoktinis, partneriai, tad pakaks keistų aplinkybių, nelogiškų jums svarbių asmenų poelgių. Su niekuo nesipykite – galite įgyti priešų.

Šaulys (11 23–12 21)

Nors pakaks optimizmo, gali pristigti ateities matymo, teisingų įžvalgų, blaivumo vertinant savo galimybes. Situaciją būsite linkę vertinti geriau, nei yra iš tiesų. Vis dėlto pagelbės gebėjimas neskubėti, viską atidžiai vertinti. Antradienis puikus – pasinaudokite sėkmingiausia savaitės diena, kad sutvarkytumėte svarbiausius reikalus (ir romantiškus).

Vėliau nereikėtų imtis jokių aktyvių veiksmų – atsisakykite bet kokios iniciatyvos, priešingu atveju atsidursite aklavietėje.

Nors ir keistai skambės, bet būsite stiprūs tik nereaguodami, nesiimdami jokių atsakomųjų priemonių ir labai nepasikliaudami bendradarbių, draugų, giminaičių žadama pagalba.

Labiau pasaugokite savo ir naminių augintinių sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Susikaupkite ir nurimkite. Nesiblaškykite, atsisakykite aktyvios veiklos. Dabar reikia išlaukti. Saugokitės pavyduolių, intrigantų. Neieškokite kitų žmonių pagalbos – gilinkitės tik į save, savo bei savo šeimos praeitį, tik taip išspręsite kankinantį klausimą. Nešvaistykite laiko kovai už utopijas, spręskite konkrečias problemas.

Ypač antrą savaitės pusę nepraraskite įžvalgumo bendraudami su vaikais. Sutuoktiniui nedemonstruokite savo ožiaragiškos jėgos ir savarankiškumo. Savaitgalis itin sudėtingas ir gali paskatinti priimti klaidingus sprendimus asmeniniame gyvenime, veikloje. Ne tik ūpui, bet ir sveikatai, veiklos sėkmei pakenks blogi santykiai su mylimu asmeniu ir vaikais.

Vandenis (01 20–02 18)

Balandžio 20 d. užtemimas pabrėš introvertiškumo naudą. Reikėtų stiprinti giminiškus ir draugiškus ryšius, saugotis iliuzijų, kurioms pasiduodama per nekontroliuojamą, gausų informacijos srautą, bendravimą. Nebūkite lengvatikiai megzdami pažintis.

Reikalams tvarkyti naudingas nebent antradienis, kai pavyks reikiamu metu atsidurti reikiamoje vietoje. Savaitgalį pailsėkite nuo visų. Venkite atsitiktinių žmonių, nesivelkite į romantiškus nuotykius – tai nesėkmingų avantiūrų metas. Dabar geriausia ilsėtis, beje, savo namuose – kelionės nepalankios.

Žuvys (02 19–03 20)

Nepraleiskite progos svarbesnius reikalus sutvarkyti antradienį. Tądien tiktų spręsti susikaupusias finansines problemas. Vėliau – nuostolių, praradimų laikas, kai verta konservuoti esamą situaciją ir nesižavėti jokiomis naujomis idėjomis ir galimybėmis. Kad ir kokių gražių pasiūlymų šiuo metu išgirsite, susilaikykite, atidėkite sprendimą dėl Saulės užtemimo, kuris stos 20 d.

Itin pavojinga ir apgaulinga gali būti antra savaitės pusė – tuomet teks sužinoti, kas jūsų tikrieji draugai, o kas tik imituoja gerus santykius. Saugokitės melo, apgaulių, vagysčių. Atsiribokite nuo liežuvautojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.