Palmiros horoskopas birželiui: 4 ženklams likimas pateiks nepaprastų staigmenų

Birželis Avinams rengia malonių likimo dovanų, pripažinimo ir sėkmės sulauks Mergelės, Svarstyklės, Vandeniai. Sužinokite, ką astrologė Palmira Kelertienė numatė kiekvienam Zodiako ženklui.

 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-06-01 13:41

AVINAS

Likimas rengia malonių netikėtumų bei dovanų, ypač per pirmas dvi dekadas, kai spręsis finansinės problemos, susikaupę nesklandumai darbe. Pasinaudokite gera proga sutvarkyti pašlijusius reikalus bei netikusius santykius su artimaisiais, ypač su vaikais, o gal ir su mylimu žmogumi.

Pirmą mėnesio pusę norai darniai atitiks galimybes, deja, antrąją teks apriboti savo poreikius. Vis dėlto bendravimas su bičiuliais, artimaisiais, giminaičiais, mokymasis, skaitymas teiks optimizmo bei naujų gerų idėjų. Nors sumanymų gausės, neskubinkite įvykių trečią dekadą. Dabar geriau atsitraukti nuo reikalų, visą laiką pašvenčiant šeimai, namams.

JAUTIS

Dabar esate kupini pakilimo, noro veikti. Tačiau neskubėkite, net jei atrodys, jog visko reikia čia ir dabar. Dabar tam tikro pasyvumo, sąstingio metas, ir kuo labiau blaškysitės bei skubinsite įvykius, tuo labiau kliūsite bei daugiau problemų sau ir kitiems kelsite.

Dar daug spėsite šiemet pasiekti, o šiuo metu nesistenkite veržtis į priekį. Kol kas kiek palaukite ir nesisielokite, jei viskas klosis vien projektų, kalbų, prašymų bei pažadų forma. Tai lakstymo su popieriais bei ilgo laukimo laikas. Mėnesio pradžioje ir pabaigoje susidursite su priešprieša – būkite išmintingi ir ieškokite sąjungų.

DVYNIAI

Tai išskirtinis gimtadienio metas. Atgaunamos jėgos bei optimizmas, norisi imtis kažko naujo, svarbaus. Tam labiausiai tinkama pirma mėnesio pusė. Pakaks sėkmės ir vėliau, tačiau padaugės nestabilumo, atsiras nenumatytų kliuvinių, tad nuo 14 d. iš esmės nieko naujo nesiimkite, mažiau planuokite.

Bus naudinga imtis nebent nedidelių, vienkartinių projektų, vykti į trumpalaikes keliones. Trečia dekada patikrins santykių tvirtumą porose: dabar bus itin svarbi kantrybė (tik nesikrimskit – juk niekas amžinai netrunka).

VĖŽYS

Sunkokas mėnuo prieš gimtadienį, tad nekurkite ambicingų planų: save išsekinsite, o reikalui pakenksite. Labiausiai apgaulinga bus antra dekada, kai negalima nieko nauja imtis, nes situacija atrodys geresnė nei yra iš tiesų, tad galima nemenkai suklysti.

16–27 d. geriau neplanuoti kelionių, atsakingų susitikimų. Neįsipareigokite tuo metu nei žodžiu, nei raštu, nepirkite transporto bei ryšio priemonių – tikėtinos nesėkmės, apgaulės, vagystės, traumos. Pinigus šį mėnesį itin taupykite, nors tai ir bus sunku – jūsų laukia neplanuotos išlaidos. Daugiau ilsėkitės, apsilankykite pas savo gydytoją.

LIŪTAS

Labiau perspektyvi pirma mėnesio pusė. Tai proga „pergudrauti“ likimą. Tad jei turite problemų darbe, jei jums reikalingi pinigai, jei stinga sėkmės asmeniniame gyvenime, meilėje, jei galvojate apie kūrybinius projektus, laikas iki 13 d. skirtas spręsti šias problemas (net jei tai jums ne problema).

Tai laikas, kai gali užsimegzti aistringas meilės ryšys. Pirma savaitė puiki pasirašyti svarbius sandorius, investuoti pinigus. Rūpesčiai užgrius trečią dekadą. Laukia ne itin malonios staigmenos, neplanuotos permainos, pavojai, apgaulės, ypač meilėje, piniguose.

MERGELĖ

Šauni mėnesio pradžia – jums sekasi, jūs vertinami, aplinkiniai, vadovybė su jumis sieja dideles viltis! Galite sulaukti paaukštinimo, išgirsti puikių pasiūlymų naujai veiklai. Seksis projektai, susijęs su užsieniu, kelionėmis. Pats laikas plėtrai, partnerystės sutartims. Gera ir antra savaitė, tiesa, jei mokate veikti ekspromtu, nes suplanuoti dalykai nepasiteisins.

Trečia dekada provokuos imtis radikalių permainų tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime, bet geriau nuo jų susilaikyti iki liepos – šiuo metu lengvai apsigausite ir, ko gero, tapsite kažkieno gudrių manipuliacijų auka.

SVARSTYKLĖS

Pripažinimų, aukštų įvertinimų mėnuo, tačiau bet kokia pergalė, naudingi pasikeitimai kainuos: šiaip sau niekas nieko neduos… Pati palankiausia pirma mėnesio pusė. Dabar atsiveria šaunios perspektyvos. Suskubkite dar pirmą dekadą pasinaudoti naujomis galimybėmis! Antra dekada irgi naudinga, tačiau padaugės kliūčių, teks keisti planus.

Trečią dekadą augs įtampa, ypač darbe, atsiras naujų priežasčių nepasitenkinimui tiek jums, tiek jūsų vadovybei. Iš jūsų bus daug reikalaujama. Galimos finansinės problemos dėl neapgalvotų investicijų ar staigių, nepagrįstų išlaidų.

SKORPIONAS

Daug nesitikėkite, būkite pasiruošę duoti, padėti, atleisti, paaukoti (3–8 d.)… Nesikrimskite dėl netikėtų rūpesčių, nenumatytų išlaidų. Jau antrą dekadą įsitikinsite, kad užsitrenkus durims Dievulis atveria langą, jog nėra to blogo, kuris neišeitų į gera! Venkite konfliktų darbe, saugokite darnius santykius su pora 14–19 d.

Trečia dekada kupina provokacijų. Galite imti patys sau prieštarauti, ypač jei mėginsite apsispręsti dėl savo poros, dėl santykių su partneriais veikloje. Tiesa, laikas tam nebus tinkamas. Tai iliuzijų metas, kai sunku suprasti, kur tikri jausmai, tikroji laimė, koks tikrasis pašaukimas.

ŠAULYS

Viskas svyruos, tarsi ant jautrių svarstyklių padėta – žingsnis ne ten, ir jau atsiduri už borto, tačiau jei pataikai į teisingas vėžes, judi pirmyn užtikrintai ir neatsigręždamas. Tai, ką pajusite pirmąją mėnesio dieną, ką tuomet nuspręsite, ir lems mėnesio sėkmę. Vėlesni sprendimai gali būti klaidingi, apgaulingi. Na, o didžiausia tikimybė suklysti – mėnesio trečia dekada.

Palankiausias laikas – pirma dekada, tad suskubkite sutvarkyti svarbiausius reikalus. Tai palankus metas veiklos plėtimui, ypač per partnerius. Dabar svarbu stiprinti bendradarbiavimą. Siekite ir konkurentus, priešus patraukti savo pusėn. Minėtas laikas palankus kelionėms į užsienį, dalykiniams bei asmeniniams kontaktams su užsieniečiais, o taip pat įtakingais asmenimis. Gauti pasiūlymai bus naudingi – verta juos priimti. Šį mėnesį turėtumėte daugiau dėmesio skirti ir antrajai pusei, nes būtent šį mėnesį jums bus reikalingas poros palaikymas.

OŽIARAGIS

Kol dar esate kupini gegužės pakilimo, pasistenkite kuo daugiau nuveikti. Pirmą mėnesio pusę būsite itin darbingi (jei sugalvosite ilsėtis, tuomet verta susirūpinti sveikatos stiprinimu sanatorijoje ar sveikatingumo stovykloje). Mėnuo nebus lengvas, tačiau jei viską stengsitės daryti su šypsena ir mokėsite nusijuokti ištikus nesėkmei, mėnesiui baigiantis pasijusite sutvirtėję. Tačiau jei dėl visko erzinsitės, dėl kiekvieno nieko pulsite aiškintis santykius – ne tik nervus sugadinsite, bet ir sveikatai pakenksite.

Siekite kuo geresnių santykių su žmogumi, kurį mylite, nesivaidykite su sutuoktiniu. Mėnuo bus geras dalykiniams susitarimams, partneriškų santykių užmezgimui. Tiesa, geriau pirmąją mėnesio pusę. Trečią dekadą likite pakantesni mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Ne laikas ieškoti savo širdies draugo (-ės).

VANDENIS

Pirma, antra dekados žada sėkmę ir reikaluose, ir meilėje, gerės santykiai darbe ir šeimoje. Pirmosios dvi dekados – jausmų bei kūrybos metas, kai esame optimistiški ir aplanko įkvėpimas, meilė. Palankus metas šeimai kurti, taip pat įsigyti, įrenginėti namus, kraustytis į naują gyvenamąją vietą.

Šis laikas bus sėkmingas ir tiems, kurių veikla susijusi su kūryba, menais, šou verslu – galite tikėtis ypatingų rezultatų. Aktyvia dalykine veikla norėsis užsiimti trečią dekadą. Tik nepersidirbkite, daugiau dėmesio reikėtų skirti poilsiui, sveikatos stiprinimui, gydymuisi.

ŽUVYS

Mėnesio pirma pusė bus ne visai sklandi: įvykių nepaskubinsite, darbų tempai sumažės. Bus svarbu nepasiduoti emocijoms, nesivelti į konfliktus namuose bei darbe. Laukia rūpesčiai bei išlaidos dėl vaikų, giminaičių, taip pat pamirštų pažadų. Šis mėnuo bus daug produktyvesnis, jei atidėsite dalykinius reikalus ir pasišvęsite šeimai, namams, užsiimsite vaikų problemomis (labiausiai jiems padėsite, jei tam skirsite antrą mėnesio pusę).

Kiek palankesnė trečia dekada, jausitės puikiai, būsite žavūs, megsis naujos pažintys, ypač romantiškos. Tiesa, tai nebus tinkamas laikas rimtiems įsipareigojimams jausmuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.