Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 1 d.

Jei ketvirtadienį imsitės įstrigusio reikalo, viskas pajudės sparčiau ir pagaliau atsiras išeitis įstrigusiame reikale! Geras laikas kovai bei avantiūroms – mėginkite savo laimę. Bus palanku spręsti socialines problemas, tinkama proga ir su vadovybe aptarti jūsų algos perspektyvas. Verta kreiptis į vadovybę su prašymais bei pasiūlymais. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-01 00:01

Tinkamas metas pasikeitimui informacija, mokymuisi, svarbiems darbo susitikimams – sėkmingai pavyks rasti reikalingą žmogų, susitarti dėl abipusiai tinkamų sąlygų. Tai ir proga užbaigti užsitęsusį reikalą ar atnaujinti kadaise sėkmingą veiklą. Diena sėkminga pažinčių užmezgimui (ypač dalykinių).

Tinka tvirtinti svarbius susitarimus, pradėti naujus darbus. Tinkamas laikas ir pradėti sportuoti.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė, plaukti vandeniu – sveikata. Matuotis naujus drabužius – turtas, šeimos santykių sutvirtėjimas, naujo vaiko gimimas. Blogai būti nuogam – liga, nesėkmė, ugnį regėti – jėgų praradimas, kančia. Matyti savo atspindį veidrodyje – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga, jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį gali tekti užsiimti dalykas, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie iš pažiūros nenaudingi, tačiau šiandien viskas tik į naudą. Dabar pavyks nusipurtyti slegiančios, kaustančios praeities, tingulio, neryžtingumo. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais bei susitaikyti su įtakingais priešais.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nėra amžino, tad ketvirtadienį sukruskite priešus paversti draugais bei sąjungininkais. Taikykitės, ieškokite bendrų interesų. Gerai su artimaisiais imtis pertvarkymo namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – puiki diena vadovaujantiems, veikliems: sėkmingai sutvarkysite įstrigusius reikalus. Gera proga susitikti su būsimu darbdaviu. Beje, daug suspėsite nuveikti ir namuose. Palanku tikrinti sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Verta ieškoti papildomų uždarbio šaltinių. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams. Palanku pirkti dovaną sutuoktiniui, mylimam asmeniui.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis padės vienu kirčiu išspręsti seną problemą, atgauti tai, kas buvo jūsų. Gera proga bus ir namuose paaiškinti, kas čia šeimininkas. Tinka imtis sunkių, nemalonių darbų namų ūkyje. Tinkamas laikas pradėti sportuoti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį suskubkite imtis svarbių reikalų tvarkymo. Gerai kažko mokytis, perimti svetimą patirtį. Ieškokite pagalbininkų, sąjungininkų, užtarėjų. Palanki proga slaptiems susitarimams, ypač jei tai susiję su jūsų saugumo stiprinimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienio susitikimai, išgirstos naujienos, gauti pasiūlymai gali laimingai pakeisti jūsų ateitį. Geras laikas darbinių bei piniginių, turto reikalų tvarkymui. Neatsisakykite padėti draugams, bet ir nesidrovėkite patys pagalbos paprašyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį imkitės rizikingų dalykinių reikalų, susitikite su svarbiais žmonėmis. Palanku su šefu aptarti jūsų veiklos bei uždarbio perspektyvas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, ir norite susitaikyti, pasistenkite ką nors naudinga dėl jų nuveikti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį palanku tvarkyti keblius veiklos reikalus konfidencialiais keliais. Tinka neformalioje aplinkoje susitikti su jūsų karjerai svarbiais asmenimis. Kad ir kuo užsiimsite, labiau pasikliaukite intuicija.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį kurkite ilgalaikius darbinius planus, ieškokite pagalbininkų. Pasikliaukite draugais, mylimu žmogumi, o taip pat bendradarbiais. Beje, laimingas atsitiktinumas, gera žinia gali daug ką į gera pakeisti jūsų veikloje, profesiniame pasirinkime. Šios dienos susitikimai, pažintys, pasiūlymai bus reikšmingi ilgam.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – sėkmės metas, ypač siekiantiems pakilti karjeros laiptais. Puikus laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe, įtakingais žmonėmis, partneriais. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi. Palanku užmegzti bendradarbiavimo ryšius.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį puiki proga kai ką pakeisti savo požiūryje į veiklą, karjerą tam, kad ji atneštų ne tik didesnį pasitenkinimą, bet ir naudą. Labai nepersistenkite žadėdami duoti ar imdami – visur jauskite saiką. Vis dėlto tai geras laikas ilgalaikiams darbiniams susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.