Palmira: išskirtinis laikas, viena palankiausių dienų šiais metais

Penktadienis – išskirtinis. Tai viena palankiausių dienų šiais metais, kai tampame išmintingi ir neišvengiamai optimistiškai, mat šis gėrio laikas dovanos raktus į teisingą pasaulį. Tad negaiškite tuščiai! Šiandien galite daug ir netgi viską! Sveika daug norėti, būti ambicingiems ir geriems – šis išskirtinis metas atneš sėkmę, naudą ir pakreips įvykius teisinga linkme.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2023, 5:30 AM

Dabar būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie esmines ambicijas ir imkitės veikti! Nepraleiskite tokios palankios progos: dabartiniai sprendimai bei veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, geidžiamos svajonės.

Pats laikas ieškoti žmonių, galinčių jus pamokyti, patarti. Verta įgyvendinti senus sumanymus, imtis svarbių, atsakingų reikalų tvarkymo. Gera diena įsipareigojimams prisiimti bei įvairiems susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui, ypač susijusių su užsieniečiais, kelionėmis į užsienį (darbo, turistinėmis).

Ypač palanku spręsti socialines problemas, tvarkyti finansinius reikalus. Tinka kreiptis su prašymu į savo vadovybę, aukštas instancijas, įtakingus asmenis, įvairias labdaros, religines organizacija. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų. Galite pasikliauti šiandien užsimezgusioms pažintims bei duotais pažadais.

Tinkamas laikas ir svarbiems pirkiniams – tiek susijusiems su veikla, tiek su namų ūkiu. Puiki proga ir vertingų meno kūrinių, papuošalų, prabangių drabužių, aksesuarų įsigijimui. Diena tinkama leisti didelius, ilgai taupytus pinigus. Verta įsigyti svajonių daiktą, techniką ir pan.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški, pildysis greitai, suprasti reiktų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, taip pat jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje, dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti, jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė, rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas, pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar kažko kito kenksmingo savo gyvenime, išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam šeiminiam poilsiui; šeštadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys, ypač – raudona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos – pilka, ruda, violetinė; pirmadienį palanki balta, rausva, gelsva, vengtina – juoda, mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį, nors galite sulaukti paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas. Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Būkite atidesni patarimams, gautiems iš tėvų, senelių. Verta labiau užsiimti šeima, namais – įteikite žadėtą dovaną artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su viršininku ar įtakingu asmeniu ir, jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti bei įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos. Sėkmingas metas svarbiems susitikimams bei susitarimams, sandoriams, pirkiniams. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su viršininku dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tinka tvirtinti darbo sutartis, pasirašinėti kitokius svarbius finansinius dokumentus. Ir būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti. Labiau paisykite artimųjų norų. Palanki proga dovanai įteikti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį galite daug ką laimėti, kai ką svarbaus pakeisti norima linkme, ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su artimu žmogumi. Ši diena palanki imtis įkūnyti ilgai nešiotus sumanymus! Na, o tai, ką šiandien pradėsite bei nuveiksite, atneš sėkmę, ilgalaikį stabilumą, aplinkinių pagarbą. Tiesa, likite atidesni savo antrajai pusei – stenkitės labiau pasitarnauti, kažkuo nepaprastu nudžiuginti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį sena svajonė gali išsipildyti... Verta labiau pasigilinti į ankstesnius darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuriam kažkada buvote padėję. Ir nieko nedarykite, ko nesinori. Atsipalaiduokite – pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Vakaras palankus susitikimams su asmeniu, kurį laikote savo mokytoju, o gal tiesiog paslapčių saugotoju.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – gerų pokyčių diena. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu. Jei jums reikia ko paprašyti iš įtakingo draugo – susitikite šiandien. Beje, tai puikus laikas bendravimui. Šiandien atsiskleis jūsų tikrieji draugai, tie, kuriais galima pasitikėti. Tinka įsigyti vertingą elektros techniką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pasikalbėkite su šefu, susitikite su žmonėmis, su organizacijomis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan. Nebijokite daug užsibrėžti – jums pavyks iš tiesų nemažai nuveikti. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Tinkamas laikas darbo sutarčių tvirtinimui, sandoriams. Vakaras geras atviram pokalbiui su tėvais, seneliais – atsiras daugiau abipusio supratimo, kai kas džiugia linkme gali pasikeisti jūsų santykiuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį būsite toliaregiški, aiškiai matysite ateities perspektyvas ir būsite pasiruošę suvokti svarbius dalykus, pripažinti klaidas bei jas atitaisyti. Rimtam asmeniniam ar dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Palankus laikas spręsti finansines problemas, tinkamas svarbiam sandoriui, darbo sutarčiai pasirašyti. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus naudingi. Galima netikėta dovana.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį galite sulaukti daug gražių dalykų, gerų naujienų, netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta?). Kita vertus, nepamirškite, ką patys esate skolingi, neatlikę. Nebijokite kažką paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, laimę mėginti – tai sėkmingas metas, nors gali varginti įtampa, nerimas. Palanku tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį taps lengviau suprasti kitus (priešus irgi). Tai puiki diena taikymuisi, kai nesantaika virsta draugyste, bendradarbiavimu. Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tik nesistenkite nieko jėga keisti – daugiau pasieksite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį tinkama proga svarbiems pakeitimams savo veikloje, kaip ir santykiuose su kolega, darbdaviu. Gerai pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį. Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai bus naudinga. Ir pasistenkite labiau suprasti artimuosius bei pasitarnauti kuo galite. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydimo kursą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – jūsų sėkmės metas. Verta spręsti susikaupusias problemas – tiek susijusias su veikla, finansais, tiek su asmeniniu gyvenimu. Tai, ką šiandien atliksite, ilgam atneš sėkmę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Palanku su jais aptarti bendravimo problemas, ypač su jų bendraamžiais bei jumis, taip pat pedagogais – rasite gerą sprendimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.