Palmira: tai kvailų nesusipratimų, nesusikalbėjimo metas

Ketvirtadienis – slegiantis Mėnulio mėnesio pabaigos metas. Nesiimkite nieko svarbaus, atsakingo. Netiks nieko pradėti, tvarkyti svarbių reikalų. Tai bus blogas laikas ir aiškintis santykius tiek darbe, tiek namie – tai kvailų nesusipratimų, nesusikalbėjimo metas, ir be skandalo galite neapsieiti, o tai greičiausi baigsis santykių iširimu...

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 5:30 AM

Nepalanki diena nei šventimams, nei draugiškiems susitikimams. Neskirkite ir meilės pasimatymų, juolab neaptarinėkite jausmų nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė.

Galima nerami, sunki naktis – patartina eiti anksčiau ilsėtis, tiesa, labiau pasirūpinus turto apsauga.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis tik buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – tai sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas jūsų gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolas grąžins. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis bei aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, bei nesitikėkite naudos. Galimos netikėtos traumos darbuojantis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį, nors mėginsite optimistiškai reaguoti į vis labiau užplūstantį rūpesčių krūvį darbe ir namuose, į naujus nesusipratimus, tačiau bus sunku neprarasti kantrybės. Būkite atidesni vaikų skundams, užuominoms.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks pagerinti ir pagreitinti įvykių – verta susitaikyti su tuo, kaip reikalai klostosi.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikite bei negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti bei ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį dirbkite kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigus nepatartina – tai per brangiai sumokėsite, tai nekokybišką prekę įsigysite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį netikėkite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi – galite neįvertinti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, karjera bei sveikata.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie bei ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikalingas laikas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį vargu ar pavyks reikalus sutvarkyti, kaip norisi, tad neprisiriškite prie planų. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi – santykiai gali pavojingai įsitempti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis pavojingas karjerai. Dėl šios dienos klaidų galite prarasti vadovybės, klientų pasitikėjimą. Tad labiau susitelkite dirbdami, kad užduotis atliktumėte nepriekaištingai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį mažiau tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais – nepasikliaukite jų pažadais: galite tuščiai laiką sugaišti. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks atidėti ją – tik į naudą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – įtemptas metas, kai norisi viską užbaigti, užraukti, išmesti. Vis dėlto neskubėkite nusiminti, nusivilti nei savimi, nei aplinkiniais – dar viskas apsivers jūsų naudai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būtų geriau mažiau dirbti bei daugiau ilsėtis. Nekelkite aukštų reikalavimų – galite persitempti, ypač jei per vasarą nespėjote pailsėti. Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose – tik neskubėkite jų nutraukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.