Palmira: tai nebus smagus pokyčių metas

Šeštadienis nebus smagus pokyčių metas – keisis Mėnulio fazės ir tuo metu bus rudens lygiadienis. Tai tas persivertimo laikas, kai naktis savo ilgumu pasiveja dieną, tad įvairiose šiaurinio pusrutulio tautų tradicijose ši diena laikoma kupina mistikos ir net pavojų.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2023, 5:30 AM

Nepalankiausias metas iki 17 val. 14 min., kuomet jausis įtampa, gali užvaldyti nerimas bei aiškios priežasties, varginti nepasitenkinimo jausmas – lyg kažko trūksta, kažko norisi.

Ši diena nebus tinkama bendravimui, meilės pasimatymams, naujų pažinčių (ypač romantiškų) užmezgimui. Negera ir santykių aiškinimuisi – ypač su antrąja puse: pakaks nepateisinamų emocijų bei klaidingų vertinimų. Nieko neteiskite, nesmerkite. Verčiau savo bėdų žiūrėkite.

Tad šeštadienį labiau venkite ne tik piktų minčių, bet ir įkyrių, nemalonių, o taip pat svetimų asmenų.

Beje, šeštadienis netinkamas ir vertingų daiktų įsigijimui.

Šeštadienį naudinga užsidegti žvakę, prie laužo pastovėti, ilgiau į ugnį žiūrėti.

Šeštadienį 9 val. 51 min. Saulė įeis į Svarstyklių ženklą, kuris lemia darnos atgavimą per sąjungą, per teisėtumo įtvirtinimą meilėje bei reikaluose. Atsiveria šaunios galimybės rasti kompromisą tarp individualiojo „aš“ ir visuomeniško „mes“, tarp vyro ir moters, šeimos ir visuomenės. Atrasti harmonijos ašį tarp savo vidaus ir išorės, pradedant šį darbą būtent nuo išorės – apranga (stilius, spalvos), namų apstatymas (rekomendacijų galima ieškoti kiniškame Feng Shui mokyme ir indiškoje „Vašu Šastroje“).

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantys kristų.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Atsiveria dalykai, apie kuriuos nieko nenutuokėte ar tiesiog nenorėjote žinoti. Tačiau pasistenkite dėl to šeštadienį nesuirzti, nepradėti piktintis ir neatsiribokite nuo pasaulio – dabar reikia ne bausti, o atleisti (sau bei kitiems).

Jautis (04 21–05 20). Sunkus, pavojingas šeštadienis – saugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Tądien niekur neskubėkite, niekuo nerizikuokite – gresia nesusipratimai, nelaimingi atsitikimai, apgaulės. Ir labiau tikėkite meile bei mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau nepalankus šeštadienis – gresia rūpesčiai dėl tėvų, artimųjų, dėl namų. Galimos įvairios avarijos, priverstinės išlaidos. Tai visiškai netinkama diena meilės pasimatymui – galite išsiskirti.

Vėžys (06 22–07 22). Nesivelkite į svetimus reikalus šeštadienį, jei nenorite tapti klastingų žaidimų auka... Beje, nepatartina būti atviram sutuoktiniui – jūsų išpažintis vargu ar bus adekvačiai įvertinta. Ir nemėginkite suprasti, ar antroji pusė vis dar jus myli. Vargu ar būsite patenkinti gautu atsakymu.

Liūtas (07 23–08 22). Nurimkite, ne laikas ieškoti dėmių saulėje, jei ja šildotės! Nederėtų šeštadienį aiškintis santykius, priekaištauti ar ko nors prašyti, mėginti apsispręsti dėl mylimo asmens, sutuoktinio, nes būsite paikai priekabūs ir neteisingi. Net jei jūsų įtarimai, pretenzijos turi pagrindo, šeštadienį tai daryti – blogas sumanymas.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis pasiūlys nepriekaištingas sąlygas susipykti su tais, kuriuos mylite, tad likite atlaidesni bei atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Ir likite ištikimi – diena provokuos nuotykiams, flirtui, tačiau iš naujų santykių nieko gero neišeis. Diena apskritai bus nepalanki naujų romantiškų santykių užmezgimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis – rūpesčių laikas. Likite namie – gali pablogėti sveikata, nors jūsų dėmesio, pagalbos gali prireikti ir artimiesiems... Šeštadienį nepatartina mėginti laimės meilėje. Atsargiau turėtų elgtis tie, kas gyvena su pavydžiu sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį provokacijų pakaks – nesivelkite į ginčus su artimaisiais, nesiaiškinkite, ar esate stipriai mylimi savo partnerio. Kad ir kokie įtarimai kiltų (ko gero jie neteisingi), nepavyduliaukite, bent jau to neparodykite. Ir pasiruoškite taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriimkite už juos sprendimų – vėliau liksite dėl to kalti.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio norai, viltys vargu ar išsipildys, geriau tądien nieko neplanuoti, nenorėti. Tai tuščių, gal priverstinių išlaidų metas. Ir netvarkykite jokių reikalų. susijusių su jūsų veikla, karjera, labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse – ne laikas priminti senas nuodėmes.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neverta būti piktiems, nepakantiems šeštadienį. Nepasiduokite tądien provokacijoms, nors atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti. Saugokite darnius santykius poroje bei savo reputaciją.

Vandenis (01 20–02 18). Pasistenkite savaitgaliui nuo visų atsiriboti, savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus, kitaip šeštadienį galite prarasti savitvardą ir sugriauti tai, ką vertinate, branginate. Neskubėkite nusivilti meile, prarasti pasitikėjimą, pagarbą artimiesiems, mylimam asmeniui.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį planai gali suirti dėl įvairiausių nenumatytų priežasčių... Tądien svarbu nepasiduoti iliuzijoms – ne laikas priimti atsakingus sprendimus. Meilėje nerizikuokite – apsigausite. Ir labiau pasikliaukite sutuoktiniu – net jei turite pretenzijų, geriau to neaptarinėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.