Astrologė: šiam ženklui prasideda magiškas laikas

Astrologė Palmira Kelertienė pateikė prognozes šiai savaitei visiems Zodiako ženklams. Sėkminga savaitė laukia Vandenių, o štai Žuvims prasideda magiškas laikas, kai išsipildo visos ankstesnės nuojautos.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 1:00 PM

Ši savaitė – reikšmingas Mėnulio pilnaties metas, kai esame kupini jėgų, įkvėpimo, kai apima kunkuliuojančios emocijos. Dabar viskas atvira, ryšku! Dabar itin norisi, kad mus išgirstų, pamatytų! Nebenorime būti vieni. Reikia poros! Štai tokie šios pilnaties „reikalavimai“… O ji stos 29 d. 12 val. 57 min. (Vilniaus laiku). Deja, diena bus sudėtinga – tai kritinė Mėnulio mėnesio 15-a para, kai svarbu nepasiduoti emocijoms ir likti ramiems. Šis laikas visiškai netinkamas aiškintis meilės santykius, užmegzti naujas romantiškas pažintis – jūsų lauks nebent santykių pablogėjimas, nusivylimas dėl naujos pažinties… Šis laikas gali atnešti ir nemažai finansinių rūpesčių, tad nebūkite tądien lengvabūdiški išgirstiems pasiūlymams „gerai užsidirbti“, „naudingai investuoti“ ir pan.

Vis dėlto savaitgalis džiugus: šeštadienis įkvėps susitaikymo nuotaikas, o sekmadienis žada ir romantiškų svajonių išsipildymą… Klausiate: o kada gi dirbti, reikalus tvarkyti? Puiki pirma savaitės pusė. Tiesa, ketvirtadienis, nors tradiciškai pagal Mėnulio kalendorių (14-a Mėnulio para) ir tinkamas naujų darbų pradžiai, tačiau viskas turi būti parengta. Avantiūristiški sumanymai gali nepasiteisinti – ne metas bus viską statyti ant kortos. Deja, tai laikas, primenantis kortų namelį, kuris laikosi tol, kol jo nejudini… Tad remkitės į seną įdirbį ir neeksperimentuokite su naujais, menkai žinomais dalykais. Beje, pasisaugokite naujų pažinčių, naujų „gerų“ draugų…

Avinas (03 21–04 20)

Svarstyklių metas nebus sunkus, jei išmoksite nesusitapatinti su įvykiais. Neleiskite, kad kauptųsi įtampa, nepasitenkinimas, žvelkite į viską iš šalies. Atsakingiems dalykiniams pokalbiams bei susitarimams puikus antradienis.

O nuo trečiadienio apgaulingos dienos: jums nupieš gražias perspektyvas, daug pažadės, bet tai bus vieversys, plazdenantis padangėse.

Penktadienis pavojingas ir santykiams su pora aiškintis. Džiugus ir sėkmingas savaitgalis, kai viskas pakrypsta jums palankiausia linkme, ypač santykiuose su pora. O štai pirmadienis – abejotinos sėkmės metas, kai nereikėtų skubėti apsispręsti.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis palankus svarbiam dalykiniam susitikimui – turite galimybę kai ką pakeisti savo naudai. Būkite kantrūs, nepraraskite diplomatiškumo ketvirtadienį, penktadienį – jūsų įtaka aplinkiniams bus stipri, net nepajusite, kaip netyčia sugadinsite aplinkiniams nuotaiką, ką nors įskaudinsite.

Dalykiniuose reikaluose tomis dienomis nepriimkite jokių svarbių sprendimų – galite patirti nuostolių. Savaitgalis žada malonių staigmenų iš senų draugų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Svarstyklių metas jums dovanoja džiaugsmą, pilnatvės jausmą, atneša lengvą sėkmę. Nepastebimai viskas harmonizuojasi ir grįžta į savas vėžes.

Tiesa, savaitės vidurys nebus visai sklandus, galimi tam tikri kliuviniai, netikėtumai. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite išsigąsti, nuliūsti – tai laikina ir pataisoma. Palankiausia diena – antradienis.

Trečiadienis puikus atsakingiems darbo reikalams tvarkyti, svarbiems dalykiniams susitarimams. Savaitgalį galimos laimingos pažintys – tiek draugiškos, tiek romantiškos.

Šeštadienis palankus susitikimams su seniai matytais draugais, o sekmadienis – meilės pasimatymams. Kiek apgaulingas pirmadienis – nesiimkite jokių reikalų.

Vėžys (06 22–07 22)

Esate pervargę? Reikėtų bent trumpam atsitraukti nuo reikalų ir pailsėti, kitaip nebūsite atsparūs įvairiems nesklandumams. Likite supratingi, taktiški: savaitės vidurys – įtemptas pilnaties metas, tad galite susivaidyti tiek su mylimu žmogumi, tiek su kolega, viršininku.

Ketvirtadienis, penktadienis apgaulingi – atrodys, kad viską galite, viskas pavyks, bet rezultatai neatitiks lūkesčių. Dienos netinkamos finansiniams įsipareigojimams. Nepalankus metas ir romantiškoms pažintims. Tuščia aiškintis santykius su antrąja puse. Šeštadienį pavyks suprasti, kas kelia nerimą. Veiklai palankiausias trečiadienis.

Liūtas (07 23–08 22)

Jėgų ir optimizmo vis daugiau – Juodasis Mėnulis palengva traukiasi iš jūsų ženklo, ir ši savaitė bus sudėtinga nebent gimusiesiems paskutinę ženklo dieną. Antradienis – bene palankiausia diena įvairiems reikalams, svarbiems susitikimams bei susitarimams, puiki deryboms su žmonėmis, su kuriais sunku susitarti, kurie neieško kompromisų.

To nereikėtų daryti ketvirtadienį, penktadienį – jei ir pažadės, neįvykdys. Beje, tomis dienomis apsigausite, jei imsite aiškintis santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Nuo šeštadienio – smagus metas. O štai pirmadienis apgaulingas – netinkamas svarbiems darbo reikalams.

Mergelė (08 23–09 22)

Į viską imate žvelgti paprasčiau. Gal tik netenkins darbų tempas – viskas vyks ne taip greitai, kaip norėtųsi. Vis dėlto įvykių neskubinkite, juolab nesistenkite nieko keisti – artėja jums sudėtingas periodas, per kurį geriau neapsikrauti naujų problemų sprendimu. Net jei šį sėkmingą antradienį išgirsite gražių pažadų, neužsisvajokite – jau ketvirtadienį, penktadienį paaiškės, kad įvertinimo nesulauksite, kaip ir norimo darbo pasiūlymo.

Pasiruoškite, kad galimas ilgai brandintų planų pasikeitimas, – jei ne antrą savaitės pusę, tai kitos pradžioje ar dar vėliau. Deja, Juodasis Mėnulis (Lilit) jau kitą savaitę bus jūsų ženkle. Vis dėlto savaitgalis ramus, dar galėsite pasidžiaukite palankia Jupiterio padėtimi, kuri atneša pripažinimą, sėkmę veikloje, kelionėse, daug šiltų jausmų.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Artėja gimtadienis, tad svarbu atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo ir reikalų. Baikite senus darbus, išpildykite duotus pažadus. Jei galite šią savaitę pailsėti, irgi puiku. Tiesa, ne nuo antradienio – tai sėkmės metas, kurį verta skirti svarbių reikalams. Atsipūsti galėsite nuo penktadienio. Iki gimtadienio svarbu kaip galima labiau sumažinti darbo krūvį, kad liktų laiko ramybei, tiesiog sau.

Verta ilgiau pabūti gamtoje, pasivaikščioti prie tekančio vandens. Nepatartina daug bendrauti – dabar net geriausi draugai blaškys tiek savo džiaugsmais, tiek rūpesčiais. Savaitgalis tinkamas tiek romantiškam pasimatymui, tiek gimtadieniui švęsti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia daug kuo sėkminga, tiesa, jei vengsite neapgalvotų įsipareigojimų. Nors antradienį gali nesinorėti ką nors veikti, ši diena jums atneš sėkmę. Tai itin palankus metas tvarkyti įstrigusius reikalus, norint atnaujinti kadaise sėkmingą buvusią veiklą. Puikūs ir trečiadienis, ketvirtadienis, tačiau nejausite pavojaus ir galite patikėti sukčiumi, lengvabūdiškai pažadėti.

Ketvirtadienis, penktadienis nebetinkami svarbiems reikalams, santykiams aiškintis tiek darbe, tiek namie. Tai nuostolingas metas, kai dingsta ir pinigai, ir meilė.

Šaulys (11 23–12 21)

Jūsų ramybė, mokėjimas kurti jaukią atmosferą bendraujant bus deramai įvertinti jau antradienį – diena tinkama veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Nuo trečiadienio viskas gali imti strigti ir nepadės jokios pastangos. Ne laikas iš savęs ko nors reikalauti. Jei kas nors iš karto neišeis, atidėkite neapibrėžtam laikui.

Kol kas ne tik nieko nepaskubinsite, bet dar ir susipyksite su artimaisiais, bendradarbiais. Savaitgalis vėl smagus – staiga viskas pasikeis į gera. Pirmadienis – klaidų metas, būtina atida, kad ir kuo užsiimsite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Dažniau kartokite gerus žodžius, linkėjimus. Nepasiduokite pagundai viską spręsti radikalių permainų būdu, ypač jei tai susiję su santykių nutraukimu. Tai neišvaduos nuo netikusių minčių bei įpročių. Skirkite savaitę prioritetams išsigryninti. Rinkitės tik tai, kas svarbiausia. Atsiribokite nuo antraeilių užduočių, neprivalomo bendravimo.

Antradienis, trečiadienis tinkami energingai tvarkyti įsisenėjusius reikalus, o ketvirtadienis, penktadienis visiškai netinkami piniginiams ir turto reikalams. Savaitgalį skirkite tiems, kuriuos mylite.

Vandenis (01 20–02 18)

Svarstyklių metas jums leidžia vėl pasijusti stipriems ir energingiems. Tuo įsitikinsite jau antradienį, kai viskas vyks taip, kaip jums reikia. Planuokite tai dienai svarbiausius susitikimus, sudėtingus pokalbius, atsakingus darbus – gausite tai, ko seniai siekėte.

Tik ketvirtadienį, penktadienį nieko nesugadinkite – tai metas, kai reikia save kiek apriboti. Jei vadovaukitės aksioma „mažiau yra daugiau“, neteks gailėtis, kad paleidote laimės paukštę ir rankoje liko tik kelios plunksnos. Vėl sėkmingas savaitgalis, kai gali atsirasti būdų problemoms išspręsti.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų ženklo žmonėms prasideda magiškas laikas. Vis labiau pastebite, kad įtarimai pildosi, – tai, ką anksčiau nujautėte, dabar įvyksta. Tik nekaltinkite savęs, kad nesugebėjote užbėgti įvykiams už akių, – tai katarsio laikas, kai per stresą išsivalome, atsiribojame nuo nereikalingų žmonių, nenaudingų reikalų, tuščių svajonių. Verčiau už tai padėkoti šiam sudėtingam metui. Dabar ims atsikartoti įvykiai, spręsis problemos, kurios buvo svarbios pavasarį, vasarą.

Reikalams tvarkyti palankiausias trečiadienis. Ketvirtadienį, penktadienį taps svarbus saikas, taktas. Savaitgalį laukia geros naujienos, džiugūs susitikimai. Sudėtingas pirmadienis, kai dėl neapgalvotų žodžių, skubių sprendimų painiavos jūsų gyvenime gali padaugėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.