Palmira: darbais labai neapsikraukite – viršvalandžiams ne laikas

Pažvelkite į jums svarbią situaciją iš aukščiau, tolėliau, ir įtampa išsisklaidys, viskas grįš į savo vietas! Vietoje to, kad krimstumėtės dėl ankstesnių nesėkmių, prarastų galimybių, išnaudokite naujai atsirandančias progas atitaisyti klaidas – jų tiek šiandien, tiek artimiausiomis dienomis pakaks!

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 5:30 AM

Tiesa, šis antradienis – pasyvus metas, tad mažiau planuokite, elkitės pagal aplinkybes. Diena puiki darbui su sudėtinga profesine informacija. Bus palankūs ir įvairūs dalykiniai susitikimai, pasitarimai, ypač siekiant pasidalinti patirtimi. Išgirstos įžvalgos, gauti patarimai, pasiūlymai bus svarbūs, naudingi.

Beje, darbais labai neapsikraukite – viršvalandžiams ne laikas. Šiandien reikia daugiau miegoti, ilsėtis, daugiau laiko praleisti gamtoje prie vandens telkinių. Tai meditacijos laikas, geras savianalizei, baimės įveikimui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems. Vengtinos tolimos kelionės.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį aplinkybės keičiasi jūsų naudai. Imkitės svarbių reikalų. Ieškokite sąjungininkų, kreipkitės pagalbos į draugus. Palankus metas taikytis su antrąja puse.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite tapti reiklūs bei griežti, tačiau šiandien naudingiau likti lankstiems, nei kategoriškiems. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį jausitės geriau, jei veiksite ne vieni – tuomet diena bus tikrai naudinga! Tai geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius. Vakaras palankus viešnagėms, pobūviams – galimos naujos romantiškos pažintys.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį galite jaustis kiek įsitempę ir nervintis dėl neesminių trukdžių. Gal verčiau pasidžiaukite tuo, ką esate pasiekę? Jei norite nusiraminti, imkite analizuoti susidariusią situaciją, ir suvoksite, kad viskas pakankamai gerai klostosi! Diena gera skolinimuisi, alternatyvių uždarbių paieškai.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galimas lemtingas susitikimas, reikšmingas pasiūlymas, kurį virtą priimti. Verta ieškoti sąjungininkų: jus supras, įvertins, parems (ne tik morališkai). Nepriimkite svarbių sprendimų neapsitarę su pora. Pasistenkite sutuoktiniui daugiau meilės parodyti.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovybę su prašymais. Jei norite, kad pagerėtų jūsų santykiai su kolega – šiandien verta kviesti kavos ar pietų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu, aptarkite jums svarbius klausimus.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nesiskubinkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite darbe. Geriausia užsiimti namais, šeima, ir neišgyvenkite, jei truputį teks paaukoti profesinius interesus – bet kokiu atveju, dalykinei veiklai diena netinkama.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį aktyviai veiklai puikus laikas – greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją bei sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į romantišką jausmą, laimingus santykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį atsiveria plačios perspektyvos – diena žada gerus susitikimus, naudingus pokalbius, vertingus patarimus – tik mokėkite jais pasinaudoti, net jei ambicijos lieptų nekreipti į tai dėmesio.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį susitelkite – jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį niekur neskubėkite, o svarbius sprendimus priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Tai romantiškas metas, ir šiandien svarbiausia – daugiau dėmesio skirti savo jausmams… Raskite laiko pasivaikščiojimams prie vandens telkinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.