Palmiros horoskopas spaliui: šiems ženklams mėnuo bus pavojingas ir lemtingas

Spalio mėnuo paženklintas Saulės ir Mėnulio užtemimų, perspėja astrologė Palmira Kelertienė. Ypač didelio atsargumo prireiks Svarstyklėms – joms mėnuo bus pavojingas, Jaučių taip pat laukia lemtingas mėnuo.

 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Pavojus.<br> 123rf DI sugeneruota nuotr.
 Pavojus.<br> 123rf DI sugeneruota nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 2, 2023, 10:35 AM, atnaujinta Oct 3, 2023, 10:15 AM

AVINAS

Turite būti atidūs santykiuose su antrąja puse. Šį mėnesį nedera reikšti iniciatyvos ir ieškantiems poros. Likimas gali nusišypsoti tik išimtiniu atveju, tiesa, verta stebėti, kaip klostosi įvykiai ir neskubinti apsisprendimo. Mėnuo padarys jus labiau priklausomus nuo partnerių ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir veikloje. Mėnesio pabaiga kritinė – saugokite sveikatą, pinigus, darbo vietą bei gerus santykius šeimoje.

JAUTIS

Lemtingas mėnuo. Šio mėnesio užtemimai įspėtų jus vengti nežinomų, nepažįstamų situacijų, nebūti patikliems bendraujant su naujais pažįstamais, naujais bendradarbiais. Galimi nemalonumai darbe dėl neatidumo, pavojai sveikatai. Gali išryškėti užslėptos ligos.

DVYNIAI

Net jei jausitės energingi ir sumanūs, nereiškia, kad turite spręsti painias problemas: nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą tiek dalykiniuose reikaluose, tiek romantiškuose santykiuose. Būkite atidesni savo vaikams. Labiausiai nepalanki bus trečia dekada. Tai toks nepatogus metas, kai yla iš maišo išlenda.

VĖŽYS

Apims saugumo bei ramybės poreikis. Verta atsitraukti nuo aktyvios veiklos ir daugiau laiko praleisti namie. Pasirūpinkite šeima, ypač mama. Užtemimai įspėja vengti skubotų, neapgalvotų sprendimų, nes intensyvios pastangos gali atsigręžti prieš jus ir nublokšti atgal. Nors tam tikra prasme tai – į naudą: dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse geriausia užsiimti senomis problemomis, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti, dėl Mėnulio užtemimo Jautyje nieko nekeisti.

LIŪTAS

Nors Lilit iš jūsų pasitrauks jau mėnesio pradžioje, tačiau dėl užtemimų įtakos pakaks painiavos, klaidingų sprendimų, tad nepatartina iš esmės nieko keisti ar naujo imtis. Pasisaugokite ne tik apgaulių per svetimus žmones, bet ir savo pačių iliuzijų: nė nepastebėsite, kaip tuščiai susižavėsite (net įsimylėsite) ar sudarysite jums nepalankų sandorį. Išaugs ir traumų, avarijų tikimybė (ypač 6–9, 19–21d.). Tai itin netinkamos dienos kelionėms, investavimui.

MERGELĖ

Situacija gali pasirodyti geresnė nei yra. Deja, nuo 3 d. Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, tad galite tapti nuosavų iliuzijų auka. Neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, ypač finansinių, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigus ar juos investuoti. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliavimui. Puoselėkite santuokinio ryšio tamprumą. Saugokitės kvailų liežuvautojų bei vagių. Trečią dekadą nepatartina vykti į keliones.

SVARSTYKLĖS

Pavojingas mėnuo, ypač tiems, kieno gimtadienis spalio 12–16d. Reikalai vystysis kitaip nei planavote – gali tekti užsiimti nesutvarkytais senais reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas – tiesa, likite atsargūs, nesielkite agresyviai. Saugokite darbo vietą, pinigus, turtą bei gerus santykius su savo pora.

SKORPIONAS

Nelengvas mėnuo. Problemų įvairovė reikšis pagal taisyklę „kur trumpa, ten trūksta“. Vis dėlto ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta konfliktuoti (nei darbe, nei namuose) – viskas atsigręš prieš jus (ypač gimusiems spalio paskutinėmis dienomis). Daugiau dėmesio skirkite jėgų atgavimui, sveikatos stiprinimu. Būkite atsargesni piniginiuose, turto reikaluose trečią dekadą – nuostoliai labiau tikėtini nei pelnas.

ŠAULYS

Nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme jėga. Nuo pirmų mėnesio dienų laukia staigmenos, pakeisiančios ateities planus veikloje, asmeniniame gyvenime. Ypač antrą, trečią dekadas mažiau tikėkitės bei norėkite tiek iš kitų, tiek iš savęs – perfekcionizmas kliudys. Mėnuo nebus palankus aktyviai veiklai. Bent jau trečią dekadą verta atsitraukti nuo darbų. Tiesa, šis laikas gali atnešti permainas – keisis kai kurie jūsų įsitikinimai, požiūris į supančius žmones, partnerius, bendražygius.

OŽIARAGIS

Slėgs bei kliuviniu taps atsakomybės našta už neatliktus darbus ar neįvykdytus įsipareigojimus vaikams. Šį mėnesį derėtų pirmiausia taisyti klaidas ir tik paskui kažko kito imtis. Venkite kategoriškų sprendimų veikloje pirmą mėnesio pusę. Nerizikuokite pinigais bei neplanuokite kelionių 5–14, 19–21, 26–29 d. Ypač trečią dekadą stenkitės kuo daugiau laiko skirti savo vaikams. Mėnesio pabaiga žada lemtingą romantišką nuotykį.

VANDENIS

Nepervertinkite savo galimybių, nemanykite, kad šiuo metu problemos lengvai pasiduos. Galimos subtilios apgaulės per žmones, kuriuos gerai pažįstate ar net laikote savo draugais. Mėnesio pradžia kiek ramesnė, tačiau nuo 8 d. įtampa augs. Antrą ir trečią dekadas gali tekti spręsti sudėtingas problemas namuose ir darbe. Vargins skolos, neišspręstos dalykinės problemos, nesklandumai per šeimos narius. Vis dėlto paskutinėmis mėnesio dienomis atsiras netikėta išeitis.

ŽUVYS

Pirmą mėnesio pusę susidursite su naujomis kliūtimis, problemomis, apribojimais. Nepraraskite optimizmo, bet ir nepasiduokite tuščiai vilčiai. Stenkitės sąžiningai įvertinti savo galimybes ir apsidrausti bet kokioje rizikingoje veikloje, ypač susijusioje su pinigais. Aktualiausia tai bus pirmą mėnesio pusę. Tiesa, mėnesiui baigiantis galimos ir malonios staigmenos: atsiras galimybių pagerinti finansinius, karjeros reikalus bei santykius šeimoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.