Palmira: šiandien rasite, kur šuo pakastas

Trečiadienis – gana palankus metas: būsite darbingi, nestigs gero ūpo. Galima imtis sudėtingų darbų, painioti paslaptingus, nesuprantamus dalykus, klausimus – rasite, kur šuo pakastas.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-04 05:30

Palanku spręsti finansines problemas – šios dienos dalykiniai pasiūlymai, susitarimai, kilę sumanymai bus naudingi, tiesa, ne iš karto. Neatsisakykite ir naujų pasiūlymų, net jei jie iš pirmo žvilgsnio nepatiks.

Tvarkykite piniginius, turto reikalus. Tiks pasirašyti gerai parengtus susitarimus, sandorius – nepamirškite, jog jau prasidėjo fatališkas metas prieš Saulės užtemimą, kai klysti negalima, nes ištaisyti ką nors bus sudėtinga.

Diena palanki romantiškiems pasimatymams, šventimams.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų. Geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė reikaluose bei meilėje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadieniui nieko svarbaus nebeplanuokite, netinkamas laikas naujų darbų pradžiai, kelionėms, susitarimams, dokumentų tvirtinimui; patartina nešioti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Tinka pirkti daiktus namams ilgam naudojimui. Palanki proga atnaujinti nutrūkusį ryšį (ar tiesiog atidėtą pokalbį) su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis tinkamas atnaujinti seną veiklą, na, o imtis ko nors nauja verta tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą. Palanku pirkti buitinę techniką.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Pasistenkite kuo daugiau spėti ir net padaryti rytdienos darbus. Nieko svarbaus ketvirtadieniui neatidėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį savaime reikalai tvarkysis geriau bei sparčiau – ką nors specialiai planuoti neverta. Svarbu vadovautis intuicija bei daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Palanku ką nors jaukaus nusipirkti namams papuošti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį tinkamas laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį suvoksite, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių profesionalumo stoka. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus kelio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį reikalai pajudės reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Diena žada netikėtumus, dėl kurių teks keisti planus. Tiesa, savo ankstesnių nuostatų, kad ir kas nutiktų, nereikėtų keisti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis, nerimas perdėtas. Spręskite susikaupusias problemas – geriau jų neatidėti kitai savaitei. Draugai, partneriai gali išmušti iš vėžių, labiau vadovaukitės vidiniais pojūčiais.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai. Beje, draugystė šiandien kai kam gali virsti romantišku ryšiu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį ieškokite ankstesnių klaidų darbe bei jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Galima pasirašinėti darbo sutartis.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį – du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Galima romantiška pažintis svečiuose ar kelionės metu.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį siekite santarvės su vadovybe bei tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, skolą grąžinti. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.