Palmira: kad ir kas nutiks, neskubėkite reaguoti

Sekmadienis ne mažiau sudėtingas bei įtemptas, kai verta kontroliuoti savo emocijas, mintis, žodžius, veiksmus. Kad ir ką išgirsite, kad ir kas nutiks, neskubėkite reaguoti. Atsitraukite nuo situacijos, užsiimkite kažkuo kitu – maloniu, džiugiu. Na, o kilusius nesutarimus, problemas reikia tiesiog atidėti – po kurio laiko, kiek atsitraukus, atvėsus, suprasite, jog kažką ne taip supratote, pamatėte, įvertinote.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2023, 5:30 AM

Sekmadienį patartina ramus poilsis tarp savų – kelionėms, viešnagėms, rizikingoms pramogoms netikęs laikas. Likite santūresni, atsargesni, kad ir kuo užsiimsite – didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Savaitgalį bei pirmadienį būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis, aštriais instrumentais, ginklais. Geriau vengti gausių susibūrimų, spūsčių. Labiau pažeidžiama bus galva, nosis, dantys. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Žmonės, turintys silpną širdį, irgi turėtų labiau save pasaugoti nuo stresų.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį buvo susiję su aplinkinių likimais, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, išvysti keliskart vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; perlamutrinė, sidabrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį nepatartina mėginti laimės. Labiau pasaugokite vaikus – jie gali susižeisti, nukentėti.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį verta praleisti namie. Ir būkite labiau tolerantiški tiems, kuriuos mylite – nereikalaukite meilės įrodymų.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadieniui geriau neplanuoti viešnagių bei svečių nepriimti – deja, galite susipykti per draugus, netikėtai užgriuvusį svečią.

Vėžys (06 22–07 22). Saugokite gerus santykius su savo pora (lengvai prisišauksite skyrybas), pinigus, turtą, reputaciją bei sveikatą. Tai laikas, kai neverta aiškintis, kas daugiau uždirba, kas paslaugesnis, meilesnis, atidesnis santykiuose.

Liūtas (07 23–08 22). Ypač sekmadienį pasistenkite likti ramūs ir mažiau svarstykite, analizuokite bei nepriimkite jokių atsakingų sprendimų (juolab sutuoktinio atžvilgiu).

Mergelė (08 23–09 22). Nepraraskite įžvalgumo, atsargumo. Tai nebus tinkamas laikas svarbiems reikalams, atsakingiems sprendimams, įsipareigojimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis – nelemtų staigmenų metas, kai pasirodo, jog tie, dėl kurių buvote tikri, jūsų nesupranta, net nusigręžia svarbiausiais klausimais. Tačiau pasistenkite juos ir toliau mylėti. Nesipykite – vėliau paaiškės, jog tai piktas nesusipratimas. Būkite apdairesni su elektros prietaisais.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį galite tapti itin kritiški, reiklūs, ir jei pristigs humoro jausmo, galite ne juokais apsižodžiuoti su artimaisiais. Labiau saugokite savo bei šeimos narių (ypač tėvų) ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Išaugs traumų tikimybė – niekur neskubėkite, niekuo nerizikuokite.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį nebus lengva atgauti pusiausvyrą bei teisingiau įvertinti tai, kas vyksta. Nepatartina vykti viešnagėn, tvarkyti atsakingų reikalų su užsieniečiais. Nemalonumai galimi per žmones iš toli ir net per svečius. Ir pasisaugokite netikrų draugų. Didesnė autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nekoks sekmadienis – planai gali suirti dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių. Geriausia savaitgalį skirti ramiam poilsiui.

Vandenis (01 20–02 18). Jei santykiai šeimoje jau anksčiau buvo įtempti, verta sekmadienį išvykti kur toliau nuo namų, aplankyti senus bičiulius.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būsite linkę gana greitai pastebėti, kas ne taip. Verčiau atsipalaiduokite ir pasirūpinkite savo sveikata – jei liksite priekabūs (t.y. nereikalingai įžvalgūs), sėkmingai pyksitės su artimaisiais, giminaičiais bei draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.