Palmira: vadovaukitės tik savo galva

Pirmadienis – konfliktinė diena, mokėkite nereaguoti į provokacijas, ne laikas kovoti už savo principus. Ir pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių įtakos – vadovaukitės tik savo galva. Kita vertus, likite pakantūs, mandagūs – bendraujant bus svarbu lankstumas, nuolaidumas tiek su savais, tiek su svetimais.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2023, 5:30 AM

Dirbant bus svarbi kokybė – šiandien lengva patekti į vadovybės nemalonę, deja, priekaištai, kritika gali būti dažnas pokalbių palydovas. Ne laikas su vadovybe aptarinėti ir jūsų uždarbio klausimą, o namie analizuoti šeimos biudžeto spragas bei romantiško dėmesio stygių: meilė ir pinigai – savaitės pradžios deficitas!

Beje, nedera skubėti, ypač priimant atsakingus sprendimus veikloje ar asmeniniame gyvenime – galite nupjauti šaką, ant kurios sėdite.

Išlieka didelė avarijų, traumų, vagysčių tikimybė. Būkite atsargesni minioje.

Pirmadienio rytą 4 val. 12 min. Venera įeina į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki lapkričio 8 d. Kai Venera Mergelėje, ir meilėje, ir piniguose viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Tampama ekonomiškesniais visomis prasmėmis. Jausmai tampa santūresni ir labiau standartiniai, tuo pat metu prarandamas ir jausmo natūralumas, stichiškumas.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysi greitai. Kelis sapnus regėti – geros permainos. Ugnis – pagalba. Medžiai, miškas – naujos pažintys, globėjas. Maudytis, vandenį matyti – liga. Valtimi plaukti – pavojus gyvybei. Lietus – pagijimas. Jausti vėją, skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis – pagalba, apsauga. Būti baltai apsirengus ar daug baltos spalvos regėti – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, indą su vandeniu sudaužyti, gedimai vandentiekyje, jei dulkės į akis lėks, jei ant jūsų užkristų medžio šaka.

Geras ženklas: dažnai išvysti šviesų dūmą (ne cigarečių), jei voras užliptų – apsauga, sėkmė, rasti gelsvų monetų – išsiaiškinsite painiavą, vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atstatymas, pamesti sagą, sagtį – pavyks atsikratyti nereikalingų pažinčių, žalingo įpročio.

Žvilgsnis į priekį: antradienis sudėtingas, netinkamas svarbių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – juoda ir raudona, vengtinos – violetinė, ruda, pilka.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis apgaulingas, galite pervertinti savo galimybes tiek finansiniu klausimu, tiek aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis nepalankus piniginių turto, darbo reikalų tvarkymui. Beje, ne laikas dovanoms – per tai kils rūpesčių. Tai blogas laikas spręsti meilės santykių problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas susitikimams, kelionėms. Svarbius pokalbius su darbdaviu, mylimu žmogumi ar tėvais irgi geriau atidėti. Nieko neprašykite, juolab nereikalaukite – nieko doro nepešite.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis netinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui, vertingų daiktų įsigijimui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis itin sudėtingas, kai noras maištauti, viską užbaigti vienu kirčiu gali imti viršų. Deja, tokiai akcijai laikas netinkamas. Teks atidėti galvų kapojimo procedūrą (gal mėnesiui).

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nebus tinkamas svarbių reikalų (ypač piniginių, turto) tvarkymui. Ir venkite priekaištauti savo porai dėl romantiško dėmesio stokos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis netinkamas susitikimams su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų karjerą.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis nepalankus priimti svarbius karjeros sprendimus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis netinkamas svarbiems susitikimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis sudėtingas, gali iškilti nenumatytų problemų. Labiau pasaugokite pinigus, turtą bei gerus santykius su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį ne laikas kovoti už teisingumo atstatymą darbe (ypač uždarbio klausimu).

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas sveikatos tikrinimui – nenumokite ranka į galimus negalavimus. Imkitės atidėtų darbų. Tik neaptarinėkite svarbių darbo (uždarbio) klausimų su vadovybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.