Astrologė: Saulės užtemimas ypač paveiks vieną ženklą, pasekmes jusite dar ilgus metus

Spalio 14 d. įvyksiantis Saulės užtemimas Svarstyklių ženkle stipriai veiks visus, perspėja astrologė Palmira. Bet ypač fatališkas jis bus pačioms Svarstyklėms, kai kurios pasekmes gali jausti dar ilgus metus.

 Saulės užtemimas.<br> 123rf nuotr.
 Saulės užtemimas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2023, 3:11 PM, atnaujinta Oct 10, 2023, 3:12 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Savaitė nuo pradžių sudėtinga, kupina įtampos, nežinios, kai svarbu suvaldyti emocijas, nepasiduoti ambicijoms ir ieškoti kompromisų. Ir ne tik namuose, bet ir darbe. Stenkitės kitą suprasti, siekite bendradarbiavimo.

Nuo ketvirtadienio jūsų šeimininkas Marsas įeis į Skorpiono ženklą, ir gali užgriūti nauji rūpesčiai. Tiesa, būsite stiprūs, tad sėkmingai išspręsite problemas.

Šiuo metu itin svarbu ryšiai su aplinkiniais, mat Saulės užtemimas Svarstyklėse (spalio 14 d.) gali išbalansuoti jūsų santykius. Su niekuo nesipykite – galite įgyti lemtingų priešų. Nešiokite dėl nusiraminimo, apsaugos, sėkmės rausvąjį kvarcą, žydrąjį agatą, ametistą.

JAUTIS (04 21–05 20)

Dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) tai sudėtingas metas, kai atgyja senos nuoskaudos, kai atsiranda priežasčių naujoms atsirasti. Dabar būsite jautresni ir dėl menkos priežasties galite sutrikti. Jei apims nusivylimo nuotaikos, nepraraskite savitvardos. Tai padės išvengti lemtingų klaidų.

Šią savaitę geriau nesiimti rimtų projektų, remonto namuose. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai – pats laikas susirūpinti sveika gyvensena. Palanku nešioti nefritą, geltonos spalvos karneolį.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Savaitės pradžioje siekite nurimti, atgauti pusiausvyrą. Atsiras naujų priežasčių nerimauti – tai gali būti ir pinigų stygius. Savaitei baigiantis rūpesčių gali kilti dėl santykių su artimu asmeniu, juk Saulės užtemimas spalio 14 d. stos jūsų meilės ženkle. Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų širdies reikaluose, jei apims abejonės dėl dabartinio pasirinkimo. Svarbu saugoti tai, ką turite, ir nesivelti į eksperimentus.

Antrą savaitės pusę būkite atidesni ir atlaidesni savo vaikams, nesivelkite į ginčus su tėvais. Šią savaitę geriau atsisakyti rizikingų kelionių, pramogų. Patartina nešioti avantiūriną (ant krūtinės), ametistą (ant kaklo, ausyse), Mėnulio akmenį (apyrankę, žiedą).

VĖŽYS (06 22–07 22)

Gana pasyvus metas, kai verta atsitraukti nuo intensyvios veiklos, daugiau laiko praleidžiant su artimaisiais namuose. Stenkitės nurimti ir santūriai reaguoti į naujienas. Dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) įtakos kadaise padarytos klaidos jau savaitės pradžioje gali atsinaujinti virsdamos kliuviniu. Nereikėtų to labai sureikšminti – jei nesiimsite ekstrinių priemonių, tai savaime išsisklaidys.

Saugiausia dabar nieko nekeisti, nepriimti sprendimų dėl savo gyvenamosios vietos, veiklos. Stenkitės puoselėti darną namuose, taurinti santykius darbe, labiau pasirūpinkite tėvais. Būkite atidesni savo sveikatai. Jus saugos baltieji koralai, perlai, Mėnulio akmuo, suakmenėjusi kriauklė, gagatas.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) galite kiek lengvabūdiškai imti vertinti įvykius, naujus susitikimus. Daug ką lems mokėjimas dirbti su informacija, sugebėjimas mokytis. Nors galite sužinoti svarbių dalykų, gauti vertingų pasiūlymų, neskubėkite tuo pasinaudoti. Pirmą savaitės pusę būkite pakantesni savo porai, nesivelkite į ginčus. Nieko atsakingo neplanuokite, nerizikuokite darbe.

Antrą savaitės pusę būkite kritiški pasiekiančiai informacijai – patiklumas gali suklaidinti, užmigdyti budrumą. Reikėtų stiprinti nervus, pasisaugoti kvėpavimo takų ligų. Galimos rankų traumos. Gresia autoavarijos, vagystės. Kaip apsaugą palanku nešioti žiedus, apyrankes iš rausvojo kvarco, ametisto, rodonito.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje verta atsiriboti nuo reikalų, nes bus lengva apsigauti. Vėliau imsite atidžiau stebėti, kas vyksta, tačiau teisingų įžvalgų gali pristigti, tad stenkitės tiesiog išlaukti. Deja, provokacijų pasitaikys, tad apsaugos tik savitvarda. Būkite supratingesni antrosios pusės atžvilgiu.Jei svarstote skyrybų klausimą, neverta apie tai pranešti savo porai, nes dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) dabar priimtus sprendimus bus sunku atšaukti.

Labiau pasirūpinkite ir maisto kokybe, nerizikuokite valgyti nepageidautinų derinių. Apsisaugoti nuo neigiamos Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) įtakos padės karneolio, ametisto karoliai arba šilkinė (lininė) skarelė ant kaklo.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 23)

Fatališka savaitė dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.). Jei gimėte spalio 12–16 d., užtemimas itin paveiks, jį jausite ne tik dabar, bet ir visus metus iki kito gimtadienio, o kai kuriuos užtemimo poveikis lydės net aštuoniolika metų. Nuo savaitės pradžios sudėtingas metas, kai negauni to, ko nori, o tai, kas siūloma, ne visada patinka.

Tad nerizikuokite, o vietoj kovos rinkitės diplomatiškus problemų sprendimo būdus. Saugokite sveikatą. Kaip apsaugą nešiokite savo pamėgtus akmenis, tiks opalas, žydrasis turmalinas, safyras.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Šią savaitę gali apimti noras ko nors atsisakyti, su kuo nors atsisveikinti. Jei yra tokia veikla ar žmonės, kurie slegia, ši savaitė gera pasakyti „sudie“. Reikalams tvarkyti tinkamas nebent ketvirtadienis.

Nieko naujo nepradėkite – šis Saulės užtemimas Svarstyklėse (spalio 14 d.) kiek apribos jūsų aktyvumą. Nepatartina vykti ir į keliones. Stenkitės stiprinti sveikatą, gerinti miego kokybę, subalansuoti maistą. Tinkamas metas organizmo valymo dietoms. Siekiant apsisaugoti tiktų nešioti ant kojos grandinėles, akmenų karoliukus.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Nebus lengva reaguoti be emocijų į Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) keliamus iššūkius. Jau nuo savaitės pradžios kaupsis įtampa, labiau tai bus susiję su jūsų veikla. Pasistenkite nebūti įtraukti į įvykius, kai reikia su kažkuo kovoti, ką nors rinktis. Netiks priimti sprendimų iš pykčio, noro atsigriebti, pamokyti.

Užtemimas lems pokyčius, tad kai kas taps nebeaktualu, atsiras nauji prioritetai, atsivers nauji horizontai. Karoliukai (iš lazurito, chrizoprazo), grandinėlė ant kojos saugos nuo netikėtumų, sukeltų Saulės užtemimo.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Turite daugiau dėmesio skirti savo karjerai ir viskam, kas su tuo susiję: profesionalumui, santykiams su šefu, įtakingais asmenimis bei savo tėvais, šeima. Saulės užtemimas Svarstyklėse (spalio 14 d.) vers susitelkti, išsigryninti prioritetus. Kad ir ką suvoksite, ne laikas imtis radikalių veiksmų, veltis į kovą, mokėkite nusileisti.

Pavojinga ir apgaulinga savaitės pradžia, kai lengva pervertinti savo jėgas. Jei tektų įsipareigoti, priimti atsakingą sprendimą, pagalvokite apie galimus atsitraukimo būdus. Kol kas nuo jūsų valios mažai kas priklausys, tad svarbu apsidrausti. Nešiokite juodus akmenis – oniksą, obsidianą, gagatą.

VANDENIS (01 20–02 18)

Šią savaitę stiprią įtaką darys Saulės užtemimas Svarstyklėse (spalio 14 d.) – likimas tikrins jūsų brandą, sugebėjimą pasimokyti iš klaidų. Kad ir kas nutiktų, likite ramūs ir orūs.

Nuo savaitės pradžios gerai įsidėmėkite viską, kas jus sups. Vėliau to prireiks, kai rinksitės naujus partnerius, net draugus ar darbą. Ne laikas šią savaitę nutraukti santykius, keisti darbą, kraustytis į kitą vietą gyventi – išminties gali pristigti. Kad jos pakaktų, verta nešioti žiedus ant rodomojo piršto (labiausiai tiktų su turkiu arba safyru – moterims ant kairės rankos, vyrams – ant dešinės, kairiarankiams – atvirkščiai).

ŽUVYS (02 19–03 20)

Dėl Saulės užtemimo Svarstyklėse (spalio 14 d.) gali apimti fatališkos nuotaikos, negeros nuojautos dėl ne visai aiškių priežasčių. Jausite įtampą, gali apimti pyktis dėl menkos priežasties. Dabar ne laikas kelti sau kokius nors reikalavimus. Svarbu susitelkti, nusiraminti. Pasistenkite susikurti malonią aplinką namuose ir darbe.

Nuo savaitės pradžios jokių konfliktų, santykių aiškinimosi, ypač su sutuoktiniu, mylimu asmeniu. Jei jaučiate, kad galite prarasti pusiausvyrą, pradėkite gerti raminamąsias arbatas, raskite laiko meditacijai, veiksmingi bus kvėpavimo pratimai. Palanku nešioti citriną, labradoritą, akvamariną, ametistą, rausvąjį opalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.