Palmira: viena palankiausių dienų šią savaitę

Penktadienis – viena palankiausių dienų šią savaitę ir itin svarbi bei naudinga moterims. Tądien trauks avantiūros. Rizikuoti galite, jei esate viską apskaičiavę ir pasiruošę atvirkštiniam nei tikitės rezultatui.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2023, 5:30 AM

Aplinkybės dažnai klostysis netikėtai, tad bus svarbu likti lankstiems, mokėti greitai persiorientuoti bei nepraleisti geros progos. Daugiau bendraukite, būkite atidūs gautiems pasiūlymams bei patarimams. Tinka su vadovybe aptarti uždarbio klausimą.

Diena palanki ir širdies reikalams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė reikaluose bei meilėje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis bus smagus, tiesa, permainingas – jūsų planai gali pasikeisti paskutinę akimirką; šeštadienį palanki žalia, vengtina juoda; sekmadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; pirmadienį palanki tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis palankus laikas kreiptis pagalbos į artimuosius.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis palankus piniginių, turto reikalų tvarkymui. Tai ir laimingų įsimylėjimų metas. Būkite atidūs, kuo galite padėti artimiesiems, giminaičiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį seksis sprendžiant tiek finansines problemas, tiek nesklandumus meilėje.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas šykštėti, ypač giminaičiams, draugams penktadienį. Jei prašo – padėkite. Tądien galite įgyti tikrų draugų, gerbėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – nelauktų posūkių reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas. Nepamirškite tądien ryte mylimam žmogui pasakyti, kaip branginate jūsų ryšį. Verta tądien prisiminti ir neįgyvendintus projektus, atgaivinti ryšius su senais, ypač užsienio, partneriais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis sėkmingas kelionėms, svarbiems susitarimams bei romantiškoms pažintims.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienio energingi veiksmai atneš naudą. Tai puiki diena darbo reikalų tvarkymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį būsite darbingi bei sumanūs, jums seksis bendraujant su kolegomis. Konsultuokitės su specialistais jums svarbiais klausimais. Ir įsidėmėkite pastabas, patarimus, gautus iš draugų. Tinkamas laikas susitikimams su svarbiais, įtakingais asmenimis, viešnagėms, kelionei.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis tinkamas laikas spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti kredito reikalus. Bus palanku ieškoti partnerių, investuotojų veiklai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis puikus taikymuisi, deryboms, įvairiems susitarimams – ir asmeniniams, ir dalykiniams.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį verta užsiimti nebaigtais darbais, na, ir labiau pasirūpinti savo sveikata. Tinka spręsti jums svarbaus reikalo finansavimo klausimą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis visapusiškai sėkmingas – spręskite jums svarbius klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.