Su 370 vyrų pasimylėjusi S. Kolade papasakojo apie priklausomybės nuo sekso kančią

Flirtuodama su vyru bare, Seyi Kolade troško tik vieno – sekso.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-05 23:39, atnaujinta 2018-03-04 21:32

Po poros valandų porelė atsidurdavo lovoje ir Seyi džiaugdavosi, jog vakaras praėjo būtent taip, kaip ji planavo. Seyi – priklausoma nuo sekso. Ji mylėjosi kone kiekvieną dieną, net 13 metų iš eilės, ir pripažįsta, kad ši veikla buvo visiškai užvaldžiusi jos gyvenimą.

35-erių moteris tapo priklausoma nuo sekso būdama 17 metų. Sulaukusi 19-os ji jau turėjo 40 sekso partnerių ir teigia, kad iš viso yra permiegojusi su 370 vyrų.

Sulaukusi trisdešimtojo gimtadienio, Seyi pasiekė dugną ir ėmė ieškoti pagalbos. Ji dalyvavo daugelyje susitikimų, skirtų žmonėms, kurie yra priklausomi nuo sekso. Pastangos nenuėjo veltui - Seyi laikosi celibato jau ketverius metus bei noriai padeda tą pačia problemą turintiems žmonėms.

Seyi teigia, jog priklausomybė nuo sekso yra dalykas, kuris dažniausiai asocijuojasi su vyrais, tačiau realybė dažnai yra kitokia.

„Tai buvo nenumaldomas troškimas ir baimė dėl nežinomybės, kaip jausiuosi, jeigu nepasimylėsiu. Pasimylėjus išties palengvėdavo. Tai lyg bet kokia kita priklausomybės rūšis, tai pavertė mane egoiste, susirgau depresija. Praradau nekaltybę 13 metų, su savo pirmuoju vaikinu. Negalėjau patikėti sužinojusi, kad laukiuosi. 14-os susilaukiau pirmagimio, buvo išties sudėtingas laikotarpis. Su mažyle Sara namus palikome, kai man buvo 16, gyvenome prieglaudoje, kur jaučiausi be galo vieniša ir apgailėtina“, - pasakoja Seyi.

Būdama 17-os, Seyi sutiko tuometį vaikiną Paulą, kuris buvo kone dvigubai vyresnis.

„Kai pradėjome mylėtis, aš nustojau jaustis vieniša, vis dėlto kažko trūko“, - sako ji.

Lankydamasi klubuose Seyi apgaudinėdavo savo vaikiną bent kartą per savaitę. Tai įvykdavo su atsitiktiniais žmonėmis.

17-os Seyi vėl pastojo ir susilaukė sūnaus Andrew.

„Po gimdymo stengiausi būti ištikima, tačiau norėjau mylėtis po 4–5 kartus per dieną, o dėmesio iš mano vaikino man nebeužtekdavo. Aš nuolat troškau sekso. Kuomet negalėjau to daryti – jaučiausi šlykšti bei nepasitikinti savimi, man reikėjo kuo greičiau atsikratyti šių jausmų, tad vėl pradėjau ieškoti vienos nakties nuotykių. Būdama neištikima vėl pastojau, tik šį kartą nėštumą nutraukiau, nes nebuvau įsitikinusi, kieno tai vaikas.“

Paulas ją paliko, kai Seyi tebuvo 19. „Jaučiausi tokia vieniša, jog be sekso su nepažįstamais vyrais nemačiau jokios kitos išeities. Nebeprižiūrėjau savo vaikų, palikdavau juos draugams. Man rūpėjo tik seksas. Mylėjausi be apsaugų, tad užsikrėčiau įvairiomis lytiškai plintančiomis ligomis. Netrukus po 26-ojo gimtadienio vėl pastojau ir dar kartą nutraukiau nėštumą. Po procedūros padauginau alkoholio ir ... vėl pasimylėjau. Neįsivaizduoju, kaip sugebėjau neprarasti darbo. Daug kartų apsimečiau sergančia, kad tik turėčiau laisvo laiko seksui.

Aš netgi mylėjausi su kolegomis biure. Kartą pamačiau dokumentinį filmą, pavadinimu „The Secret“, kuris apvertė mano gyvenimą aukštyn kojomis. Nusprendžiau, jog man reikia pagalbos, ir ėmiau lankytis priklausomybe sergančių žmonių susitikimuose. Klausiausi kitų žmonių istorijų ir tai veikė kaip terapija. Sekso norėjosi vis mažiau ir mažiau. 2009 metų rugpjūtį nusprendžiau atsisakyti sekso ir dabar labai savimi didžiuojuosi. Įveikiau savo priklausomybę, susigrąžinau gyvenimą bei savo vaikus“, - pasakoja Seyi.

Šiuo metu ji veda seminarus, kurių metu padeda žmonėms suvokti, kas yra priklausomybė nuo sekso, iš kur ji atsiranda bei kaip ją įveikti. „Celibatas padėjo man susigrąžinti gyvenimą. Noriu padėti tą padaryti ir kitiems“, - sako ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.