Lanksčiausiai pasaulio moteriai sunkiausios pozos – vieni juokai

Daugeliui iš mūsų pasiekti kojų pirštus yra tikrai skausminga užduotis. Tačiau lanksčiausiai moteriai pasaulyje tai – vienas juokas. Julia Günthel, kitaip žinoma kaip Zlata, apatinių galūnių pirštus paliečia... vienu mostu užsikeldama kojas ant pečių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 2:18 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:53 PM

Rusijoje gimusi Zlata ne kartą pasiekė rekordą dėl savo lankstumo. Ji gali pademonstruoti net ir pačias sudėtingiausias pozas, susiriesti taip, kaip atrodo, kad žmogui nė nebūtų įmanoma, ir nesunkiai telpa į 50 cm skersmens dėžutę.

Tampytis Zlata pradėjo nuo mažumės – būdama vos 4 metų. Mergaitė netruko pastebėti, kiek daug džiaugsmo jai suteikia šis užsiėmimas. Metams bėgant popamokine merginos veikla tapo kasdienės treniruotės cirko mokykloje, kur jos talentas vystėsi neįtikėtinu spartumu. „Rusijoje lankstumas laikomas dideliu privalumu. Daugelis bendraamžių merginų man pavydėjo. Turėdavau nuolat tampytis ir palaikyti gerą formą, kad pranokčiau kitus gimnastus“, – teigia J.Günthel.

Mergina priduria, kad nesilaiko jokių specifinių dietų, tačiau labai intensyviai treniruojasi, kad palaikytų raumenų tonusą ir neleistų sau sustabarėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.