3 vaikų motinai pasitikėjimą savimi grąžino lengvasis kultūrizmas

42-ejų Rachel Turner puikuojasi menkai ką tepridengiančiu bikiniu, demonstruodama pavydėtinus raumenis ir puikiai ištreniruotas kojas. Sunku patikėti, kad kadaise ši moteris savo kūną slėpė po itin plačiais XXL dydžio apdarais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 8:18 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:38 AM

3 vaikų motina savo kūno transformaciją pradėjo prieš dvejus metus. R.Turner teigia, kad 40-asis gimtadienis tapo atskaitos tašku, kuomet ji nusprendė kovoti su svoriu, atsiradusiu dėl hipofunkcijos, prastos mitybos ir nejudraus gyvenimo būdo.

„Dėl hipofunkcijos turėjau vartoti tam tikrus medikamentus, man buvo sunku sureguliuoti savo svorį ir, tiesą pasakius, nesilaikiau sveikos mitybos pagrindų. Sėdėjau namuose, nedirbau, tikėdama, kad turiu atiduoti visas savo jėgas motinystei. Nuo nieko neveikimo mane apniko depresija, tad paguodos ieškojau valgydama nesveiką maistą. Niekam nežinant šlamščiau šokoladinius batonėlius, o po kiekvieno patiekalo visuomet sau ir šeimynai patiekdavau desertą“, – teigia R.Turner.

Moteris teigia, kad vis didėjantis svoris ardė jos santuoka ir žlugdė pasitikėjimą savimi. Kurį laiką ji tikėjo, kad gražios suknelės, įmantrios šukuosenos ir subtilus makiažas gali nusverti papildomus kilogramus, tačiau galop suvokė apgaudinėjanti save.

„Žmonės sako, kad gyvenimas prasideda sulaukus 40-ties, tačiau aš jaučiausi tiesiog degraduojanti. Nusprendžiau, kad žūtbūt turiu pasikeisti. Dar prieš pagimdydama pirmąjį vaiką dirbau aerobikos trenere, puikiai žinojau, kaip reikia maitintis, ir tiesiog dievinau sportą. Nenuostabu, kad metams bėgant vis didėjantis svoris tapo didžiausia našta mano gyvenime. Pykau ant savęs ir viso pasaulio, kad leidau sau taip nusiristi“, – nusivylimo neslepia R.Turner.

Rachel ėmė maitintis sveikiau: atsisakė riebaus maisto, sumažino suvartojamo cukraus kiekį ir taip pamėgtą kapučino kavą iškeitė į paprastą, juodą. Ji taip pat ėmė lankyti zumbos treniruotes, sporto salėje kilnojo svarmenis ir rytais pradėjo bėgioti.

Visai netrukus jos svoris ėmė sparčiai kristi. Moters rankos pasidarė liaunesnės, nugara ir pečiai tapo stipresni, ant kojų nebeliko celiulito, o pilvo presas tapo tvirtas, kaip bokso kriaušė.

Šiuo metu R.Turner – profesionali kultūristė, laimėjusi ne vieną apdovanojimą už savo puikiai ištreniruotą kūną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.