Šakietės V.Kaukarienės skyrybų priežastis – begalinė jos meilė dainininkui Mino

Skandalingomis skyrybomis su šokėja Tina išgarsėjęs Mino turi visą būrį jį palaikančių moterų. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ viena iš jų drąsiai kreipsis į Tiną ir paragins sąžiningai pasidalyti turtus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2013, 1:18 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:04 AM

Šakiuose gyvenanti Vilma Kaukarienė gerai žino, kokios skausmingos gali būti skyrybos. Ji pati neseniai išsiskyrė su savo sutuoktiniu. Moteris neslėpė: viena iš skyrybų priežasčių – begalinė jos meilė Mindaugui Mickevičiui-Mino. Vilma dievina Mino kūrybą, lankosi jo koncertuose, Mino dainos skamba Vilmos telefone, o laisvalaikiu Vilma piešia... Mino.

Televizijos laidoje Mino gerbėja pristatys savo pieštą Lietuvos garsenybių paveikslų kolekciją. Buvusios Šakių rajono ligoninės laborantės piešiniuose – mylimiausi vyrai: Rytis Cicinas, Viktoras Uspaskichas, Stanislovas Stavickis-Stano ir daugybė kitų. Tačiau daugiausia vietos, be abejonės, skirta Mino.

Vilma neslėps – Mino ji puoselėja ypatingus jausmus. Žinodama, kad su juo susitiks „KK2 penktadienyje“, moteris parašė ilgą eilėraštį, kurį perskaitė studijoje. Dainininkui ji atvežė ir daugiau dovanų. Išvydęs muilą, Mino sutriko. „Čia turbūt tam, kad būčiau švarus...“ – pakomentavo jis.

Tačiau ką jis atsakys į svarbiausią Vilmos klausimą apie savo sužadėtinę? Ar Mino iš tiesų ruošiasi vestuvėms? Ar Vilma turi galimybę užkariauti Mino širdį? Ir kodėl dainininkas vieną vakarą savo gerbėjai atsiuntė intriguojančią žinutę?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.