Išgąstis dėl vagystės atėmė moters regėjimą

57-erių Anna Buckland nė priešui nelinkėtų to, ką visai neseniai patyrė pati – kai į moters namus įsibrovė vagišius, ji taip stipriai išsigando, kad prarado regėjimo dovaną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 8:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:28 PM

Kuomet nusikaltėlis, vardu Ryanas Lewisas, įsibrovė į Annos namus, moteris susigūžė už lyginimo lentos virtuvėje ir meldėsi, kad vyras jos neaptiktų. Nepaisant panikos ir išgąsčio, kankinusio moterį, ši vis dėlto sugebėjo paskambinti policijai, kuri visai netrukus pasirodė ant jos namų slenksčio. Laimei, vagišius nespėjo papustyti padų ir buvo sučiuptas.

Deja, drastiškai padidėjęs kraujo spaudimas nulėmė staigų apakimą. Iš A.Buckland net dviem mėnesiams buvo atimta galimybė matyti ją supantį pasaulį.

„Aš išgirdau dūžtant stiklą. Iš pradžių pamaniau, kad garsas sklinda iš lauko, tačiau netrukus supratau, kad viskas vyksta mano pačios namuose. Patyriau tikrų tikriausią šoką. Dažniausiai esu ganėtinai savimi pasitikintis žmogus, tačiau mintys apie tai, kad teks sužeisti kažką, siekiant apsaugoti save ir savo turtą, mane tiesiog baugino“, - teigė auka.

Ilgapirštis nepuolė rizikuoti, paaiškėjo, kad jis visų pirma pasibeldė į moters duris, bandydamas išsiaiškinti, ar kas nors yra namuose, tačiau nesulaukęs atsako ėmėsi nešvarių darbelių.

Nepaisant to, kad R.Lewisas buvo vos pora žingsnių nuo A.Buckland, moteris vis tiek sugebėjo pranešti apie įsibrovimą policijai.

„Girdėjau, kaip jis vis artėjo link manęs, link tos vietos, kur aš slėpiausi. Buvo momentų, kuomet atrodė, jog jis mane suras. Įtariau, kad jam tereikia materialinių gėrybių, tad jei tylėsiu ir nesirodysiu, viskas bus gerai. Kai atvyko policija, pajaučiau didžiulį palengvėjimą“, – teigia A.Buckland.

Tai nėra pirmasis kartas, kai vagišius pakliūna už grotų. Mažiau nei prieš 4 mėnesius iš kalėjimo dėl vagystės išėjęs vyriškis, panašu, savo pamokos taip ir neišmoko. Šiuo metu jo nusikaltimų sąraše jau 9 įsibrovimai ir vagystės. Šį kartą 32-ejų Ryanas Lewisas nuteistas kalėti trejus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.