Dėl panašumo į Šiaurės Korėjos lyderį muzikantas turėjo pakeisti profesiją

Viena išskirtinė nuotrauka gali pakeisti gyvenimą. Tuo įsitikino Kinijoje gyvenantis Howardas (35 m.). Jis šiuo metu yra vienintelis profesionalus Šiaurės Korėjos Kim Jong Uno antrininkas.

„Norint tapti Kim reikia atrodyti nuolat nelaimingu ir nepatenkintu“, – juokėsi Howardas (dešinėje).<br>„Reuters“ ir „Facebook“ nuotr.
„Norint tapti Kim reikia atrodyti nuolat nelaimingu ir nepatenkintu“, – juokėsi Howardas (dešinėje).<br>„Reuters“ ir „Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 8:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:37 AM

„Norint tapti Kimu reikia atrodyti nuolat nelaimingu ir nepatenkintu“, – juokėsi Howardas, kuris dėl saugumo neatskleidžia savo pavardės.

Kinas pasakojo, kad dėl savo panašumo į garsųjį diktatorių į gatvę kartais tenka išeiti dėvint kepuraitę su snapeliu ir akinius nuo saulės.

Kim Jong Uno antrininku Howardas tapo atsitiktinai. Praėjusių metų balandį socialiniame tinkle „Facebook“ jis pasidalino fotografija, kurioje atrodė lyg Šiaurės Korėjos lyderis. Nuotrauka internete išplito akimirksniu. Tuomet Howardas suprato, kad šį panašumą jis gali išnaudoti ir nusprendė tapti profesionaliu diktatoriaus antrininku.

Vos po kelių savaičių jis sulaukė pasiūlymo nusifilmuoti garsiajame vaizdo įraše, kuriame Kim Jong Uno antrininkas „susprogdina“ Ameriką. Tiesa, jis ketina susprogdinti ir Izraelį, tačiau jo pasigaili, nes mėsainiai čia pernelyg gardūs.

„Labai lengva išlaikyti Kimo išvaizdą ir man labai patinka tai daryti. Viskas, ką aš turiu padaryti, tai valgyti, valgyti ir dar kartą valgyti.

Smagu jį vaidinti, nes žmones tai veda iš proto. Jie nesitiki išvysti šio garsaus diktatoriaus vaikštinėjančio jų miesto gatvėmis.

Vis dėlto gera vakare sugrįžti namo ir galų gale vėl būti savimi“, – tikino Howardas.

Buvęs muzikantas pasakojo, kad jo šeima itin palaiko jo naująjį sumanymą. Anot jo artimųjų ir draugų, visiems atrodo labai juokinga, kad Howardas taip lengvai gali suvaidinti Kim Jong Uną.

„Tiesą pasakius, jie tuo šiek tiek didžiuojasi“, – kalbėjo Šiaurės Korėjos diktatoriaus antrininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.