M.Schumacherio žmonos veide – ryškūs sielvarto ir skausmo ženklai

Lenktynininko Michaelio Schumacherio, kuriam penktadienį sukanka 45-eri, šeimai – itin sunkus metas. Žinia, kad savaitgalį slidinėdamas Prancūzijos Alpėse jis patyrė sunkią galvos traumą, sukrėtė net tik jo artimuosius ar „Formulės 1“ gerbėjus. Kumščius už garsiausio lenktynininko gyvybę laiko kone visas pasaulis.

M.Schumacherio žmona Corinna nuolat budi ligoninėje.<br>AP nuotr.
M.Schumacherio žmona Corinna nuolat budi ligoninėje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:57 PM

Jau nuo sekmadienio M.Schumacheris guli ligoninėje, jo būklė - kritinė. Iškart po incidento Alpių kalnuose M.Schumacheris dar buvo sąmoningas, bet vėliau buvo panardintas į dirbtinę komą. Jam buvo atliktos dvi neurochirurginės operacijos.

Kasdien į Prancūzijos Mutjė ligoninę jo lankyti atvyksta žmona Corinna, tėvas Rolfas, brolis Ralfas, Tarptautinės automobilių asociacijos (FIA) prezidentas Jeanas Todtas.

Jų veidus išvargino jau penkias dienas besitęsiantis sielvartas, nerimas, nuovargis ir alinantis laukimas.

Nelaimės rytą M.Schumacheris iš savo namų Meribelyje kartu su 14-mečiu sūnumi Mickiu patraukė prie slidinėjimo trasų. Su jais buvo ir trys šeimos draugai.

Grupelė neplanavo kelionės po šlaitus, jie pradėjo slidinėti nustatyta trasa. Tačiau vėliau M.Schumacheris paliko paruoštą trasą ir nučiuožė apie 20 metrų į gilų sniegą tarp „Biche“ ir „Mauduit“ trasų. Jis trenkėsi į uolą, o dešine galvos puse – į kitą uolą.

Smūgis buvo toks stiprus, kad buvusio lenktynininko šalmas lūžo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.