G.Einikio šeimą aiškiaregė vadavo iš juodosios magijos

Pajutęs, kad priėjo liepto galą ir tapo didžiausiu savo paties priešu, praeityje garsus krepšininkas, o pastaraisiais metais garsus skandalistas Gintaras Einikis (44 m.) pagalbos kreipėsi į Latvijos ekstrasensę Iriną Taranę (39 m.). Aiškiaregė Klaipėdoje apsilankė G.Einikio bei jo žmonos Jurgitos namuose, rašo „Lietuvos rytas“.

Klaipėdoje gyvenantis praeityje garsus krepšininkas G.Einikis (nuotr.) su žmona Jurgita patys kreipėsi į aiškiaregę, kad ji panaikintų visas bjaurastis, išvalytų blogą energiją iš namų.
Klaipėdoje gyvenantis praeityje garsus krepšininkas G.Einikis (nuotr.) su žmona Jurgita patys kreipėsi į aiškiaregę, kad ji panaikintų visas bjaurastis, išvalytų blogą energiją iš namų.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

2014-02-01 08:21, atnaujinta 2018-02-16 20:17

Aiškiaregė pusdienį praleido buvusio krepšininko namuose ir nustatė, kad G.Einikio šeima yra paveikta juodosios magijos ir kad tai galėjo padaryti asmenys iš krepšininkui artimos aplinkos.

I.Taranė džiaugėsi savo darbo rezultatais ir tikino panaikinusi Lietuvoje gerai žinomos poros santykius žlugdančios juodosios magijos įtaką, taip pat išvaliusi iš namų blogą energiją.

Ar aiškiaregės pastangos tikrai pakeis G.Einikio šeimos gyvenimą, parodys ateitis.

Tikėjimas ir viltis – galingos jėgos. Kad buvusio krepšininko šeimoje įsivyrautų ramybė, norėtų ir Klaipėdos policija, kuriai labai gerai žinomi Gintaro ir Jurgitos audringi santykiai.

Vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų, buvęs nacionalinės rinktinės narys, trejų olimpinių žaidynių bronzos medalių laimėtojas G.Einikis didžiąją savo gyvenimo dalį buvo tikras laimės kūdikis.

Žaviam vyrui, sėkmės lydimam sportininkui nestigo likimo dovanų. Jis buvo gerbiamas visuomenėje.

Tačiau gyvenimo scenarijus stipriai pasikeitė po to, kai G.Einikis baigė krepšininko karjerą. Tuo pat metu ėmė braškėti jo pirmoji santuoka.

Kai G.Einikis užmezgė santykius su Jurgita Narmontiene, dabartine savo žmona, viskas ėmė ristis į bedugnę.

Buvusio krepšininko elgesys tapo amoralus, atrodė, tarsi jis būtų praradęs sveiką nuovoką. Vyras vis dažniau siautėjo ir smurtavo. Iš gerbtinos, vyriškos asmenybės liko tik blankūs prisiminimai.

Pastaraisiais metais G.Einikis neblogai susipažino su policijos areštinės aplinka, o Klaipėdos policijos pareigūnai net užrištomis akimis nesunkiai rastų buvusio krepšininko butą – ne kartą ten malšino šeiminius konfliktus.

Dažniausiai į policijos akiratį Gintaras patekdavo dėl smurto. Praėjusių metų pabaigoje jis atsidūrė areštinėje, nes pakėlė ranką prieš žmoną. Jurgitai buvo sulaužyti šonkauliai, ji buvo išvežta į ligoninę. G.Einikiui buvo nustatytas vidutinis girtumas.

Prieš tai G.Einikis namuose siautėjo 2013 metų liepą. Jurgita iškvietė policiją. Pareigūnai aršų vyrą sutramdė panaudoję elektros impulsų įtaisą.

Panašūs incidentai Einikių namuose kartodavosi kelis kartus per metus. Gintarui net buvo uždrausta artintis prie savo šeimos narių. Tačiau po agresyvių išpuolių periodo ateidavo ramybės laikas. Nurimus įkarščiui, pora susitaikydavo ir vėl gyvendavo kartu.

G.Einikis nevaldomas emocijas yra rodęs ir viešosiose vietose. Kartą vieno viešbučio direktoriui trenkė per veidą, kitą kartą klube susistumdė su apsaugos darbuotojais.

Visais kartais buvęs krepšininkas buvo neblaivus.

Natūralu, kad G.Einikiui apkarto toks gyvenimo būdas. Ieškodamas savo nuopuolio ištakų buvęs krepšininkas ryžosi kreiptis į aiškiaregę. Vyro sprendimą palaikė ir žmona.

I.Taranė, sužinojusi apie buvusio krepšininko šeimos problemas, iškart sutiko padėti.

Latvė jau daug metų dirba su žmonių fotografijomis, esą panaikina juodąją magiją ir suteikia apsaugą, gali nupasakoti praeitį ir ateitį.

Irina išvalo patalpas, kuriose esą dėl blogio jėgų negali gyventi žmonės. Taip pat išlaisvina būstą nuo vaiduoklių, kurie dėl įvairių priežasčių apsigyvena su gyvaisiais, kelia jiems didelę baimę ir diskomfortą.

Rankomis bioenergetikė nustato ligas ir uždegiminius procesus, vykstančius žmogaus kūne. Anot Irinos, ji gali gydyti per atstumą.

– Kada pradėjote tuo užsiiminėti? – paklausėme I.Taranės.

– Būdama dvidešimties atradau turinti bioenergetinių galių. Pradėjau gydyti giminaičius. Iš pradžių panaikindavau galvos, pilvo skausmus. Pridėdavau ranką prie skaudamos vietos ir skausmas dingdavo.

Vėliau ėmiau gydyti rimtesnes ligas – gastritą, opaligę.

Dar vėliau išmokau panaikinti juodąją magiją ir teikti apsaugą.

– Kaip suprantate, kad žmogus yra paveiktas juodosios magijos?

– Pajuntu rankomis. Jei žmogus nepaveiktas blogio, mano ranka, slenkanti nuo jo pečių juostos rankos link, atkartoja to žmogaus kontūrą, bet jei sutrikdyta energetinė pusiausvyra, ties tam tikromis jo kūno vietomis mano delnas ima dilgčioti ir tarsi šokinėti.

– Susipažinote su buvusio krepšininko G.Einikio šeima. Kokį įspūdį tie žmonės jums paliko?

– Žinojau tos šeimos istoriją. Būdama namo laiptinėje šiek tiek jaudinausi. Bet vos užėjau į butą, supratau, kad tai labai mieli, nuostabūs žmonės.

Jurgita kultūringa, inteligentiška, graži moteris. Ji patyrė daug skaudžių išgyvenimų, tačiau nepalūžo.

Tai asmenybė, kuri visomis išgalėmis pasiryžusi rūpintis savo šeima.

Jurgitai šeima – didžiausia vertybė. Todėl per visus šiuos metus ji darė viską, kad išsaugotų šeimos židinį. Tai didinga moteris, verta pagarbos.

Gintaras – labai žavus vyras gražiomis akimis. Iš pradžių jo akyse tvyrojo liūdesys: akivaizdu, kad per pastaruosius metus jį užgriuvo daug negandų. Ne kiekvienas žmogus būtų pajėgus ištverti tokią destrukciją.

Kai su jais pabendravau, apžiūrėjau namus, padariau išvadą, kad tiek Gintaras, tiek Jurgita kitados buvo stipriai paveikti juodosios magijos.

Būtent dėl to poros gyvenime buvo tiek daug chaoso, netinkamų dalykų.

Juodosios magijos galia tuos žmones tiesiog žlugdė. Tie, kurie Gintarui ir Jurgitai linkėjo blogo, siekė, kad jų tarpusavio santykiai būtų blogi, vyktų skandalai.

Panaikinau visą blogį, išvaliau namus. Juose buvo susikaupusi labai bloga energetika. Vos įėjau, supratau, kad energetika griaunanti.

Tiesiog tvyrojo jausmas, tarsi urgztų suerzinti šunys.

Jurgita sakė, kad tame bute labai blogai miegodavo. Galiu atsakingai pasakyti, jog buvo daroma viskas, kad Einikių gyvenimas virstų pragaru.

– Ar žinote, kas juos prakeikė, pasinaudoję juodąja magija?

– Taip, aš žinau ir jie jau žino. Tai buvo daroma sąmoningai ir ne vieną kartą. Juodosios magijos atakas sutuoktiniams siuntė žmonės, kurie kažkada artimai bendravo su Gintaru.

Jie siekė sugriauti šeimą, kad nei Gintaro, nei Jurgitos gyvenimas nesiklostytų. Norėjo juos sunaikinti.

– Kas nutinka tiems, kurie linki bloga, užsiima juodąja magija?

– Žmonės, kurie naudojasi juodąja magija, anksčiau ar vėliau turės atsakyti už savo poelgius. Juk jie išsikviečia tamsiąsias jėgas.

Todėl vieną dieną gali kas nors bloga nutikti jiems arba jų artimiesiems. O jie net nesupras, kodėl tai vyksta.

– Kokią ateitį prognozuojate Gintaro ir Jurgitos šeimai?

– Žinote, po seanso jų akys nušvito. Kai jie mus sutiko, buvo justi, kad nerimauja, o kai išlydėjo, abiejų akyse atsispindėjo džiaugsmas ir ramybė. Jie patikėjo, kad viskas bus gerai. Aš savo darbą atlikau šimtu procentų. Nuo tų nuostabių žmonių pašalinau visas bjaurastis, išvaliau namus.

Manau, jog pats Dievas norėjo, kad jiems būtų ištiesta pagalbos ranka. Tai nėra blogi žmonės, kaip kitiems gali atrodyti. Viduje jie abu geri.

– Kas būna, jei žmonės, paveikti juodosios magijos, neieško pagalbos?

Juodoji magija žmogų gali priartinti iki pačių baisiausių dalykų.

– Dėl kokių priežasčių dažniausiai žmonės į jus kreipiasi?

– Daugiausia kreipiasi moterys. Dažniausiai joms rūpi šeiminiai klausimai: problemos su vyru, vaikais.

Aš jų gyvenimo įvykius kaip vaizdo juostelę atsuku atgal, kad suprasčiau, nuo ko viskas prasidėjo. Dažnai būna, kad kenčia vaikai, nes kažkada prasikalto jų tėvai ar seneliai.

Įdomiausia, jog patys žmonės neretai jaučia, kad kažkas jiems vyksta ne taip, kad priežastis yra juodųjų jėgų įsikišimas. Aš galiu dirbti ir su žmogaus fotografija.

– Ką darote, jei moteris prašo sugrąžinti pas kitą moterį išėjusį vyrą?

– Grąžinti žmogų per jėgą – ne mano pašaukimas. Čia jau juodosios magijos reikalai. Aš galiu pasakyti, ką žmonės vieni kitiems jaučia ir kokia kryptimi reikėtų pasukti savo gyvenimo laivą.

– Ieškote dingusiųjų be žinios?

– Pagal fotografiją nustatau, ar žmogus gyvas, ar miręs. To žmogaus fantomą perkeliu ant savęs. Jei pajuntu, kad negaliu kvėpuoti, dūstu, suprantu, kad ieškomo žmogaus nėra tarp gyvųjų. Taip pat stengiuosi suprasti, dėl kokios priežasties žmogus pradingo.

– O kaip pati gyvenate?

– Esu išsituokusi. Gyvenu su šešiolikmečiu sūnumi, kuris puikiai mokosi, man su juo ramu. Jis supranta mano misijos prasmę.

– O kokią vietą jūsų gyvenime užima meilė?

– Kai bus lemta, meilė mane suras.

– Negalėtumėte jos prisivilioti?

– Ne. Viskam savas laikas. Nesivadovauju juodosiomis jėgomis.

Savo gyvenimo grafiką seku. Žinau, kad dabartinė mano kryptis – darbas su žmonėmis. Dar neatėjo laikas pažinčiai su man skirtu vyru.

– Kokia gyvenimo filosofija rekomenduotumėte vadovautis, kad buvimas šioje žemėje būtų prasmingas?

– Reikia būti optimistu ir mylėti save. Dažniau šypsotis ir daryti gerus darbus.

Bendrauti su žmonėmis, kuriuos išvydę džiaugiatės. Visada reikia puoselėti sąžiningus norus. Jei žmogaus tikslai negatyvūs, jis sulauks nemalonumų.

Reikia klausytis intuicijos, tada išvengsite klaidų.

Svarbu nepaleisti gyvenimo vairo iš savo rankų

Daiva Balčiūnienė

Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centro psichologė ir psichoterapeutė

„Žmogui vienas svarbiausių poreikių yra jaustis saugiam. Gyvename sudėtingais laikais, kai gresia nedarbas, trūksta pinigų ar sveikatos. Labiausiai nesaugus žmogus jaučiasi tada, kai negali kontroliuoti savo gyvenimo. Kontrolės jausmas gerąja prasme suteikia saugumą ir užtikrintumą. Kai krizinių išgyvenimų per daug, žmogui norisi, kad kas nors jam padėtų iš šalies.

Vienas būdų ir yra maginis mąstymas, kuris tam tikra prasme yra užkoduotas mūsų smegenyse, kai bandome paaiškinti pasaulį mums priimtinais būdais.

Ėjimas pas ekstrasensus, būrėjus, bioenergetikus sunkiomis akimirkomis teikia vilties, kad situacija kaip nors išsispręs. Ramina būsena, kad, negalėdami kontroliuoti savo gyvenimo, atsakomybę už jį galime uždėti kam nors kitam: likimui, būrėjui, aukštam blondinui juodu batu, jei toks pasitaikys kelyje.

Tokiu būdu žmogus sau palengvina naštą. Tai gali būti vienkartiniai dalykai, bet gali virsti priklausomybe, kai kiekvieną žingsnį mėginame aptarti su asmeniu iš šalies.

Ar tai kenksminga, ar ne? Šią situaciją būtų galima palyginti su alkoholio vartojimu. Jei per Naujųjų metų šventę ar vakarodami su draugais išgersime taurę vyno, neturėtų nutikti nieko bloga. Bet jei norėsime išgerti kasdien, tada jau bus priklausomybės ženklas. Tą patį būtų galima pasakyti ir apie apsilankymą pas būrėją ar ekstrasensą.

Geriau nueiti pas ekstrasensą negu atsidūrus gyvenimo duobėje ryžtis patiems blogiausiems dalykams. Manau, kad ir tarp ekstrasensų yra išmintingų žmonių. Juk nieko bloga, jei nerimo kankinamas žmogus gaus paguodą, pajėgs nurimti, bus išklausytas, nesijaus vienišas.

Pavyzdžiui, žmogui skauda nugarą. Jis išbandė įvairius medikamentus, mynė kelius pas gydytojus. Ir niekas jam nepadėjo. Galų gale jis nuėjo pas bioenergetiką, ir kuriam laikui nugaros skausmas dingo. Greičiausiai padėjo įtaiga, ramus tempas, prisilietimai.

Žinoma, žmogus ir šioje situacijoje turi dvi išeitis. Jis gali užsimerkti ir galvoti, kad yra stebuklingai išgijęs. Bet neatmestina, kad po kiek laiko nugaros skausmas atsinaujins. Gerai, jei žmogus nenuleis rankų ir ieškos ligos priežasties.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.