Jogos entuziastė treniruotes pavertė verslu

100 sekėjų – tiek dėmesio tikėjosi sulaukti jogą praktikuojanti Laura Kasperzak, kai ištvermės ir susikaupimo reikalingas treniruotes prieš dvejus metus užsimojo įamžinti populiariajame „Instagram“ puslapyje. O štai dabar kasdieniais jogos džiaugsmais ji dalijasi su daugiau nei 600 tūkst. savo gerbėjų ir rūpinasi sėkmingai klestinčiu verslu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-07 15:32, atnaujinta 2018-02-15 15:14

Naujajame Džersyje gyvenanti dviejų vaikų motina joga užsiima jau 16 metų. Keisčiausios ir, rodos, neįtikėtinos jėgos reikalingos pozos lanksčiai mamytei – vieni juokai. Tačiau sportuojant taip pat pavyksta atsipalaiduoti ir pasimėgauti tyla bei ramybe, mat jogos treniruotes Laura pradeda dar gerokai prieš šeimai prabundant.

Iškart po treniruotės L.Kasperzak įjungia savo fotoaparato laikmatį ir pakartoja viską, ką tądien išmoko. Fotoaparatas fiksuoja kone kiekvieną moters judesį – nuotrauka padaroma kas 2 sekundes. Kiekvieną dieną Laura išrenka efektingiausią nuotrauką ir įdeda ją į savo „Instagram“ paskyrą.

Dėl didžiulio susidomėjimo moters treniruotėmis ir milžiniško gerbėjų skaičiaus L.Kasperzak, padedama mokyklos laikų draugės, jogos entuziastės Masumi Goldman, sukūrė tinklalapį „TwoFitMoms“. Sumanių moterų projektas – kiekvienam prieinamas sveikos gyvensenos ir jogos patarimų šaltinis. O norintiems maksimalių rezultatų 36 metų moterys taip pat siūlo kassavaitines treniruotes, kurių kaina tesiekia 5 JAV dolerius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.