Dviratininkas Ramūnas Navardauskas: „Taip, brangioji, tu teisi“

Kokia tatuiruotė puošia prestižinėse varžybose „Tour de France“ etapą laimėjusio Ramūno Navardausko (26 m.) širdies draugės dviratininkės Gabrielės Jankutės (20 m.) koją? Kokią reikšmę turi ant Gabrielės čiurnos užrašyti keli kinų hieroglifai?

Ramūnas Navardauskas ir Gabrielė Jankutė kol kas neskuba planuoti vestuvių - dar nori visas jėgas atiduoti sportui.<br>A.Švelnos nuotr.
Ramūnas Navardauskas ir Gabrielė Jankutė kol kas neskuba planuoti vestuvių - dar nori visas jėgas atiduoti sportui.<br>A.Švelnos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Aug 8, 2014, 5:34 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:18 AM

Humoro jausmo nestokojantis Ramūnas nepraleido progos švelniai pasišaipyti. „O iš kur žinoti, kad čia neparašytas žodis „šprotai“? O gal čia ištatuiruotas Gabrielės adresas, jeigu ji kartais Kinijoje pasiklystų“, – juokėsi vaikinas.

 Kinija yra šalis, kurioje jie dar nespėjo apsilankyti. Tačiau abu aplankė daugybę pasaulio šalių, kuriose treniravosi, dalyvavo varžybose.

Dviratininkų duetas jau porą metų kartu gyvena Ispanijos pietuose, netoli Viduržemio jūros esančiame Olyvos miestelyje. Tiksliau, ten leidžia žiemas. Nes likusį metų laiką abu intensyviai treniruojasi ir dalyvauja varžybose.

R.Navardauskas ir G.Jankutė susipažino sportuodami Kvėdarnoje, Šilalės rajone. Juos abu treniravo treneris Kęstutis Česaitis.

Ne vienus metus jie buvo to paties trenerio auklėtiniai ir paprasti draugai, o vieną dieną tapo pora. Ramūnas su Gabriele juokiasi, kad likimas jiems iškrėtė pokštą.

Tarsi išgirdo Ramūno beveik prieš dešimtmetį juokais ištartą frazę ir ją įgyvendino. Ramūnas ir Gabrielė kol kas neskuba planuoti vestuvių – dar nori visas jėgas atiduoti sportui.

„Gabrielė labai nori sportuoti, siekti rezultatų – tegu ji tai ir daro. Nėra mums kur skubėti, vis vien dabar esame kartu. Dažnai išsiskiriame, o kai susitinkame, būname pasiilgę vienas kito. Dabar toks mūsų gyvenimo etapas“, – sakė Ramūnas.

Dėl dažnų išsiskyrimų beveik nelieka laiko pyktis. Nors kartais ginčų pasitaiko, kaip ir kiekvienoje šeimoje. Beje, neretai pora susiginčija dėl sporto. Kieno žodis būna paskutinis? Aišku, kad vyro: „Taip, brangioji, tu teisi.“

Kokią savo ateitį įsivaizduoja Ramūnas ir Gabrielė? Apie tai skaitykite „Lietuvos ryto" šeštadienio priede „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.