Kokia garsi Lietuvos moteris prisipažino gyvenusi su gėjumi?

Po dešimties santuokos metų Peteris paliko Sarah Bowles (49 m.). Ne dėl kitos moters, o dėl vyro. Jo išpažintis žmonai apvertė visą jos pasaulį aukštyn kojomis. Moteris suvokė, kad visą laiką buvo jam tik priedanga, – tais laikais, kai jie tuokėsi, žmonės dar nebuvo tokie pakantūs homoseksualams kaip dabar. Sarah iki šiol negali jam atleisti.

S.Bowles ištekėjo už Peterio pagal katalikiškas tradicijas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
S.Bowles ištekėjo už Peterio pagal katalikiškas tradicijas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 4:13 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 9:33 AM

Dabar jau buvusio vyro išpažintis turėjo labai ilgą įžangą, bet kai ji pagaliau įvyko, pirmas S.Bowles užplūdęs jausmas buvo palengvėjimas. Tai reiškė pačių skausmingiausių jos gyvenimo metų pabaigą. Tik vėliau užplūdo pyktis, sielvartas ir išdavystės skausmas, rašo „Daily Mail“.

Tuo metu ji tvarkė popierius ir netikėtai sulaukė buvusio vyro skambučio – pirmą kartą po išsiskyrimo prieš dvejus metus. Iš tiesų ją labiau nustebino jo skambutis, o ne tai, ką jis pasakė.

Vyras kalbėjo apie tai, kad yra homoseksualus ir turėjo romanų su vyrais per visus tuos 10 metų, kol truko jų santuoka.

„Jis man pasakė, kad turi kitą partnerį – vyrą. Nors buvau sukrėsta, jaučiau ir palengvėjimą, kad jis pagaliau tai pripažino“, – pasakojo finansininke dirbanti S.Bowles.

Moteris metų metus praleido stengdamasi apsaugoti savo vaikus ir nerimaudama dėl Peterio psichikos sveikatos, o įtarimus apie tikrąją jo lytinę orientaciją pasilaikydavo sau. Bet po jo išpažinties visos lig tol gniaužtos emocijos pratrūko.

Specialistai – tiek konsultuojantys gėjus, tiek jų žmonas – sutaria: santuokos su gėjais neturi perspektyvų.

Gėjų daktaru Billu prisistatantis Billas Samuelsas moters pasirinkimą tekėti už gėjaus lygina su pasirinkimu sėsti į kalėjimą iki gyvos galvos.

Dažnai santuoka sudaroma moteriai, o kartais ir pačiam vyrui nežinant apie jo netradicinę lytinę orientaciją. Visa tai išaiškėja pamažėle.

Panašus išbandymas buvo tekęs ir vienai žinomai lietuvių žurnalistei bei rašytojai.

Susipažinusi su 15 metų jaunesniu provincijos teatro aktoriumi, moteris ilgai neįtarė, kad jis – netradicinės lytinės orientacijos.

Apie tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.