Ant Naglio Puteikio rankos suspindo naujas vestuvinis žiedas

Šokoladinis tortas, smaližius varantis iš proto. Ir naujas vestuvinis žiedas. Tokias dovanas 50-mečio proga iš žmonos gavo Seimo narys Naglis Puteikis. Kam Nikai Puteikienei (49 m.), Klaipėdos jūrų muziejaus spaudos atstovei, po 22 bendro gyvenimo metų prireikė vyrui užmauti kitą vestuvinį žiedą?

Penkiasdešimtmečio proga N.Puteikiui žmona Nika padovanojo naują vestuvinį žiedą ir iškepė tortą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Penkiasdešimtmečio proga N.Puteikiui žmona Nika padovanojo naują vestuvinį žiedą ir iškepė tortą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Sep 20, 2014, 10:38 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:10 AM

Vestuvinį žiedą N.Puteikis prarado prieš dešimtmetį – tada Klaipėdos senamiestyje iš jo buvo pavogta piniginė, laikrodis, vestuvinis žiedas.

Nika nusprendė pamatuoti žiedą dar iki 50-mečio šventės ir ėmėsi neregėtos gudrybės.

„Nežinojau, kokio dydžio žiedas jam tinka. Nupirkau iš akies. Ketinau naktį slapčia pamatuoti“, – planais dalijosi N.Puteikienė.

Tačiau staigmeną sugadino budrus N.Puteikio miegas. Vyras prabudo, kai žmona rytą movė jam žiedą. „Kai pamačiau, jog nepavyko, paprašiau vyro, kad užsimerktų“, – išdavė Nika.

Žiedas buvo per didelis, tad pora vyko pakeisti į mažesnį.

Rugsėjo 2-ąją sulaukęs 50-ies, gimtadienį Seimo narys šventė po kelių dienų. Į kavinę Vilniaus centre jis pasikvietė artimiausius draugus.

Iš Klaipėdos į Vilnių, į vyro šventę, atvažiavo ir N.Puteikienė. Ji Naglį ir svečius pavaišino šokoladiniu tortu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.