Prieš mirtį vyras pasielgė kaip bestselerio herojus

Nepagydoma liga sirgęs vyras net ir po mirties liko savo šeimos gyvenimo dalimi. Paskutinėmis gyvenimo dienomis jis savo žmonai ir vos vienerių metų dukteriai rašė laiškus, kuriuos jos galės atplėšti tam tikromis svarbiomis datomis.

Prieš mirtį M.Whisenhuntas paliko laiškus dviem brangiausiems žmonėms - žmonai ir dukrai.<br>„Youtube" nuotr.
Prieš mirtį M.Whisenhuntas paliko laiškus dviem brangiausiems žmonėms - žmonai ir dukrai.<br>„Youtube" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-01 22:10, atnaujinta 2018-01-23 18:38

26 metų amerikietis Mitchellas Whisenhuntas žinojo, kad negyvens tiek, kad sulauktų dukters Bryn 16-ojo ar 18-ojo gimtadienio. Marfano sindromu - liga, pažeidžiančia jungiamąjį audinį - sirgęs vyras ėmė rašyti laiškus savo mažajai dukrelei ir žmonai Ashley, rašo „Daily Mail".

Mažoji Bryn per kiekvieną gimtadienį gaus laišką nuo tėvo, kurio taip ir nespėjo pažinti.

„Mitchellas galvojo apie mus. Jis visuomet galvojo apie kitus. Paliko laiškus antrajam, trečiajam, ketvirtajam dukters gimtadieniui, ir vėlesniems. O ant voko 16-ojo gimtadienio proga užrašė: „Saldusis 16“, - pasakojo našlė.

Jos vyras pasielgė taip pat, kaip airių rašytojos Cecelios Ahern bestselerio „P.S. Myliu tave“ herojus Džeris – našle likusi jo žmona Holy po vyro mirties randa 10 jo parašytų laiškų. Taip Džeris siekė sumažinti žmonai širdies skausmą. Pagal šį romaną pastatytoje kino juostoje pagrindinius vaidmenis atliko Gerardas Butleris ir Hilary Swank.

Kaip ir romano herojė, Ashley nieko nežinojo apie vyro rašomus laiškus į ateitį. Ji rado juos netrukus po Mitchello mirties.

Išeidamas Mitchellas nepamiršo pasirūpinti žmona. Vienas jo laiškas skirtas Teksaso valstijos Longvju bendruomenei: „Jeigu skaitote šį laišką, manęs jau nebėra. Šiuo žmonos gedėjimo laikotarpiu vienintelis dalykas, kuris mane jaudina – išlaidos mano laidotuvėms. Norėčiau paprašyti bendruomenės padėti mano žmonai jas padengti – noriu, kad mano žmonai nereikėtų dėl to nerimauti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.