Moterį iš Lenkijos kamuoja įtarimas, jog ji gyveno su gėjumi

„Ar aš gyvenau su gėjumi?,“ - svarsto Lenkijos gyventoja Olivija (vardas pakeistas). Dar ir šiandien šią moterį kamuoja klausimas, kuris, atrodo, turėtų likti tolimoje praeityje. Gyvendama su sutuoktiniu ji taip ir nepajėgė suprasti, kur slypi atsakymas, rašo  wysokieobcasy.pl.

Vyras visada turėjo priežasčių nesimylėti, tad sutuoktiniai pirmą kartą pasimylėjo praėjus mėnesiui po vestuvių. Tai buvo moters iniciatyva.<br>123rf.com nuotr.
Vyras visada turėjo priežasčių nesimylėti, tad sutuoktiniai pirmą kartą pasimylėjo praėjus mėnesiui po vestuvių. Tai buvo moters iniciatyva.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 7:00 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:55 AM

Su Robertu (vardas pakeistas) Olivija susipažino dar studijų laikais. Tada jai buvo 22 metai, po pusės metų draugystės jie susituokė. Olivija pasakoja, jog nepaisant to, kad iki vestuvių jie buvo neišskiriami, tą ypatingąja naktimi norėjo pasidžiaugti po vestuvių. Pagrindinė to priežastis buvo konservatyvūs šeimos narių požiūriai - abu augo tikinčiose šeimose.

Prisipažįsta, jog buvo naivi

„Jau tada, kai buvome susižadėję, aš ignoravau kai kuriuos požymius, kurie rodė, jog kažkas yra ne taip. Galbūt labai norėjau ištekėti, o galbūt buvau be galo įsimylėjusi, naivi bei nepatyrusi.

Jis dažnai pasakojo, kad prie jo prieina gėjai ir klausinėja, ar jis nėra gėjus. Jis nuolat kalbėjo apie tai, kad nėra tikras, jog galės mane patenkinti lovoje. Be to, Robertas man papasakojo, jog kažkoks gėjus pasikvietė jį kavos ir rodė pornografines nuotraukas. Kam?“ - nesuprato Olivija.

Olivija teigia, jog povestuvinės nakties jie neturėjo nei tą, nei dar kitą naktį. Ji tiesiog gulėjo šalia jo ir verkė, bandydama suprasti, kas gi vyksta.

Vyras visada turėjo priežasčių nesimylėti, tad sutuoktiniai pirmą kartą pasimylėjo po mėnesio. Tai buvo moters iniciatyva. Kiti intymūs vakarai kartais irgi buvo tik dėl moters įkyrumo. Robertas dažnai ją sujaudindavo ir palikdavo, prikišdamas, jog jai svarbiausia yra orgazmas.

Moteris buvo kantri

„Maždaug dvejus metus aš tiesiog laukiau, galvojau, jog reikia tik laiko. Tačiau su laiku aš pratrūkau – pradėjau garsiai reikšti savo emocijas, mes dažnai pykdavomės, aš nusimoviau žiedą,“ - prisiminė Roberto žmona.

Olivija nustebo, kad jo šeima visiškai nesureagavo į tai, jog ji nenešioja žiedo. Taip ji vaikščiojo metus, vis bandydama prikalbėti sutuoktinį gydytis, apsilankyti pas psichologą. Ji visada buvo nuolanki ir rūpestinga.

„Man labai skaudu, jog mano vyras nesugebėjo būti su manimi atviras. O galbūt jis pats nesuprato, kas jam yra? Dar ir šiandien užduodu sau klausimą, ar jis mane mylėjo? O gal tik bijojo likti vienas?“ - svarstė moteris.

Moteris prisiminė, jog vyro pasitraukimas iš šeimos buvo išties sudėtingas, o jo tėvai, sužinoję apie skyrybas, išbraukė ją iš savo pažįstamų sąrašo.

„Dar ilgai svarsčiau, ar jis išties yra gėjus, ar tai tiesiog kažkokia liga? Mane pasiekė gandai, jog jis turi žmoną bei vaiką. Nuo šios informacijos man gyventi tapo dar sunkiau. O gal tai tik gandai?“ - klausimas, kuris neduoda ramybės moteriai.

Džiaugiasi nauja šeima

Moteris mano, jog jeigu šeimos, bažnyčia bei visuomenė būtų labiau tolerantiški homoseksualiems žmonėms, problemų būtų kur kas mažiau.

Tačiau šiandien moteris džiaugiasi nauja šeima bei laimingais vaikais, kuriuos augina.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.