Kas Mantą Wizardą sieja su jo triukų pagalbininke Kristina?

Mantas Wizardas (29 m.) ir Kristina Tarasevičiūtė (27 m.) kartu praleidžia nemažai laiko – vienu automobiliu keliauja po Lietuvą su pasirodymais, ji talkina iliuzionistui scenoje atliekant triukus. Juodu puikiai atrodo kartu scenoje, gerai sutaria už jos ribų.

Ar K.Tarasevičiūtė užkariavo mago Manto Wizardo širdį?<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ar K.Tarasevičiūtė užkariavo mago Manto Wizardo širdį?<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ( „Lietuvos rytas“)

2015-03-20 12:45, atnaujinta 2018-01-08 16:45

Triukų meistrui Mantui Wizardui, išsiskyrusiam su mylimąja, televizijos „orų mergaite“ ir padėjėja Karolina Liukaityte, teko skubiai susirasti naują pagalbininkę.

Iliuzionistas džiaugiasi, kad pavyko rasti šaunią merginą, pakeitusią K.Liukaitytę. Bet ar jos vietą užėmusi K.Tarasevičiūtė tapo mago širdies drauge?

Valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ šokėja K.Tarasevičiūtė, prieš tapdama mago asistente, taip pat išsiskyrė su mylimuoju. Kaip profesionali baleto šokėja atsidūrė šalia žinomo mago?

Mantas: Prieš trejus metus turėjau pristatyti naują numerį Ispanijoje vykusiame magų kongrese, o tuometinė asistentė Karolina man talkinti nebegalėjo – pasirinko kitą gyvenimo kryptį.

Draugų paprašiau padėti man rasti šaunų, patikimą žmogų. Į mano prašymą atsiliepė vienas šokėjas ir pasiūlė pasikalbėti su savo bičiule Kristina.

Kristinai pasiūliau pamėginti tapti asistente nors per vieną pasirodymą. Prasitariau, kad tas pasirodymas vyktų rudenį viename Ispanijos teatre. O jeigu mums pavyktų, galėtume bendradarbiauti toliau.

Vasarą pradėjome bendrauti – mėnesį parepetavome ir susiruošėme į Ispaniją.

Man Kristina iškart labai patiko ir kaip profesionalė, ir kaip žmogus. Į kelionę išvykome kaip pažįstami, o grįžome kaip labai geri draugai.

Esame ne tik kolegos, bet ir artimi bičiuliai. Kristina žino ne tik mano triukų, bet ir gyvenimo paslaptis.

Plačiau apie tai – šeštadieniniame „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.