Garsenybės patėviui nusibodo būti vyru

JAV realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (34 m.) antrą kartą liks be tėviško peties. Tikrasis jos tėvas garsus advokatas Robertas Kardashianas su Kim motina išsiskyrė, kai dukteriai buvo devyneri metai. Po poros metų namuose atsirado patėvis, jis užaugino būsimąją aukštuomenės liūtę ir net nuvedė ją prie altoriaus. Tačiau jo istorija daug pikantiškesnė.

K.Kardashian patėvį B.Jennerį laiko tikruoju tėvu ir nekreipia dėmesio į kalbas apie jo išvaizdos pokyčius.
K.Kardashian patėvį B.Jennerį laiko tikruoju tėvu ir nekreipia dėmesio į kalbas apie jo išvaizdos pokyčius.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 24, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 10:38 AM

Bruce’as Jenneris, 1976 metų vasaros olimpinių žaidynių dešimtkovės rungties prizininkas, Kim motiną televizijos prodiuserę Kris Kardashian vedė 1991-aisiais.

Po vienu stogu jie praleido daugiau nei 20 metų, rašo „Lietuvos ryto“ šeštadienio priedas „Gyvenimo būdas“.

O pernai gruodžio 18-ąją jų santuoką oficialiai nutraukė aukščiausiasis Los Andželo teismas. Šis įvykis sudrebino žiniasklaidą, nes skelbiama, kad pagrindine nesutarimų priežastimi tapo 65 metų B.Jennerio noras likusį gyvenimą praleisti kaip moteriai.

K.Kardashian patėvis jaunystėje buvo žavus ir gražus, gal kiek moteriškas, bet pastaroji aplinkybė nesutrukdė jam tris kartus vesti ir tapti šešių vaikų tėvu.

Santuokoje su K.Kardashian motina jis tikrai grojo ne pirmuoju smuiku. Ir tai buvo akivaizdu visiems. Kris net vertė savo senstantį sutuoktinį vis dažniau imtis atjauninimo procedūrų.

„Kris visada pastūmėdavo Bruce’ą į plastinių operacijų specialistų glėbį, kad jie atliktų veido patempimo, kosmetines procedūras. Ji reikalavo, kad sutuoktinis atsikratytų raukšlelių ant viršutinių vokų“, – pasakojo Kardashianų šeimai artimas šaltinis.

Bet ir pats tapęs plastinių operacijų auka B.Jenneris realybės šou „Kardashianų šeima“ paatviravo: „Jei interneto paieškoje surinksite mano vardą ir pavardę, rasite mane siaubingiausių plastinių operacijų sąrašuose.

Kai kas mane lygina netgi su popmuzikos žvaigžde Michaelu Jacksonu. Padariau didžiulę klaidą, kai gydytojų patarimu sutikau atlikti dalinę veido odos stangrinimo operaciją be skalpelio ir pakoreguoti nosį.

2009-aisiais chirurgai pataisė ankstesnius netobulumus. 60-ojo gimtadienio proga pasidariau dovaną – antrąją veido odos stangrinimo operaciją be skalpelio, šįkart kur kas sėkmingesnę.“

Tačiau pokyčių, kurių jis griebėsi praėjusiais metais, jokiu būdu negalima pavadinti paprastais išvaizdos patobulinimais. Tai liudija ir žiniasklaidoje pasirodžiusios nuotraukos: B.Jenneris žingsniuoja per Malibu, kur ant vandenyno kranto turi namą.

Prancūziškasis manikiūras, ausyse – briliantai, ilgi plaukai surišti į uodegą.

Prieš metus sensacija tapo žinia, kad vienoje klinikų buvusiam sportininkui buvo pašalintas Adomo obuolys.

Tokios operacijos paprastai atliekamos per pirmąjį lyties keitimo etapą.

Buvusio sportininko draugai ir artimieji sako, kad Bruce’as pageidauja būti vadinamas Brigitte ir jau vartoja hormoninius preparatus.

Tačiau pats B.Jenneris paneigė ketinąs likusį gyvenimą būti moterimi.

Į žurnalistų klausimus dėl drastiškų pokyčių jis atsakė tam ryžęsis, nes taip patarė asmeninis gydytojas.

Ir buvusi jo žmona Kris iki šiol neigia, kad buvęs sutuoktinis virsta moteriškosios lyties asmeniu.

„Kas per nesąmonės! Dar prieš kelis dešimtmečius B.Jenneris buvo tuo įtariamas, tačiau jis juk taip ir netapo moterimi!“ – sakė K.Jenner.

Į spėlionių ir abejonių ugnį dėl B.Jennerio išvaizdos pokyčių gerokai alyvos šliūkštelėjo sportininko motina, pareiškusi, kad visuomet mylės savo vaiką, netgi jeigu jis vieną dieną nuspręs tapti moterimi.

Dėl B.Jennerio išvaizdos pokyčių ypač sunerimo jo dukterys.

19-metė Kendall ir 17 metų Kylie niekaip nesupranta, kas vyksta jų tėvui.

„Joms sunku susitaikyti su neįprasta tėvo išvaizda. Jau nebekyla abejonių, kad pastarieji fiziniai pokyčiai Bruce’ą padarė labai panašų į moterį. Ypač sunku Kylie, kuri itin skausmingai reaguoja į draugų patyčias, laidomas dėl tėvo“, – pasakojo vienas Kardashianams artimas žmogus.

Skandalų nevengianti Kim net nesuka galvos, ką kiti kalba ir kaip reaguoja į jos patėvio elgesį. B.Jennerį aukštuomenės liūtė laiko tikruoju tėvu, jis ją vedė ir prie altoriaus.

Tad jie ir toliau bendrauja, lyg nieko nebūtų įvykę.

Gal prie provokacijų įpratusi Kim tikisi iš to išpešti naudos?

Juk jos pavardė vėl atsidūrė pirmuosiuose žiniasklaidos puslapiuose?

Įžymybės, išdrįsusios prabilti apie lyties keitimą

Iki 2006-ųjų tai buvo garsus režisierius Larry Wachowski. Kartu su jaunesniuoju broliu Andy Wachowski sukėlė kone sprogusios bombos įspūdį, išleidę į didžiuosius ekranus mokslinės fantastikos trilerį „Matrica“ (1999 m.) su Keanu Reevesu.

L.Wachowski maždaug 9 metus buvo vedęs, o po skyrybų garsusis režisierius vis dažniau pradėjo rodytis viešumoje vilkėdamas moteriškais drabužiais.

Pamažu Larry tapo Lana  – dabar garsūs režisieriai nebe broliai, o brolis ir sesuo.

Garsios JAV dainininkės ir aktorės Cher duktė Chastity Bono dar būdama paauglė suprato nesanti tokia kaip visos mergaitės. Sulaukusi 18 metų ji pareiškė norinti tapti vyru.

Juridiškai jos lyties keitimo operacija buvo užbaigta 2010 metų gegužės 8-ąją, kai Kalifornijos teismas patenkino prašymą dėl lyties pakeitimo ir vardo pase. Dabar Cher turi sūnų – Chazą Salvatore Bono.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.