Neatsakingiausias britas? Turi 15 vaikų nuo 10 skirtingų moterų

29-erių bedarbis britas Keithas MacDonaldas turi 15 vaikų nuo 10 skirtingų moterų, tiesa, netrukus turėtų gimti ir 16-asis vaikas.

Kai kuriems vyrams tėvystė gali tapti sunkiu išbandymu.<br>123rf com.
Kai kuriems vyrams tėvystė gali tapti sunkiu išbandymu.<br>123rf com.
Daugiau nuotraukų (1)

Anglija.today

Apr 1, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:40 PM

Kasmet šis būrys vaikų mokesčių mokėtojams atsieina daugiau nei 2 milijonus svarų, skiriamų vienišų mamų pašalpoms.Nepaisant to, jog paskutinė vyro partnerė šiuo metu laukiasi atžalos.

K. MacDonaldas vienos britų dokumentinės laidos rengėjams prisipažino šiuo metu aktyviai ieškantis naujos pažinties su moterimi – žurnalistai užfiksavo, kaip vyras bandė „pakabinti“ merginas autobusų stotelėj, rašo „The Daily Mail“.

Tiesa, Sanderlando miesto gyventojas neigia, jog yra visų 15 vaikų tėtis, tačiau nevengia pasigirti savo vaisingumu bei sugebėjimais užkalbinti patinkančią merginą.

„Paskutinį kartą turėjau lytinių santykių prieš 9 mėnesius ir dabar ši mergina laukiasi“, – pripažino K. MacDonaldas.

Vyras tikino, jog Sanderlando mieste jam jau sunku susirasti naują merginą dėl pasklidusios prastos reputacijos.

Savo vaikų motinas britas prisipažino sutikęs viešajame transporte. „Tai lengva. Jos niekada nesako „ne“. Jei tu joms patinki, vadinasi, patinki. Pasiimk telefono numerį ir išlipęs iš autobuso parašyk žinutę, susitark susitikti. Jas „pakabinu“ tiesiog taip“, – neslėpė vyras.

Dokumentinės laidos žurnalistams vyras pasakojo šiuo metu negalįs susirasti darbo, nes esą nemoka klausytis ir praleidžia daug laiko žaisdamas kompiuterinius žaidimus. Vyras neseniai kreipėsi dėl nedarbingumo pašalpos, kaip priežastį nurodęs skaudančią nugarą.

K. MacDonaldas savo mieste pagarsėjo dar 2011 metais, kai bandė suvaidinti savo paties mirtį, idant atsikratytų atsakomybės dėl savo 9-ojo vaiko.

2012 metais britas buvo pripažintas kaltu dėl vienos iš buvusių merginų užpuolimo ir vagystės.

Būdamas 20-ies metų K. MacDonaldas jau turėjo 6 vaikus. Jo teigimu, du iš vaikų buvo pradėti dviaukščiame autobuse. Pirmasis vaikas gimė, kai K. MacDonaldas buvo viso labo 15 metų. Nepaisant gausaus būrio atžalų, vyras ligi šiol atsisako naudoti kontracepciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.