Viena dukras auginusi J.Paškevičiūtė įvertino gyvenimo pamokas

Šioje nuotraukoje – trys vienos šeimos skirtingų kartų atstovės.

Interjero architektė J. Paškevičiūtė turi nemažai bendrų nuotraukų su savo mama Sigita, jaunėle dukra Beatriči – šeimos narės mėgsta įsiamžinti leisdamos laiką kartu.<br>T.Bauro nuotr.
Interjero architektė J. Paškevičiūtė turi nemažai bendrų nuotraukų su savo mama Sigita, jaunėle dukra Beatriči – šeimos narės mėgsta įsiamžinti leisdamos laiką kartu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ( „Lietuvos rytas“)

Apr 1, 2015, 10:33 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:16 PM

Interjero architektė Jurgita Paškevičiūtė (46 m.) turi nemažai bendrų nuotraukų su artimaisiais – šeimos nariai mėgsta įsiamžinti leisdami laiką kartu, švęsdami šventes.

„Nuotraukos iš asmeninio albumo yra tarsi mūsų sielos veidrodis, todėl tikiu, kad kada nors jomis gėrėsis tie, kurie gyvens po mūsų.

Tikiu, kad mes išliksime jiems kaip siekiamybė, kaip graži ir šviesi idėja, kaip moterys, kurios gyveno besidalindamos meile, gėriu, atjauta, bendryste“, – neabejojo vilnietė. Apie tai rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.

Kad architektė labai artima su savo motina 68-erių Sigita Paškevičiene, Kauno kolegijos Medicinos fakulteto lektore, ir penkiolikamete dukterimi Beatriči Lašaite, akivaizdu pažvelgus į šią nuotrauką.

Mama, dukra ir močiutė buvo įamžintos viename mados renginių sostinėje. Joms, nepaisant skirtingo amžiaus, įdomu ne tik tie patys renginiai, bet ir pokalbių temos.

„Mus sieja labai stiprūs ryšiai – juk gyslomis teka vienas kraujas. Bet ir dvasinis artumas taip pat labai stiprus.

Šeimos ašis – mano mama, ji visada savo vaikams ir vaikaičiams skyrė itin daug dėmesio ir meilės.

Dėl to mes labai norime būti kartu ir susitinkame ne tik per šventes prie bendro stalo“, – pasakojo J.Paškevičiūtė.

Kodėl šioje nuotraukoje šalia žavių moterų nėra jokio vyro?

Vilnietė architektė jau prieš daug metų išsiskyrė su dukterų Beatriči ir Gabrielės tėvu: „Mergaites auginau viena, buvo labai sunkių akimirkų, bet mums kartu pavyko viską nugalėti.

Mes visos tapome stiprios, drąsios, nepriklausomos ir lydimos sėkmės.“

J.Paškevičiūtė šeimos galva vadina savo tėvą ir dukterų senelį Gintulį: „Tai reto gerumo žmogus, puikus gydytojas ir dailininkas, šaunus vyras mylimai žmonai, rūpestingas tėvas man ir broliui.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.