Mergina savo antrininkę susirado per „Facebook“

Trys draugai kovo 30 dieną pradėjo „Facebook“ kampaniją pavadintą „Twin Strangers“ („Nepažįstami dvyniai“), siekdami surasti savo pačių antrininkus. Jie ne tik sėkmingai surado antrininkus, bet ir įkvėpė tūkstančius kitų žmonių taip pat pradėti ieškoti į save kaip du vandens lašai panašių nepažįstamų žmonių.

Praėjus vos 2 savaitėms Niamh laimėjo varžybas, suradusi pirmąją potencialią savo antrininkę Karen Branigan.<br>Facebook nuotr.
Praėjus vos 2 savaitėms Niamh laimėjo varžybas, suradusi pirmąją potencialią savo antrininkę Karen Branigan.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 5:47 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:14 AM

26 metų Dublino gyventoja Niamh Geaney susilažino su dviem draugais Terance'u Manzanga ir Harry Englishu iš Dublino miesto universiteto, kuris iš jų per 28 dienas ras panašiausią į save žmogų ir susikūrė „Facebook“ puslapį „Twin Strangers“.

Apie savo kampaniją jie paviešino ne tik socialiniame tinkle „Facebook“, bet ir „Twitter“ bei „Instagram“, o kai apie jų užmojį buvo papasakota per JAV televizijos laidą „KUTV 2News“, draugai pradėjo gauti į juos panašių žmonių nuotraukas iš viso pasaulio.

Praėjus vos 2 savaitėms Niamh laimėjo varžybas, suradusi pirmąją potencialią savo antrininkę Karen Branigan. Paaiškėjo, kad abiejų stulbinamai viena į kitą panašių merginų namus skiria vos valanda kelio.

Niamh apie savo sėkmę parašė „Facebooke“: „Per socialinius tinklus suradau Karen ir mes gyvai susitikome šį savaitgalį! Nemeluosiu: abi jautėmės gana keistai, prieš sutikdamos savo gyvą antrininkę. Ką manote? Ar galėjau padaryti geriau?“

Kaip rašo britų interneto dienraštis „Metro“, Niamh ir jos draugus ieškoti antrininkų įkvėpė iš Devono kilusios žurnalistės Sophie Robehmed istorija. 2011 metais apsėsta idėjos, kad pasaulyje gali gyventi žmogus, atrodantis visiškai taip pat, kaip ir ji, Sophie sau identišką žmogų surado Birmingame. Bet Niamh tikisi, kad tyrimas ją nuves dar toliau – už gimtosios Airijos ribų.

„Būtų fantastiška jei panašų į save žmogų surasčiau kokioje nors kitoje šalyje. Būtų smagu, jeigu antrininkas būtų iš Havajų ar panašiai. Tada mes galėtume ten apsilankyti ir drauge išgerti arbatos“, – savo svajones atskleidė Niamh „Irish Post“ portalui.

Trijulė nutarė padėti ir kitiems susirasti antrininkus, nes į juos kreipėsi nemažai žmonių, svajojančių surasti savo pačių „nepažįstamus dvynius“. Taigi, jeigu ieškote antrininko, arba jeigu jus sudomino Niamh, Terence'as ar Harry, apsilankykite jų socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Twin Strangers“.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.