Ar po šeimos griūties šokėja E. Daniūtė vėl kartu su A. Bižoku?

Edita Daniūtė (35 m.) ir Arūnas Bižokas (37 m.) iš savo albumų neatsitiktinai išėmė senas fotoateljė Vilniuje darytas nuotraukas, mat tarp šokėjų socialiniame tinkle plinta savotiškas žaidimas: vieni kitiems perduoda estafetę ir ragina pasidalyti nuotrauka, kurioje įamžinti vos pradėję karjerą. Apie tai rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.

Šioje nuotraukoje E.Daniūtė ir A.Bižokas įamžinti prieš 20 metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Šioje nuotraukoje E.Daniūtė ir A.Bižokas įamžinti prieš 20 metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ( „Lietuvos rytas“)

Apr 25, 2015, 10:06 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:41 PM

Šioje nuotraukoje E.Daniūtė ir A.Bižokas įamžinti prieš 20 metų. Dabar abu tik pasijuokė iš tos nuotraukos, mat sutartinai vienas kitam užsiminė, kad šiuo metu atrodo kur kas geriau. Juk per tą laiką pora išsiugdė geresnį stiliaus pojūtį, o bėgantys metai vis labiau atskleidė ir jų išorės grožį.

Ši nuotrauka E.Daniūtei ir buvusiam jos šokių partneriui, šiuo metu Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančiam A.Bižokui sukėlė šiltus prisiminimus, nors praeityje tarp jų ir buvo perbėgusi juoda katė.

2007-ųjų rudenį dukterį Evitą pagimdžiusi E.Daniūtė kitą rytą po gimdymo iš ilgamečio šokių partnerio A.Bižoko išgirdo ne sveikinimą, o atsisveikinimą. A.Bižokas nepanoro laukti, kol Edita atsigaus po gimdymo ir sutvirtėjusi grįš ant parketo. Arūnas jai pranešė, kad pasirinko kitą partnerę ir nutarė atstovauti JAV kartu su niujorkiete Katusha Demidova.

E.Daniūtė nesitikėjo tokios išdavystės. „Pasirodo, kad per 16 metų galima visiškai nepažinti žmogaus“, – anuomet įtūžį liejo su A.Bižoku pasaulio ir Europos standartinių šokių čempionatuose triumfavusi E.Daniūtė.

Bet laikas užgydė išsiskyrimo žaizdas, nusivylimai išblėso. Edita susirado kitą šokių partnerį – italą Mirko Gozzoli ir su juo pasiekė nemažai pergalių. Buvo ir taip, kad E.Daniūtė su A.Bižoku susidurdavo varžybose šokdami su savo partneriais ir tarp jų užvirdavo įnirtinga kova dėl pirmosios vietos. Tad akistatų jie neišvengdavo, o po pasirodymų pabendraudavo.

Per šias Velykas E.Daniūtė ir A.Bižokas buvo susitikę Niujorke vykusiame šokių legendų šou. „Mūsų santykiai dabar labai geri – pykčiai seniai baigėsi. Jo karjera sėkminga, mano taip pat puikiai susiklosčiusi, nebėra dėl ko pykti. Juk moteris, kai pagimdo vaiką, tampa labai jautri. Be to, vaikas pakoreguoja visus planus. Maniau, kad galiu karjeros siekti tik su Arūnu, bet gyvenimas parodė, jog ne tik su juo“, – kalbėjo E.Daniūtė, kuri skyrybas patyrė ne tik ant parketo, bet ir šeimoje.

Prieš Velykas oficialiai buvo nutraukta E.Daniūtės santuoka su teisininku Mindaugu Vasiliausku. Juodu išsiskyrė po beveik aštuonerių santuokos metų. Pora susilaukė vienintelės atžalos.

Nors E.Daniūtė dabar neturi santuokinių įsipareigojimų, tikino nesiekianti atnaujinti artimų santykių su buvusiu šokių partneriu A.Bižoku: „Vaikystėje vienas kitam jutome simpatiją, bet seniai viskas išblėsę. Kiekvienas turime savo gyvenimą.“

A.Bižokas nevedęs. Su dabartine šokių partnere K.Demidova juodu pora tik ant parketo. Katusha turi sužadėtinį.

A.Bižokas tęsia karjerą už Atlanto. Kaune gyvenanti E.Daniūtė praėjusių metų rudenį ją nutarė baigti. Edita dirba trenere pačios įkurtose šokių studijose Kaune ir Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.