Viena B.Nemcovo meilužių ragina visas vienytis dėl jo palikimo

Labiausiai meilės ištroškęs Rusijos politikas – taip galima pavadinti vasario mėnesį Maskvoje prie Kremliaus sienos nužudytą rusų opozicionierių Borisą Nemcovą (55 m.). Manoma, kad jis paliko net dvylika vaikų, o apie jo vis naujus meilės romanus žinodavo visi – ir žmona, ir esamos meilužės.

Iš vienintelės oficialios B.Nemcovo santuokos su Raisa gimė duktė Žana.<br>AP, „Scanpix“, „ViDA Press“ nuotr.
Iš vienintelės oficialios B.Nemcovo santuokos su Raisa gimė duktė Žana.<br>AP, „Scanpix“, „ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras PROCENKA

Apr 25, 2015, 4:59 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:02 PM

Ragino įteisinti daugpatystę

Oficialiai pripažintų vaikų, kuriuos B.Nemcovui pagimdė skirtingos moterys, liko 4: vyresnioji duktė Žana (31 m.), gimusi iš oficialios santuokos su Raisa Nemcova (58 m.), sūnus Antonas (19 m.) ir duktė Dina (13 m.), kurių susilaukė su žurnaliste Jekaterina Odincova, ir duktė Sofija (10 m.), gimusi iš ryšio su sekretore ir padėjėja Irina Koroliova.

Po B.Nemcovo mirties dar dvi moterys pareiškė auginančios politiko vaikus, o viena kol kas dar nesiryžo prisipažinti. Savo laimės formulę opozicionierius atskleidė dar 2007-aisiais išleistoje knygoje „Maištininko išpažintis. Politika be bl...dstvos“.

„Rusijoje vyriškių – mažiau nei moterų. Iš jų dešimt procentų – alkoholikai, dešimt – lytinės mažumos ir 30 procentų – impotentai. Išvada: kad moteris daugiau ar mažiau jaustųsi komfortiškai, vienas normalus vyriškis turi susitikinėti su dviem trimis moterimis“, – svarstė B.Nemcovas.

Ir dėl to, jo manymu, reikėtų priimti įstatymą, leidžiantį daugpatystę. Kitokį požiūrį politikas laikė veidmainyste ir šventeiviškumu.

B.Nemcovas dažnai lankydavosi Lietuvoje. Jis apsistodavo viešbučiuose ir visada būdavo su dviem moterimis.

Borisas yra pasakojęs, kad tik kartą yra sulaukęs neigiamo atsakymo iš jam patikusios mergaitės – dar mokydamasis mokykloje.

Paskui jam teko dažniau nuo jų gintis nei siekti palankumo.

Įdomiausia, kad daugybė Boriso draugių niekuomet nepykdavo, neįsižeisdavo nebuvusios vienintelės ir nepakartojamos.

Tarp mylimųjų – ir B.Jelcino duktė

Opozicionieriui priskiriami romanai su populiarios NTV laidos „Bez galstuka“ („Be kaklaraiščio“) vedėja Irina Zaiceva ir Pirmojo kanalo žvaigžde Arina Šarapova – su ja pasirodydavo per oficialius renginius.

Dešiniųjų jėgų sąjungos kolegos prisimena, kad Davose (Šveicarija) jis įsikūrė tame pačiame viešbučio kambaryje su kitos partijos pirmininke Irina Chakamada, vėliau kovojusia dėl Rusijos prezidento posto.

Su Tatjana Djačenko – Rusijos prezidento Boriso Jelcino dukterimi, kuri buvo atvykusi pas B.Nemcovą į Žemutinį Naugardą, slapta susitiko privataus viešbučio liukso kambaryje. Būtent po šio epizodo jis tapo federalinio lygio politiku, pirmuoju Rusijos Federacijos vicepremjeru.

Žemutinio Naugardo televizijos žurnalistę J.Odincovą, kuri pagimdė jam sūnų Antoną, B.Nemcovas apgyvendino Maskvoje, nupirko butą ir parūpino darbą Ostankine.

„Aš jį taip mylėjau, kad negalėjau su juo išsiskirti net suvokdama mūsų santykių beviltiškumą. Kai supratau, jog laukiuosi antrojo vaiko, jis pasakė: „Tavęs nepaliksiu, viskas bus gerai.“

Su pirma žmona neišsiskyrė

Nepaisant to, ne kartą yra sakęs: „Su pirmąja žmona nesiskirsiu.“

B.Nemcovas neslėpė savo moterų. Kai žiniasklaida paskelbė reportažą apie jo poilsį Dubajuje su rusvaplauke gražuole Anastasija Ogneva, jį papiktino tik viena frazė, neva ji – lengvo elgesio mergina.

Ir nedelsdamas socialiniuose tinkluose pareiškė, jog su Nastia susitikinėja apie trejus metus, ji padori mergina, o šmeižikams duos į snukį.

B.Nemcovas mylėjo savo vaikus ir jais rūpinosi. Kai sekretorė I.Koroliova pagimdė dukterį Sofiją, jis pareikalavo, kad moteris išeitų iš darbo ir užsiimtų tik vaiko auklėjimu. Jie net gyveno kartu, bet paskui B.Nemcovas pradėjo eiti per rankas – tiesiogine šio žodžio prasme.

Prieš pusantrų metų jis laikraščiui „Ekspres gazeta“ prisipažino: „Pastaruoju metu pradėjau kreipti dėmesį į moterų riešus. Man atrodo, kad tai labai moteriška kūno dalis. O anksčiau, kaip visi, žiūrėjau į lūpas. Lūpos – tai seksualumas, gerumas arba pyktis, nuoširdumas arba apgaulė. Bet dabar man svarbiausia – moteriškumas.“

Šį moteriškumą jis atrado žvelgdamas į Zamirą Dugužijevą iš Karačiajų Čerkesijos, kurią sutiko Maskvos gatvėje per vieną opozicijos akcijų.

Netrukus ši „kaukazinė katytė“, kaip ją vadino B.Nemcovas, šventė savo gimimo dieną jo bute, esančiame Malaja Ordynkos gatvėje.

Su gražuole iš Kijevo Ana Durickaja, pravarde Bounty, jis susipažino Turkijoje. Paskui susitikinėjo Maskvoje. Maždaug kartą per mėnesį jis jai užsakydavo lėktuvo bilietus.

Bet Ana, regis, buvo vienintelė Boriso draugė, kurią jis įkalbėjo pasidaryti abortą.

Kaip sako politiko draugai, iš moterų, kurios ką nors reiškė jo gyvenime, jis norėjo turėti palikuonių.

Taip buvo ir su Danila – 17-mečiu drabužių dizainerės Anos Lesnikovos iš Žemutinio Naugardo sūnumi. Vaikinas tikrai labai panašus į B.Nemcovą.

Žurnalistams A.Lesnikova pasakoja, kad jų romanas užsimezgė, kai B.Nemcovas gyveno su žmona Raisa, o ji – su dukterimi ir su savo partneriu Jurijumi. Supratusi, kad yra nėščia, nė kiek neabejojo pastojusi nuo B.Nemcovo.

Pasikalbėjusi su juo nutarė išsaugoti vaiką, bet jo gimimo istoriją laikyti paslaptyje. Sūnui Danilai ji suteikė savo pavardę. Toks sprendimas buvo priimtinas ir B.Nemcovui.

Tik kai prieš pusę metų A.Lesnikova paprašė B.Nemcovo apmokėti Danilos mokslus JAV, Borisas iškėlė sąlygą: jis nori susitikti su sūnumi. Bet tuomet atsisakė Danila.

O paskui B.Nemcovas buvo nužudytas ir vaikinas socialiniuose tinkluose prisipažino apgailestaujantis, kad nerado jėgų pasimatyti su tėvu.

A.Lesnikovos teigimu, Žemutiniame Naugarde auga dar vienas B.Nemcovo sūnus, kuriam, kaip ir Danilai, – 17 metų.

Visus tuos metus politikas siuntė jo motinai Natalijai pinigus, bet po jo mirties finansų upelis išseko.

„Aš įkalbinėju draugę atskleisti tiesą ir kreiptis į teismą dėl palikimo, bet Natalija bijo prisipažinti: ji yra ištekėjusi ir vyras nežino, kas vaiko tėvas.

Sūnus – taip pat“, – pasakojo A.Lesnikova.

Ji jau pareiškė pretenzijas į dalį B.Nemcovo palikimo ir nori, kad sūnus turėtų tėvo pavardę.

Visos politiko moterys susivienijo prieš vieną

Po opozicionieriaus mirties tarp jo vaikų motinų atsirado dar viena – „Gazprombank“ darbuotoja Jekaterina Iftodi (32 m.). Ji teigia, jog prieš metus jos pagimdytas sūnus Boria taip pat gali pretenduoti į B.Nemcovo pavardę.

J.Iftodi dalyvavo laidotuvių ceremonijoje ir net buvo užfiksuota televizijos kameros: operatorius prie karsto kapinėse iš būrio žinomų veidų atsitiktinai išskyrė paslaptingą nepažįstamąją.

Moteris tikina, kad su B.Nemcovu susipažino 2013 metais kaip tik per Velykas, viename restoranų. Ja susidomėjęs politikas paprašė telefono numerio, netrukus paskambino ir pakvietė į pasimatymą.

Taip ir užsimezgė jų romanas, ilgai likęs paslaptimi – neva B.Nemcovo prašymu. Per Velykas sutiktai mylimajai politikas sugalvojo neįprastą pravardę – Christos.

Neilgai trukus iki tragiškos žūties B.Nemcovas, kaip teigia J.Iftodi, jai pasipiršo, padovanojęs brangų žiedą su briliantu.

Bet šį faktą paprašė nuslėpti, nieko nepasakoti giminaičiams ir buvusioms žmonoms, kurios, kaip žinome, gyveno taikiai ir net tarpusavyje bendravo, kartu švęsdamos „šeimos tėvo“ gimtadienį.

Kai į viešumą iškilo dar viena politiko mylimoji, visos jos draugiškai susivienijo prieš ją.

„Tikriausiai Borisui, žiūrinčiam iš dangaus į mus, liūdna. Manau, jam nepatinka viskas, kas dabar vyksta. Aš nuoširdžiai siūliau susidraugauti visoms Boriso vaikų motinoms, kad būtume viena šeima. Maniau, sielvartas mus suvienys“, – sakė J.Iftodi.

Ji ketina siekti savo ir vienų metų sūnaus Borios teisių pripažinimo. J.Iftodi padavė dokumentus tėvystei nustatyti.

Bet Presnios teismas atmetė jos ieškinį. J.Iftodi neturi jokių įrodymų, bylojančių apie ryšį su velioniu, išskyrus vieną nuotrauką, padarytą restorane maždaug prieš dvejus metus.

Jos žodžiais tariant, B.Nemcovas nė karto nesimatė su sūnumi Boria. Kaip tvirtina 17 metų B.Nemcovo vairuotoju ir padėjėju dirbęs Sergejus Agejevas ir jo pakaitinis Dmitrijus, jie J.Iftodi nė karto nėra matę ir nieko apie ją nėra girdėję.

Priskaičiuoja net 12 vaikų

Rusijos žiniasklaida informuoja, jog B.Nemcovas paliko ne mažiau kaip 12 vaikų. Daugėja ir pretendentų į politiko turtą. Tiesa, neaišku, kiek, ko turėjo B.Nemcovas ir ar apskritai paliko testamentą.

„Boria neturėjo jokio verslo. Gyveno gana kukliai už rėmėjų pinigus“, – tvirtino I.Chakamada.

Bet praėjusių metų deklaracijoje B.Nemcovas nurodė tris butus: 167 kv. m Maskvoje, 50 kv. m Jaroslavlyje ir dar 58 kv. m – nežinia kur. 2013 m. politikas pajamų deklaracijoje nurodė gavęs beveik 18 milijonų rublių (3,37 mln. eurų) pajamų.

Nužudyto politiko draugas Borisas Nadeždinas tvirtina, kad B.Nemcovas turėjo „Gazprom“ akcijų, kurias buvo seniai įsigijęs. Ir dabar jų vertė didelė. Pasak B.Nadeždino, tai buvo neliečiamos politiko atsargos.

Maskvos advokatas Sergejus Savčenka turi kitą informaciją: B.Nemcovas paliko tik 900 000 rublių (16 850 eurų).

Politikas daug pinigų esą išleisdavo gražuolėms – pirko butus, automobilius, brangenybes, vežiojo į užsienį.

Į B.Nemcovo turtą pagal Rusijos įstatymus kol kas gali pretenduoti tik politiko motina Dina (87 m.), teisėta žmona Raisa ir keturi oficialūs jo vaikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.