Keturių vaikų tėvas A.Guoga priverčia žmoną tenkinti jo norus

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Šį kartą M.Lučinas pabandė pažvelgti į europarlamentaro Antano Guogos (40 m.) ir Aistės Šlapokaitės (33 m.) porą.

Europarlamentaras A.Guoga su A.Šlapokaite šių metų sausį susilaukė sūnaus Herkaus. Aistei tai pirmasis vaikas, Antanui – ketvirtas. A.Guoga turi dar dvi dukteris ir vieną sūnų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Europarlamentaras A.Guoga su A.Šlapokaite šių metų sausį susilaukė sūnaus Herkaus. Aistei tai pirmasis vaikas, Antanui – ketvirtas. A.Guoga turi dar dvi dukteris ir vieną sūnų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė

Apr 26, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:34 PM

Antanas su Aiste susituokė praėjusią vasarą, o šių metų sausio pradžioje susilaukė sūnaus Herkaus. Aistei tai pirmasis vaikas, Antanui – ketvirtas. A.Guoga turi dar dvi dukteris ir vieną sūnų.

Aistė būsimą vyrą susitiko bare per 30-ąjį gimtadienį.

„Tą dieną buvo mano gimtadienis ir ta proga dovanų gavau vyrą, – yra sakiusi Aistė. – Mus sieja panašus savivertės pojūtis – esame ant to paties laiptelio, o tai labai svarbu.

Todėl abu jautėme, kad mūsų santykiai turės ateitį.“

M.Lučinas: „Nebloga pora. Jis – gudrus, skvarbaus proto, verslus, įžvalgus. Vyras pasistengs pasinaudoti moters jaunatviškumu, jėgomis ir energija.

Šis vyras moteriai taip pat labai vertingas radinys. Jai su juo be galo įdomu. Ši moteris turi plėšrūnės savybių, bet ji nėra ciniška, kad virstų tikrų tikriausiu rykliu.

Apibendrindamas galiu pasakyti: gudrus vyras gavo stiprią moterį, kuri dar turi ir šiek tiek naivumo. Tai yra ne tik žavi moteriška savybė. Vyras gali taip paveikti moterį, kad ji nuoširdžiai tenkintų jo poreikius. Gal ir ne visai sąžininga, bet tai nėra blogai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.