Kėdainiuose pirktas bilietas – dovana motinai už 291 000 eurų

Artėjo eilinis mamos gimtadienis,  nežinodami, kokią įteikti dovaną, jos vaikai nutarė padovanoti kelis loterijos bilietus.  “Kokių radome prie kasos bilietų, tokių ir paėmėme“, – sakė sūnus.  Vienas iš jų  buvo išties laimingas. Jis šeimos biudžetą padidino net 291 tūkstantį eurų. Laimingas bilietas buvo pirktas Kėdainiuose. Tai – rekordinis „Eurojackpot“ laimėjimas. 

Laimingas loterijos bilietas padidino šeimos biudžetą net 291 tūkstantį eurų, jis buvo pirktas Kėdainiuose.<br>123rf.com nuotr.
Laimingas loterijos bilietas padidino šeimos biudžetą net 291 tūkstantį eurų, jis buvo pirktas Kėdainiuose.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sabina Adamovič

Apr 28, 2015, 5:54 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 2:20 PM

Neįtikėtina, tačiau šeimai pritrūko vos vieno laimingo skaičiaus, kad ji laimėtų 63 mln. eurų.

Dėl tokio akibrokšto šeima nesijaučia blogai, nes tokia suma yra sunkiai suvokiama, o riba tarp protingo pinigų investavimo ir išprotėjimo – itin plona. 

Laimingą bilietą dovanų gavusi motina iki šiol negali patikėti penktadienio vakarą laimėtais pinigais. „Kartais pirkdavome teleloto, ypatingai žiemą, kada šalta ir norisi daugiau potyrių,“ – prisipažino laimėtoja.  Jos artimieji manė, kad ji išlos daugiau nei porą eurų.

Sužinoję apie įspūdingą laimėjimą, vaikai pasiteiravo savo mamos, ką ji darytų, jeigu laimėtų milijoną.

Į tokį klausimą moteris reagavo ramiai ir nesuprato, kodėl vaikai tiek daug  jos klausinėjo. Konkrečią sumą, kiek buvo išlošta, vaikai įvardijo tik tada, kai pakvietė savo motiną „apžiūrėti Vilniaus“.

Moters artimieji buvo ramūs, jie teigė, jog nėra iš tų žmonių, kuriems pinigai apsuka galvą. Jie prisipažino, kad dar nežino, kur išleis tokią pinigų sumą. Pati laimėtoja buvo įsitikinusi, kad  tai – laimės dalykas, atsitiktinumas, nes žmogus arba laimi, arba ne.

Laimėtoja pridūrė,  kad ir kiti jos kaimynai, laimėję automobilį, loterijos bilietą taip pat pirko  savo mamai.

Atvykusios į Vilnių moters sūnus pripažino, kad  vienintelė jų šeimoje, turinti laimingą ranką, yra  mama.

„Prie ko tik prisiliečia sode, viskas auga kuo puikiausiai. Jos auksinė ranka“, – patvirtino vyras.

Grįžusi namo moteris neketino girtis kaimynams savo laimėjimu.  Ji tikino, kad apie tai niekam neprasitars, nes neturi kuo girtis. Juk tai –  tik pinigai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.