Veidotyros žinovas: R.Piekautaitės vyras ypatingai seksualus

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Šį kartą M.Lučinas pabandė pažvelgti į drabužių dizainerės Ramunės Piekautaitės (44 m.) ir verslininko Kęstučio Verslovo (49 m.) porą.

Ramunė ir Kęstutis pernai rugsėjį pagaliau pakeitė sužadėtinių statusą ir atšoko vestuves.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ramunė ir Kęstutis pernai rugsėjį pagaliau pakeitė sužadėtinių statusą ir atšoko vestuves.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytė Petrulytė

Apr 30, 2015, 11:55 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:32 AM

 “Iki šiol mes tiesiog žaidėme gražų gyvenimą, mums puikiai sekėsi. Bet pagaliau supratome, kad jis ne toks ir ilgas, tad padarėme tai, ką privalėjome padaryti“, – savo sprendimą bažnyčioje prisiekti prieš artimuosius ir Dievą aiškino sutuoktiniai, auginantys paauglę dukterį Ulą.

M.Lučinas: „Visai nebloga pora. Jei jis elgsis padoriai, mat pasižymi dideliu seksualumu, ir jeigu ji sugebės jo seksualumą toleruoti ar netgi tuo mėgautis, viskas bus gerai.

Manau, kad dabar jų santykiai darnesni negu jaunystėje. Jis šiek tiek nurimęs, o ji išmokusi dažniau atleisti. Tikėtina, kad jiems atėjo ramesnis laikotarpis.

Tai bus šeima, kurioje moteris atliks gerosios dvarininkės, kilusios iš padorios šeimos, vaidmenį, o jam skirtas pašėlusio suvedžiotojo, išsirinkusio nuotaką kaip vertingą papuošalą, vaidmuo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.