Krepšininkui E. Šeškui jau prieš 5 metus mylimąją išrinko mama

Krepšininkė Dalia Belickaitė (18 m.) buvo prisiekusi Kauno „Žalgirio“ vyrų krepšinio klubo gerbėja, bet pastaruoju metu ji dažna viešnia Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynėse. Ne tik todėl, kad šios komandos palaikymo grupėje šoka jos sesuo Sigita. Ploti sostinės krepšininkams Dalią privertė meilė sostinės ekipoje žaidusiam Edvinui Šeškui (20 m.).

Per krepšinį susipažinę du aukštaūgiai – 180 cm ūgio D.Belickaitė ir 194 cm ūgio E.Šeškus daugiausia ginčijasi irgi apie krepšinį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Per krepšinį susipažinę du aukštaūgiai – 180 cm ūgio D.Belickaitė ir 194 cm ūgio E.Šeškus daugiausia ginčijasi irgi apie krepšinį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

May 1, 2015, 5:20 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:26 AM

Dalia ir Edvinas pažįstami ilgiau nei penkerius metus.

Talentingi jaunuoliai nuolat susitikdavo Lietuvos moksleivių krepšinio lygos Žvaigždžių dienos šventėse. „Žvaigždžių dienos, apdovanojimai – kiek ateidavau, tiek jį matydavau“, – prisimena D.Belickaitė.

Dalia labai patiko Edvino mamai. Jau nuo mažumės.

„Dabar, kai pasižiūriu nuotraukas, mamos darytas prieš kokius penkerius metus sporto šventėse, tai tik Dalia jose“, – juokėsi Edvinas.

Iš pradžių jie buvo tik pažįstami, kurie netyčia susitikę pasisveikina ir pasiteirauja, kaip sekasi. Atidžiau vienas į kitą ėmė žiūrėti per 2013-aisiais Slovėnijoje vykusį Europos krepšinio čempionatą.

„Aš tuomet gydžiausi traumą ir daug laisvo laiko turėjau, todėl su draugais vis lėkdavome pas Edviną krepšinio rungtynių žiūrėti. Taip ėmėme vis daugiau bendrauti. Štai kuo viskas baigėsi“, – žiūrėdama į mylimąjį šypsojosi Dalia.

Kas iš tiesų suartino Edviną ir Dalią?

Apie tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.