Ar A.Gadžijevas su sužadėtine vis dar žaidžia santykius?

Kaip surasti tinkamą partnerį, su kuriuo per gyvenimą norėtųsi žengti koja kojon iki mirties? Kas paverčia porą laiminga – pinigų gausa, panašūs charakteriai bei interesai ar puikūs intymūs santykiai? Daug metų porų suderinamumą tyrinėjantis Taline gyvenantis garsus veidotyros specialistas Markas Lučinas (49 m.) žino atsakymus į šiuos klausimus. Šį kartą M.Lučinas pabandė pažvelgti į konditerio Ali Gadžijevo (31 m.) ir jo sužadėtinės Patricijos Žuromskytės (25 m.) santykius. 

Konditerininkas, šokoladinės „Ali“ steigėjas A. Gadžijevas ir buvusi manekenė P. Žuromskytė kartu sukasi tame pačiame konditerijos versle.<br>T.Bauro nuotr.
Konditerininkas, šokoladinės „Ali“ steigėjas A. Gadžijevas ir buvusi manekenė P. Žuromskytė kartu sukasi tame pačiame konditerijos versle.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 12:50 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 1:40 AM

Konditerininkas, šokoladinės „Ali“ steigėjas A. Gadžijevas ir buvusi manekenė P. Žuromskytė kartu sukasi tame pačiame konditerijos versle. Sužadėtiniai prieš kelias dienas susilaukė pirmagimio sūnaus, tačiau vestuvių kelti neskuba.

M.Lučinas: „Ateis laikas, kai ši mergina savo išrinktąjį ims dusinti ir lipdyti iš jo tai, ko jai norisi.

Kitaip sakant, galimybių, kad vyrui pasiseks tapti šeimos vadovu, labai mažai. Bet kol kas jie greičiausiai vis dar žaidžia santykius. Kai romantikos šydas šiek tiek nuslinks, tada vyras turės progą pajusti šeiminio gyvenimo skonį. Ir bus priverstas taikytis su padėtimi, nes neturės kur dingti.

Vyras yra gana stiprus, bet eiti į atvirą ataką – ne visai jo stilius. O ji – gana stipri plėšrūnė. Gali būti, kad kol kas ji to nesupranta. Beje, pagal savo prigimtį ji sąžiningesnė už antrąją pusę. Vienintelė galimybė jam išsisukti iš nepalankių situacijų – pasitelkti protą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.