Tobulo kūno Brazilijos gražuolė G.Bundchen – jau pensininkė

Ji – viena turtingiausių pasaulio modelių. Ilgakojė brazilė Gisele Bundchen (34 m.) per beveik 20 karjeros metų uždirbo daugiau nei galėjo svajoti. Tobulas jos kūnas dar galėtų puošti bet kurį pasaulio podiumą, bet manekenė nusprendė – ji išeina į pensiją.

G.Bundchen atsisveikino su modelio darbu.<br>AP nuotr.
G.Bundchen atsisveikino su modelio darbu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 4, 2015, 10:05 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 12:12 AM

Praėjusį mėnesį seksualioji Gisele baigė modelio darbą.

Su podiumu ji atsisveikino gimtojoje Brazilijoje, San Paulo mados savaitės metu. Apsispręsti nebuvo lengva, bet atrodo, kad jos nuomonė nebepasikeis.

„Mano kūnas paprašė pailsėti. Galiu sau leisti sustoti“, – paaiškino garsioji manekenė, rašo „Lietuvos ryto“ šeštadienio žurnalas „Gyvenimo būdas“. 

Vien per praėjusius metus brazilė uždirbo apie 61 milijoną JAV dolerių. Tad ji išties gali pailsėti ir daugiau laiko praleisti su šeima – trejais metais vyresniu sutuoktiniu amerikietiškojo futbolo žvaigžde Tomu Brady ir jųdviejų vaikais. Benjaminui dabar – penkeri, o Vivian dveji metai.

Tomas turi dar vieną sūnų iš ankstesnės santuokos. Septynmečiu Johnu Gisele rūpinasi lyg savu vaiku. Šeima gyvena Bostone, Jungtinėse Amerikos Valstijose, ten, kur žaidžia Tomas.

„Mano vaikai gimė Bostone, tad noriu, kad jie čia augtų. Aš taip pat čia pasensiu“, – ne kartą yra sakęs Gisele sutuoktinis.

Garsusis modelis tam neprieštarauja. Anksti atsiskyrusi nuo tėvų, Gisele visuomet pabrėžė, kad jai svarbiausia šeima.

Nedideliame Pietų Brazilijos miestelyje su dar penkiomis seserimis (viena iš jų yra Gisele dvynė) augusi būsimoji manekenė negalėjo pasigirti sočiu gyvenimu ir nė nesvajojo, kad vieną dieną taps vienu žinomiausių Brazilijos žmogumi.

Gisele buvo trylika, kai ją, žioplinėjančią San Paulo prekybos centre, pastebėjo garsios modelių agentūros atstovė. Jau po metų 183 cm ūgio gražuolė dirbo mados pasaulyje ir išlaikė save.

„Kažin ar būčiau pradėjusi modelio karjerą, jei mano šeima būtų buvusi turtinga.

Nusprendžiau, kad galiu dirbti, būti nepriklausoma ir taip padėti savo tėvams“, – pasakojo vokiečių kraujo iš abiejų tėvų turinti G.Bundchen.

Ilgakojės brazilės modelio karjera prasidėjo 1996-aisiais Niujorko mados savaitės metu. Buvo tokių, kurie ją bandė įtikinti, jog mados pasaulis skirtas ne jai.

Gisele iki šiol su nuoskauda prisimena, kai jai, keturiolikmetei, viena moteris išrėžė: „Niekuomet tavo nuotrauka nebus ant žurnalo viršelio. Tavo veido bruožai netinkami. Tavo akys mažos, veidas siauras, o nosis didelė.“

Pažeminta paauglė širdgėlą išliejo tėvui Valdirui. Brazilijos universiteto dėstytojas ir rašytojas dukterį išmintingai pamokė: „Kai kitą kartą kas nors taip pasakys, atsakyk: „Turiu didelę nosį ir prie jos derantį stiprų charakterį!“

Priešingai nei prognozavo ponia, Gisele veidas puošė daugybę populiariausių mados žurnalų.

Į kolekcijų pristatymus ją kvietė garsiausi mados namai.

Net septynerius metus tobulo kūno savininkė buvo apatinių drabužių kompanijos „Victoria’s Secret“ angelas. Reklaminėms kampanijoms Gisele troško garsiausi pasaulio prekių ženklai.

Gražuolė dėl to neišpuiko ir kratėsi supermodelio titulo.

„Man nepatinka šis žodis. Jis manęs neatspindi. Man netinka“, – yra sakiusi G.Bundchen.

Penkiomis kalbomis kalbanti Gisele labiau mėgsta būti pristatoma kaip jogos, meditacijos ir sveikos gyvensenos propaguotoja. Dabar maloniai veiklai laiko ji ras dar daugiau.

Tačiau Gisele tikina, jog daugiau dėmesio skirs ne tik sau, bet ir specialiems projektams. Pavyzdžiui, savo apatinių drabužių kolekcijai, labdaros renginiams ir Jungtinių Tautų aplinkosaugos programos geros valios ambasadoriaus pareigoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.