P. Hilton erai atėjo galas – nauja gražuolė stumia ją nuo arenos

Hadid mergaitės prieš garsiąsias Hiltonų atžalas. Taip galima pavadinti pasaulio aukštuomenės renginiuose vis dažniau pasirodančių seserų Gigi (20 m.) ir Bellos (18 m.) Hadid spindesį. Kalbama, kad jos išstums iš gražuolių olimpo daugeliui pabodusias viešbučių paveldėtojas Paris (34 m.) ir Nicky (31 m.) Hilton.

Hiltonų dukros Paris (kairėje) ir Nicky labiau garsėja skandalais nei darbais.
Hiltonų dukros Paris (kairėje) ir Nicky labiau garsėja skandalais nei darbais.
Naujoji auksinė mados pasaulio mergaitė – taip pristatoma manekenė G.Hadid.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Naujoji auksinė mados pasaulio mergaitė – taip pristatoma manekenė G.Hadid.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Seserys Gigi (nuotr. kairėje) ir Bella Hadid už savo dailų kūną ir gražų veidą turi būti dėkingos motinai – buvusiai manekenei, o dabar televizijos žvaigždei Y.Foster (nuotr. viršuje).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Seserys Gigi (nuotr. kairėje) ir Bella Hadid už savo dailų kūną ir gražų veidą turi būti dėkingos motinai – buvusiai manekenei, o dabar televizijos žvaigždei Y.Foster (nuotr. viršuje).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Hiltonų dukros Paris (kairėje) ir Nicky labiau garsėja skandalais nei darbais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Hiltonų dukros Paris (kairėje) ir Nicky labiau garsėja skandalais nei darbais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jaunėlė B.Hadid ne tik dirba modeliu, bet ir pati fotografuoja.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jaunėlė B.Hadid ne tik dirba modeliu, bet ir pati fotografuoja.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 11:24 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 5:56 AM

Naujoji auksinė mados pasaulio mergaitė – taip pristatoma manekenė G.Hadid, kurios tikrasis vardas – Jelena Noura Hadid. Olandų ir palestiniečių kraujo turinti manekenė bei televizijos žvaigždė ryškiai žibėjo ir neseniai Niujorke vykusiuose kasmetiniuose Amerikos mados dizainerių tarybos (CFDA) apdovanojimuose, dar vadinamuose mados pasaulio „Oskarais“.

Renginyje, į kurį susirinko visa mados pasaulio grietinėlė, Gigi pasirodė pasipuošusi sidabru ir bronza žibančiu kombinezonu, kuris išryškino jos puikią figūrą. Mados leidiniai iš karto paskelbė, kad švytinti Gigi yra vakaro pažiba. Ne mažiau komplimentų sulaukė ir ją lydinti Bella.

Jaunėlė Hadid ne tik dirba modeliu, bet ir pati fotografuoja. Tiesa, liekna tamsiaplaukė mieliau imasi maisto fotosesijų. Taip ji nori sugriauti įsisenėjusią nuomonę, kad modeliai nieko nevalgo. Niujorke gyvenančios gražuolės seserys dažnai kartu pasirodo įvairiuose renginiuose ir tarsi papildo viena kitą.

Blondinė ir tamsiaplaukė ne be reikalo tituluojamos vienomis stilingiausių jaunosios kartos įžymybių.

Mados žurnalistai jau kalba: „Buvo Hiltonų seserys, tada Olsenų dvynės, o dabar – Hadid.“

Tačiau, matyt, šį kartą ne tik ryškiai spindintys drabužiai suteikė Gigi išskirtinio žavesio.

Turbūt teisūs tie, kurie sako, kad gražiausia yra įsimylėjusi moteris.

Atrodo, kad seksualioji Gigi palaiko daugiau nei draugiškus santykius su penkeriais metais vyresniu Joe Jonu, visame pasaulyje populiarios muzikinės grupės „Jonas Brothers“ vokalistu ir aktoriumi. Pora pastebėta kartu maloniai leidžianti laiką dar tą patį vakarą po CFDA apdovanojimų.

Ilgai vien draugais laikyti Gigi ir Joe šiuo metu neturi antrosios pusės. Apie laisvą savo širdį abu jie paskelbė gegužės mėnesį ir tapo pora.

Anksčiau Gigi kelerius metus susitikinėjo su australų dainininku Cody Simpsonu. Tamsiaplaukis, išskiriantis vešliais antakiais Joe prieš kelerius metus susitikinėjo su amerikiečių dainininkėmis Taylor Swift ir Demi Lovato. Jos, beje, labai geros Gigi draugės. Tačiau šiai nė motais, kad gražuolis Joe jos draugėms jau sudaužė širdį.

Gražuolės seserys Gigi ir Bella už savo dailų kūną ir gražų veidą turi būti dėkingos motinai – buvusiai manekenei, o dabar televizijos žvaigždei Yolandai Foster.

Yolandos ir nekilnojamojo turto agento Mohamedo šeimoje Los Andžele gimusi Gigi modelio karjerą pradėjo būdama vos dvejų metų. Mažylė tapo „Guess“ firmos kūdikiams skirtų drabužėlių reklamos veidu. Pradėjusi lankyti mokyklą Gigi kuriam laikui atitrūko nuo pozavimo.

Tačiau mados pasaulio vilionės buvo pernelyg stiprios, ir Gigi į jį sugrįžo.

2011-aisiais gražuolė pirmą kartą paragavo ir aktoriaus duonos. Tačiau trumpametražis filmas „Virgin Eyes“ G.Hadid šlovės neatnešė.

Visam pasauliui žinoma ji tapo tik praėjusiais metais, pradėjusi pozuoti žurnalui „Sports Illustrated“.

Po metų Gigi pradėjo rodytis ir Amerikoje ypač populiariame realybės šou „The Real Housewifes of Beverly Hills“.

Tame pačiame realybės šou vaidina ir Gigi motina Yolanda. Olandų kilmės buvusi manekenė, o dabar aktorė pirmagimės dukters Jelenos Nouros susilaukė būdama 31-erių. Su pirmuoju vyru Mohamedu ji susilaukė dar dviejų vaikų – dukters Bellos bei sūnaus Anwaro. Tačiau ir jie neišgelbėjo griūvančios santuokos – 2000-aisiais pora išsiskyrė.

Tačiau po vienuolikos metų Yolanda sumainė aukso žiedus su ketveriais metais vyresniu garsiu amerikiečių muzikantu ir kompozitoriumi Davidu Fosteriu. 16 „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas labiausiai išgarsėjo kaip Whitney Houston hito „I Will Always Love You“, Celine Dion „The Power of Love“ kūrėjas.

Prieš trejus metus Yolandai buvo diagnozuota erkių platinama Laimo liga.

Lėtinės infekcinės ligos pasekmes dabar 51 metų moteris jaučia itin ryškiai. Kartais ji jaučiasi taip prastai, kad negali nė pakilti iš lovos. Neseniai paparacai įamžino, kaip Yolandą ant rankų neša penkiolikametis sūnus Anwaras.

Paramos Yolanda sulaukia ir iš vyriausios dukters Gigi. Modelis noriai prisidėjo prie motinos organizuojamos akcijos, kurios metu garsenybės fotografavosi kandančios laimo (kuris turėtų būti vadinamas žaliąja citrina) vaisių, o fotografijas įdėjo į socialinius tinklus.

Yolanda tiki, kad ši akcija padės žmonėms daugiau sužinoti apie Laimo ligą, taip pat prisidės prie sunkios ligos prevencijos.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.