Neseniai išsiskyrusią šokėją E. Daniūtę apraizgė meilės pinklės

Edita Daniūtė (36 m.) išsidavė. Meiliai šalia savo buvusio šokių partnerio italo Mirko Gozzoli (40 m.) besiglaustanti lietuvė gali kalbėti, ką nori, bet įamžintos akimirkos nemeluoja. Jie abu kartu su vaikais. Jis ją bučiuoja į skruostą. Ir taip daro apie karjeros pabaigą paskelbusi šokėjų pora. Tuo labiau kad Edita net neslėpė – pastaruoju metu ji daug laiko praleidžia kartu su Mirko.

E.Daniūtei gimtadienio šventę Italijoje surengė buvęs jos šokių partneris, o dabar, kaip manoma, mylimasis M.Gozzoli.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
E.Daniūtei gimtadienio šventę Italijoje surengė buvęs jos šokių partneris, o dabar, kaip manoma, mylimasis M.Gozzoli.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (2)

Sabina ADAMOVIČ

Jul 17, 2015, 5:28 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 2:55 PM

Tai, kaip Europos sportinių šokių čempionė ir šokių trenerė E.Daniūtė praėjusį šeštadienį atšventė savo 36-ąjį gimtadienį, buvo geriausias jos ir buvusio partnerio santykių įrodymas.

Italijoje viešinčiai šokėjai gimimo dienos šventę, žinoma, surengė ilgametis šokių partneris ir, kaip manoma, jos mylimasis M.Gozzoli. Būrys sukviestų draugų, puiki nuotaika ir maudynės lauko baseine po kaitria Italijos saule.

„Ačiū visiems už sveikinimus ir ačiū, kad esate su manimi. Aš labai jus myliu, draugai! Ir ačiū, Mirko, kad viską suorganizavai!“ – socialiniame tinkle už sveikinimus ir staigmenas dėkojo Edita.

Apie tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.