Garsusis Dievo tarnas po apsinuodijimo pakilo iš komos

Garsusis Dievo tarnas Rimantas Visockis jau pasveiko po apsinuodijimo kunigų susitikime ir parapijiečiams aukoja šv. Mišias. Tačiau dėl ko atsidūrė net reanimacijoje, atvirauti jis nepanoro.

R.Visockis grįžo iš ligoninės ir jau aukoja Mišias.<br>A.Švelnos nuotr.
R.Visockis grįžo iš ligoninės ir jau aukoja Mišias.<br>A.Švelnos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vijolė Kasinskienė, panskliautas.lt

Jul 31, 2015, 4:27 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 12:45 PM

Panevėžio rajono Miežiškių miestelio katalikai vėl girdi savo klebono R.Visockio balsą ir meldžiasi jo aukojamose šv. Mišiose.

Visi džiaugiasi, kad Dievo tarnas pakilo iš komos.

Tik pats 46 metų R.Visockis pasidžiaugti kartu su korespondente dėl savo pasveikimo neskubėjo. Klebonas tik pasakė prieš porą savaičių grįžęs namo iš ligoninės ir patikino, kad jaučiasi gerai.

Nuo ko jis buvo taip stipriai apsinuodijęs, kad net atsidūrė reanimacijoje, R.Visockis neatskleidė. Ir apie tai, rojų ar pragarą matė gulėdamas kone mirties patale, nepanoro pasakoti.

Klebonas tik tarstelėjo, kad šiuo metu dėl to vyksta tyrimas. Panevėžio respublikinėje ligoninėje R.Visockis praleido beveik mėnesį. Parapijiečiams nerimą kėlė tai, kad jis buvo smarkiai apnuodytas, nes sunegalavo kitą dieną po Panevėžio vyskupijos kunigų konferencijos.

Dvasininko kaimynė Ingrida Kulbienė tada pasakojo, kad gydytojų pirminė informacija buvo, jog klebono organizme aptikta stiprių nuodų, atsiradusių ne nuo maisto ir ne nuo alkoholio. Nuo tokios informacijos visiems net plaukai ant galvos atsistojo.

Į redakciją paskambinusi kita miežiškėnė piktinosi, jog klebonui yra prilipdyta skandalisto etiketė, ir meldėsi, kad jis tik išgyventų.

Sunkios būklės R.Visockį ligoninės patale tikino mačiusi ir viena mūsų skaitytoja: ji sakė išvydusi kleboną reanimacijoje su prijungta aparatūra.

Jau ne kartą rašėme, kad R.Visockis yra išgarsėjęs triukšmingais išsišokimais.

Prieš kelerius metus klebonas surengė Kūčių pusryčius vietiniame alaus bare. O prieš trylika metų audringą R.Visockio gimtadienio puotą Pasvalio rajono Daujėnų parapijoje, kur jis tuo metu dirbo, gyventojams pamiršti nelengva, nes jis kaip reikiant visus išgąsdino.

33 metų gimtadienį kunigas šventė parapijos šarvojimo salėje. Vidurnaktį vienas svečių užlipo į bažnyčios varpinę ir ėmė skambinti varpais. Daug kas pamanė, kad taip pranešama apie didžiulį gaisrą.

A.Švelnos nuotr.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.