Dainininkės ir dviejų vaikų motinos B.Spears širdis – vėl laisva

„Aš ir vėl tai padariau!“ – dainą, kuri kadaise ją išgarsino visame pasaulyje, gali dainuoti popmuzikos atlikėja Britney Spears (33 m.). Audringu gyvenimu garsėjusi amerikietė ir vėl išsiskyrė. Paskutinis ilgame jos mylimųjų sąraše – televizijos bei kino prodiuseris Charlie Ebersolis (32 m.). Kas bus kitas?

B.Spears su Ch.Ebersoliu atrodė ideali porelė. Visuomet drauge, plačiai besišypsantys, meiliai susiglaudę.
B.Spears su Ch.Ebersoliu atrodė ideali porelė. Visuomet drauge, plačiai besišypsantys, meiliai susiglaudę.
B.Spears šią vasarą Havajuose atostogavo tik su savo vaikais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Spears šią vasarą Havajuose atostogavo tik su savo vaikais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
B.Spears su Ch.Ebersoliu atrodė ideali porelė. Visuomet drauge, plačiai besišypsantys, meiliai susiglaudę.
B.Spears su Ch.Ebersoliu atrodė ideali porelė. Visuomet drauge, plačiai besišypsantys, meiliai susiglaudę.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 7, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 4:54 PM

Dviejų vaikų motina B.Spears su Charlie atrodė ideali porelė.

Visada drauge, gražūs, plačiai besišypsantys, meiliai susiglaudę.

Dar kovą pasklido kalbos, kad ant Britney rankos sužibo Charlie padovanotas deimantais puoštas sužadėtuvių žiedas.

Tačiau po aštuonių draugystės mėnesių pora išsiskyrė. Kas įkišo pagalį į meilės ratus?

Vieni kalba, kad skyrybų priežastis – skirtingas Britney ir Charlie požiūris į santuoką. Teigiama, kad kadaise audringu gyvenimu garsėjusi dainininkė pagaliau susitupėjo ir telaukė, kada mylimasis nusives ją prie altoriaus.

Bet, porai artimų žmonių tvirtinimu, Charlie jautėsi vis dar nepasirengęs svarbiam žingsniui.

Minima ir trečia skyrybų versija – labai tikėtina, kad trečiosioms savo tuoktuvėms pasirengusiai Britney tai daryti griežtai uždraudė jos tėvas Jamie Spearsas. 62 metų vyras, kuris rūpinasi Britney finansais ir karjera, baiminasi, kad santuoka jo mylimai dukteriai neišeis į naudą.

Jamie atvirai pasikalbėjo su Britney ir priminė jos praeitį – buvusius draugus ir sutuoktinius Jasoną Alleną Alexanderį bei abiejų sūnų tėvą Keviną Federline’ą. Susirūpinęs tėvas dukteriai patarė neskubėti tekėti.

Jamie neturi nieko prieš mielą ir malonų Charlie. Prodiuseris puikiai rūpinosi ne tik Britney, bet ir jos sūnumis devynmečiu Seanu Prestonu ir aštuonmečiu Jaydenu Jamesu.

Tačiau dainininkės tėvas baiminasi, kad visas savo skyrybas sunkiai išgyvenusi jo vidurinė atžala Britney naujiems įsipareigojimams dar nepasirengusi.

Atrodo, kad kadaise audringu gyvenimu garsėjusi dainininkė paklausė tėvo patarimo neskubėti.

Britney, kuri neturi jokių artimų draugų, gyvenimo su vyrais patirtis iki šiol buvo nekokia. Ne kartą į gražiausių ir seksualiausių pasaulio žmonių sąrašus patekusiai Britney visų skyrybų pasekmės buvo sunkios. Po jų anksti išgarsėjusiai dainininkei teko ilgai kovoti su antsvoriu, alkoholio, narkotikų priklausomybe.

Gatvėje paparacų užfiksuota Britney neretai savo apranga labiau priminė gatvės valkatą nei multimilijonierę popmuzikos princesę ar dviejų vaikų motiną.

Britney buvusių mylimųjų sąrašas – tikrai ilgas.

Tarp jų – ir ne viena garsi pavardė. Pavyzdžiui, dainininko Justino Timberlake’o. Paauglystėje kartu Peliuko Mikio klube dainavę ir šokę artistai susitikinėjo net ketverius metus. Iš pažiūros tobuli santykiai nutrūko 2002-aisiais ir tikrai ne pačia gražiausia nata.

Kalbama, kad draugaudama su Justinu Britney paslapčia susitikinėjo su choreografu Wadu Robsonu. Galiausiai pora pradėjo susitikinėti ir atvirai.

Tačiau santykiai netruko ilgiau nei metus.

Po to gražuolė blondinė buvo siejama su ne vienu žinomu vyru. Tarp jų – garsios amerikiečių metalo grupės „Limp Bizkit“ vokalistu Fredu Durstu, aktoriumi Jaredu Leto, garsiu blogiuku airių aktoriumi Colinu Farrellu.

Po daugybės trumpalaikių romanų 2004-aisiais Britney pirmą kartą ištarė „taip“ savo vaikystės draugui Jasonui Alexanderiui.

Tiesa, Las Vegase įteisinta santuoka buvo ypač trumpa – ji truko vos 55 valandas. Santuoka buvo anuliuota, nes po audringos nakties jaunuoliai tiesiog nežinojo, ką daro.

Tais pačiais metais 22-ejų dainininkė dar kartą ryžosi ištarti „taip“ šokėjui K.Federline’ui, su kuriuo vėliau susilaukė dviejų sūnų. Santuoka truko trejus metus. Būtent tuo metu ir popprincesės populiarumas pradėjo sparčiai smukti.

Po skyrybų su sūnų tėvu Britney ilgai viena nebuvo.

Kone iš karto ją buvo galima matyti su muzikos prodiuseriu J.R.Rotemu.

Pasklido kalbos, kad taip greitai susikukavusi porelė, matyt, susitikinėjo, kol Britney dar buvo ponia Federline.

Po dar vienų skyrybų užsimezgė trumpi romanai su buvusį sutuoktinį primenančiu modeliu Isaacu Cohenu, reabilitacijos klinikoje sutiktu dainininku Howie Day, visuomet susivėlusiu iliuzionistu Crissu Angelu.

Paparacų gaudoma sustambėjusi, susivėlusi, suplėšytais drabužiais apsirengusi Britney galiausiai įkliuvo į fotografo Adnano Ghalibo, kilusio iš Afganistano, pinkles.

Šie metus trukę santykiai stebino visus.

Kaip tik tuo laiku teismas oficialiai paskyrė dainininkės tėvą Jamie prižiūrėti dukterį. Tėvas atidžiai sekė, kad Britney nebendrautų su Adnanu, kuriam 2009-aisiais teismas trejiems metams uždraudė bet kokį kontaktą su buvusia mylimąja B.Spears.

Sudaužytą dainininkės širdį pagydė buvęs jos agentas Jasonas Trawikas. Kalbama, kad Britney su Jasonu supiršo ne kas kitas, o jos tėvas Jamie.

Tėvas kurį laiką iš džiaugsmo trynė rankomis. Ketverius metus trukę santykiai buvo bene stabiliausi jo dukters gyvenime. Jasonas ir Britney susižadėjo, bet prie altoriaus taip ir nežengė. Prigesus aistrai, 2013-aisiais Jasonas nusprendė palikti sužadėtinę, bet išlikti draugais.

Paliktai dukteriai tėvas Jamie ir vėl parūpino naują jaunikį – paprastą, fermoje užaugusį ir su pramogų pasauliu nieko bendra neturintį, teisininkų kontoroje dirbantį Davidą Lucado.

Juodu atrodė laimingi. Davidas puikiai sutarė ir mielai leido laiką su Britney sūnumis. Tiesa, ir šiems kelerius metus trukusiems santykiams nebuvo lemta tęstis ilgai.

Šį sykį dėl galimos Davido neištikimybės nutraukti santykius ryžosi pati dainininkė. Po to Britney tėvui griežtai pareiškė nenorinti, kad šis kištųsi į jos meilės reikalus – esą susirasti vyrą ji gali ir pati. Ir tikrai, praėjus keliems mėnesiams draugai Britney supažindino su mielu ir išvaizdžiu Charlie.

Vėl įsimylėjusi ir laiminga Britney atvirai kalbėjo tikinti, kad Charlie – tas vienintelis, su kuriuo ji norinti praleisti likusį gyvenimą.

Niekam ne paslaptis, kad ji vos ne paniškai bijo likti viena. Tad gal ir teisus jos tėvas, pataręs šį sykį niekur neskubėti ir įsitikinti, kad sparčiai besirutuliojantis meilės romanas nėra tik karštakošiškas bandymas dar kartą ištekėti.

Vilties, kad neseniai išsiskyrusi porelė vėl susieis, yra. Priešingai nei iki tol vykusios Britney skyrybos, šios buvo draugiškos ir ramios.

Charlie ir Britney tvirtina palaikantys draugiškus santykius. Tad jei juodu išliks kantrūs, vestuvių maršas jiems galbūt dar nuskambės.

Parengė Ernesta VINEVIČIŪTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.