Keisčiausia meilė: du buvę vyrai tapo laiminga lesbiečių pora

Kairėje – Chelsea su Craigu, dešinėje – jau su juo kaip Carla.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kairėje – Chelsea su Craigu, dešinėje – jau su juo kaip Carla.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2015, 9:47 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 7:49 AM

Tai – labai keista meilės istorija su neįtikėtina pabaiga. Kai 26-erių Chelsea Jade, anksčiau buvusi Jonathanu, sutiko vyrą, kuriam buvo nesvarbu, jog ji gimė kaip berniukas, transseksuali moteris jautėsi lyg laimėjusi loterijoje.

Tačiau po kelių mėnesių draugystės jos vaikinas Craigas Jonesas taip pat užsimanė pakeisti lytį ir tapti moterimi.

Pernai sutikusi 24 metų automobilių pardavėją Craigą Chelsea jautėsi pagaliau gavusi šansą gyventi „normalų gyvenimą“.

Tačiau po penkių mėnesių pažinčių puslapyje Chelsea aptiko krūvą Craigo įkeltų nuotraukų, kuriose jis su aukštakulniais ir trumpais sijonėliais.

Pradžioje Craigas gynėsi, kad tos nuotraukos – tik žaidimas, kad moteriški rūbai jam yra kaip seksualinis fetišas. Tačiau po keleto savaičių savo merginai atskleidė paslaptį, kurią saugojo nuo 8 metų – kad jis norėtų gyventi gyvenimą kaip Carla.

Chelsea buvo priblokšta, jos seksualiai visiškai netraukė moterys. Craigas jai atrodė labai vyriškas vaikinas, mėgstantis žaisti futbolą, – jo troškimas tapti moterimi jai buvo didelė staigmena, rašo „The Sun“.

„Nenorėjau žiūrėti į savo partnerį su moteriškais drabužiais. Tai mane trikdė. Būdamas Carla, Craigas manęs seksualiai netraukė“, – prisipažino Chelsea.

Tačiau pati turėdama panašios patirties Chelsea nusprendė, kad neleis šiai naujienai sugriauti tarp jų jau susiformavusio ryšio.

„Nenorėjau, kad koks nors žmogus, kuris man rūpi, turėtų išgyventi tokį blogą laiką, kaip man teko. Koks žmogus aš būčiau, jeigu nepadėčiau jai to išgyventi?

Žinoma, mes mylimės. Bet seksualinė trauka santykiuose nėra svarbiausia. Meilė yra svarbiausia. Ir aš ją myliu“, – kalbėjo Chelsea.

Sunki vaikystė

Chelsea Jade gyvenimą pradėjo kaip Jonathanas Conroy. Vaikystė ir paauglystė Airijos Viklou grafystėje buvo sunki – viskas dėl lyties.

Nuo labai ankstyvo amžiaus ji rengėsi mergaitiškais drabužiais ir jautėsi kitokia nei kiti berniukai – jai labiau patiko lėlės, o ne motociklai ir sunkvežimiai.

Būdama 13 metų Chelsea pasirodė kaip gėjus – dėl to mokykloje buvo negailestingai erzinama ir žeminama. Buvo net ir smurto – vienas klasės draugas  jai į koją įsmeigė aštrų kompaso galą.

Baigusi mokyklą ji įsiliejo į gėjų gyvenimą, bet ir ten jautėsi ne iki galo pritampanti. Būdama dvidešimties, ji jautėsi tokia nelaiminga, jog net svarstė apie savižudybę.

Sulaukusi 26-erių, ji „YouTube“ pasižiūrėjo dokumentinį filmą apie translytės moters tapsmą iš vyro moterimi, ir jos galvoje įvyko perversmas.

Supratusi, kad čia yra būtent tai, ko ji nori, Chelsea gavo tėvų pritarimą ir pradėjo gydymą. Šešiems mėnesiams teko atsiriboti nuo gyvenimo, vartoti testosterono blokatorius ir nešioti estrogenų pleistrus.

Ji augino ilgus plaukus, pradėjo augti krūtys, bet procesas buvo lėtas. Tačiau pradėjus jausti pasitenkinimą rezultatais, jos akys pradėjo blizgėti.

Chelsey teigia pagaliau pradėjusi suprasti, ką reiškia būti laimingai – nors dėl savo sprendimo prarado dalį draugų ir klientų (ji dirbo sporto trenere), kurie negalėjo susitaikyti su mintimi apie lyties pakeitimą.

Pasirodė „karšta“

Didžiausias lūžis įvyko, kai ji palydėjo savo mamą Jeaną į jos draugės 50-mečio vakarėlį. Chelsea taip nervinosi, kad gausiai prakaitavo, nuo jos veido nutekėjo dirbtinis įdegis.

Situacija tapo dar blogesnė, kai kiti svečiai, tarp kurių buvo ir buvusių klasės draugų, pradėjo spoksoti. Pastebėjusi, kaip dukteriai sunku, Chelsea motina nuėjo prie grupės ir pagrasino trenkti kiekvienam, kuris nesiliaus spoksoti.

Jeanos ir Chelsea nuostabai, vienas iš vyrų pasakė, kad Chelsea jam atrodo „karšta“ ir kad jis ketino paprašyti jos telefono numerio.

Įgavusi pasitikėjimo, Chelsea įkūrė savo „YouTube“ kanalą, kad paremtų kitus, kurie pereina tas pačias procedūras.

Nepaliks, nors netraukia

Nors Carla kaip moteris jos netraukia, Chelsea tvirtina, kad neplanuoja nuo jos pabėgti.

Carla sausį pradėjo vartoti testosterono blokatorius, planuoja atlikti nosies plastinę operaciją ir suteikti veidui moteriškesnę išvaizdą.

Ji teigia, kad iki sutikdama Chelsea niekada nesijautė patogiai dėl to, kokia yra, ir bijojo, ką galėtų pagalvoti šeima. Tačiau draugai ir giminaičiai ją labai palaikė.

Nei Chelsea, nei Carla neatmeta galimybės, kad ateityje atliks lyties keitimo operaciją. Tačiau pora jau planuoja vestuves – Chelsea per Valentino dieną pasipiršo.

Ji romantiškai paslėpė žiedą šokoladiniame torte. Carla apstulbo, kai jį rado.

Neįprasta pora šiuo metu užsiėmusi vestuvių planavimo rūpesčiais ir mano, kad gyvens kartu ilgai ir laimingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.