Pirmąkart Lietuvoje bus rengiamas nuotakų turgelis

Perskaitęs apie šią žinią vienas iš Facebook vartotojų su ironija parašė: „Aha, bus parduodamos nuotakos“. Norime nuraminti visus pradedančius piktintis – buvusios ir esamos nuotakos kitoms nuotakoms pardavinės viską, kas liko po vestuvių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2015, 4:33 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 6:07 AM

Jau kelis metus supermamos nerimsta ir viską parduoda kitoms mamoms internetu, mamų mugėse ir kt., o štai nuotakos sukneles, batelius, jaunikių kostiumus, papuošalus ir visa kita, kas liko po vestuvių, parduos kitoms jau šių metų rugsėjo 13 d. Kaune, Park Inn by Radisson viešbučio konferencijų salėse.

Minimalus planas – 1000 jaunavedžių

„Tikimės daugiau nei 1000 pirkėjų ir mažiausiai 100 pardavėjų iš visos Lietuvos. Organizuojame vieną renginį rudenį, į kurį sukviesime visus besirengiančius vestuvėms. Kasmet visoje Lietuvoje tuokiasi apie 20 000 žmonių ir jie keliauja sveikinti artimųjų po visą šalį, tai atvykti į turgelį Kaune tikrai nebus problema. Juk Kaunas – Lietuvos širdis, pasiekiama traukiniais, autobusais ir nuosavais automobiliais,“ – pasakoja idėjos sumanytoja Simona Krasauskienė.

Turgelio tikslas, kad daiktai gyventų antrą gyvenimą, o ne dulkėtų spintose ir, žinoma, norisi pagaliau visus iš Facebook grupės pakviesti tikriems pokalbiams. Turgelių metu vyks prekyba kava ir saldėsiais, bus įrengtos poilsio ir pokalbių zonos, kur kiekvienas galės atsipalaiduoti, pamąstyti, pabendrauti. Vestuvėms poros išleidžia tikrai nemažai pinigų, dažniausiai šventės biudžetas prasideda nuo 15 000 Eur, todėl smagu perleidus savo mylėtą daiktą gauti kažkokią sumą atgal ir ją investuoti kitur.

Jei išsvajotoji vestuvinė suknelė kainavo 2000 Eur ir apie tą suknelę svajoja dar kita nuotaka – kodėl jos neperleisti jai už mažesnę sumą? „Mes kontroliuosime prekes ir kainas, bus sukurtas elektroninis prekių katalogas, iš kurio prekes jau galės rezervuoti kitos merginos,“ – organizaciniais dalykais dalijasi S. Krasauskienė.

Kodėl turėčiau pirkti iš kitos nuotakos?

Turgelio metu būsimos nuotakos galės laisvai matuotis sukneles, jos išliks švarios ir turės pakankamai laiko save įvertinti, pabendrauti su suknelės buvusia šeimininke. Tikime, kad net ir po prekių įsigijimo merginos taps draugėmis ir lauks nuotraukų iš vestuvių. Turgeliai, kuriuose žmonės pardavinėja savo daiktus, labai populiarūs visame pasaulyje ir Lietuvos didmiesčiuose, todėl tikime, kad ir nuotakų turgelis bus populiarus.

Jau dabar turime 25 dalyves, buvusias nuotakas, kurios nori parduoti savo sukneles, batelius ir dar šį bei tą, kas liko po vestuvių. Jei negalite tądien prekiauti pati, mūsų komandos pardavėjos mielai tai padarys už jus. Tik nepamirškite pristatyti savo prekės. Kartu su nuotakomis savo gaminiais prekiaus papuošalų gamintojai, dekoracijų, puošybos specialistai, vestuvinių žiedų gamintojai ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.