Pūstažandė iš fermos – daugiausia uždirbanti aktorė Holivude

Išvaizda niekuo neišsiskirianti iš kitų. Nei per daug liekna, nei ypatinga gražuolė. Paprasta kaip du centai. Natūrali. Nebijanti net ir riebiau nusikeikti. Tingi. Nuoširdi. Dažniausiai net per daug. Neteikianti didelės reikšmės nei savo šlovei, nei talentui. O juo labiau mažiausiai galvojanti apie tai, ką apie ją mano kiti. Tokia ta geriausiai Holivude uždirbanti aktorė Jennifer Lawrence (25 m.).

Per praėjusius metus „Bado žaidynių“ žvaigždė susižėrė 52 milijonus JAV dolerių.
Per praėjusius metus „Bado žaidynių“ žvaigždė susižėrė 52 milijonus JAV dolerių.
Jennifer nepasiduoda jokiems spaudimams ir visus perspėja, kad dėl karjeros nebadaus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jennifer nepasiduoda jokiems spaudimams ir visus perspėja, kad dėl karjeros nebadaus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Viso pasaulio vyrai vertina J.Lawrence seksualumą, moterys – paprastumą ir tiesmukumą, o visi, kurie su ja yra dirbę, – jos talentą.<br>„Scanpix” nuotr.
Viso pasaulio vyrai vertina J.Lawrence seksualumą, moterys – paprastumą ir tiesmukumą, o visi, kurie su ja yra dirbę, – jos talentą.<br>„Scanpix” nuotr.
Atsiėmusi „Oskarą“ už vaidmenį 2012 metų komedijoje „Optimisto istorija“ visus velniop siunčianti J.Lawrence fotografams parodė nepadorų gestą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Atsiėmusi „Oskarą“ už vaidmenį 2012 metų komedijoje „Optimisto istorija“ visus velniop siunčianti J.Lawrence fotografams parodė nepadorų gestą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jennifer nepasiduoda jokiems spaudimams ir visus perspėja, kad dėl karjeros nebadaus.
Jennifer nepasiduoda jokiems spaudimams ir visus perspėja, kad dėl karjeros nebadaus.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

2015-09-14 13:56, atnaujinta 2017-10-15 21:52

Jennifer groja gitara ir mėgsta pavalgyti. Nieko nebestebina, kai prieš pat filmavimą aktorė apsaugininko paprašo nubėgti nupirkti dar vieno traškučių pakelio.

Prieš filmavimus ji niekuomet nerepetuoja. Net jei vaidinti tenka su tokiais garsiais aktoriais kaip Robertas De Niro.

Ji nebijo nieko, išskyrus vaiduoklius bei vorus. Be galo atsipalaidavusi Jennifer nepaiso jokių normų. Štai todėl ji siunčia velniop tuos, kurie jai už nugaros šnibždasi, esą jos išvaizda neatitinka Holivudo grožio standartų, ir vadina ją rubuile.

Jennifer nepasiduoda jokiems spaudimams ir visus perspėja, kad dėl karjeros nebadaus. Jau legenda tapo jos prieš ketverius metus ištarta frazė: „Aš verčiau atrodysiu putli prieš kamerą ir kaip normalus žmogus realiame gyvenime nei puikiai atrodysiu ekrane, bet kaip kaliausė kasdieniame gyvenime.“

Dabar net tokie įtakingi mados bei grožio vedliai kaip garsusis žurnalas „Vogue“ pripažįsta, kad J.Lawrence keičia grožio standartus Holivude, o jos teisingas požiūris į kūną ir grožį turėtų būti pavyzdys visoms moterims.

Viso pasaulio vyrai vertina Jennifer seksualumą, moterys – paprastumą ir tiesmukumą, o visi, kurie su ja yra dirbę, – jos talentą.

Tad nenuostabu, jog nė vienos aktorystės pamokos nelankiusi ir niekuomet iš anksto nerepetuojanti Jennifer praėjusią savaitę žurnalo „Forbes“ kasmet sudaromame geriausiai apmokamų Holivudo aktorių moterų sąraše užima pirmąją vietą.

Per praėjusius metus „Bado žaidynių“ („Hunger Games“) žvaigždė susižėrė 52 milijonus JAV dolerių ir gerokai aplenkė savo, rodos, gražesnes ir labiausiai patyrusias koleges.

Praėjusį penktadienį su būriu draugų ir šeima Holivude gimtadienį atšventusiai vienai jauniausių Holivudo aktorių ne tik pinigų, bet ir profesinių apdovanojimų gali pavydėti net kur kas labiau patyrusios aktorės.

Būdama 22-ejų Jennifer pati to nesitikėdama ir susijaudinusi atsiėmė bene prestižiškiausią kino pasaulio apdovanojimą – „Oskarą“ už vaidmenį 2012 metų komedijoje „Optimisto istorija“ („Silver Linings Playbook“).

„Oskaro“ statulėlė iš karto iškeliavo į tėvų fermą Luisvilyje, Kentukio valstijoje. Apie aktorytės karjerą nė nesvajojusiai merginai turėti tokį garbingą apdovanojimą savo namuose net pačiai pasirodė labai keista.

Aktore Jennifer tapo visiškai atsitiktinai. Nuosavoje fermoje vaikų stovyklą atidariusios Karen ir statybininko Gary šeimoje su dviem vyresniais broliais Blaine’u ir Benu augusi Jennifer buvo aktyvi ir sportiška mergaitė, o užaugusi svajojo būti gydytoja.

Bet viskas pasisuko kita linkme. Keturiolikmetė blondinė buvo pastebėta Niujorke, kur viešėjo su šeima per pavasario atostogas. Nepažįstamasis paprašė Jennifer papozuoti ir jos motinos Karen telefono numerio.

Jau kitą dieną Karen sulaukė agento skambučio su prašymu leisti dukteriai atvykti į studiją. Nuo to laiko viskas sukosi pašėlusiu tempu.

Agentus pakerėjusi Jennifer vasarai liko Niujorke, vaidino įvairiose reklamose ir pirmajame filme. Netrukus iki tol apie aktorystę nė nesvajojusi Jennifer su visa šeima persikėlė į Los Andželą. Ten vaidmenys, kad ir nedideli, pasipylė tarsi iš kibiro.

Tėvams pažadėjusi neužleisti mokslų Jennifer netrukus jau vaidino ne viename filme ir televizijos seriale. Tačiau bene daugiausia dėmesio ir populiarumo ji sulaukė po romantiškos komedijos „Optimisto istorija“.

Tiesa, asmeniniame Jennifer gyvenime šiuo metu romantikos galėtų būti ir daugiau. Kalbama, kad aktorė ir vėl išsiskyrė su dabar jau buvusiu savo gyvenimo draugu, trylika metų vyresniu britų roko grupės „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu.

Nors dar visai neseniai pora kartu Niujorke ieškojosi buto, kuriame tilptų ne tik juodu su Chrisu, bet ir jo atžalos iš kito ryšio – vienuolikmetė Apple ir devynmetis Mosesas.

Jennifer gimtadienyje Chriso nebuvo. Bet galbūt jų santykiuose taškas dar nepadėtas. Kartu būdami vos metus jie spėjo skirtis ir taikytis jau kelis kartus.

Beje, svarbiausia skyrybų priežastis ne kas kita, o itin glaudūs Chriso santykiai su buvusia žmona, kita labai garsia Holivudo aktore Gwyneth Paltrow.

Pusryčiauja su buvusia žmona ir vaikais

Pasaulyje populiarios britų roko grupės „Coldplay“ lyderis Ch.Martinas (38 m.) ir viena garsiausių Holivudo aktorių G.Paltrow (42 m.) apie tai, jog suka skirtingais keliais, pranešė praėjusių metų kovą. Tačiau dvylika metų trukusi santuoka oficialiai buvo nutraukta visai neseniai.

Aktorės ir muzikanto pora (nuotr.) draugiškai susitarė 120 milijonų dolerių vertės turtą pasidalyti po lygiai. Taip pat dabar jau buvę sutuoktiniai pasižadėjo kartu toliau rūpintis dviem savo atžalomis.

Neseniai viename interviu G.Paltrow pasidžiaugė, kad juodu su Chrisu ir toliau liko labai geri draugai, o jų didžiausias prioritetas – duktė Apple ir sūnus Mosesas. Todėl, nepaisant naujų mylimųjų, jie toliau visi kartu sekmadieniais eina į miestą valgyti vėlyvųjų pusryčių.

Šiuo metu G.Paltrow susitikinėja su amerikiečių televizijos prodiuseriu Bradu Falchuku (44 m.).

Kalbama, kad J.Lawrence užkariavo ne tik Ch.Martino vaikų širdis, bet ir pelnė jo buvusios žmonos Gwyneth palankumą. Tiesa, kurį laiką Gwyneth nepritarė Chriso ir Jennifer santykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.