George'o Clooney ir Amal santuoka: kas joje ne taip?

Kiek laiko išsilaikys ši šeima? Ar Holivudo žvaigždė George’as Clooney (54 m.) iš Libano kilusią teisininkę Amal Alamuddin (37 m.) vedė iš meilės? Net rengiamos visuomenės apklausos, kam naudinga ši santuoka – Amal ar George’ui? Nors poros santuoka laidojama kas savaitę, kol kiti aiškinasi, ar jausmai tikri, ar tik sandėris, jie vis dar kartu – jau metai.

Jau metai beveik kas savaitę pasaulio žiniasklaida praneša apie dar vieną garsiosios poros ginčą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Jau metai beveik kas savaitę pasaulio žiniasklaida praneša apie dar vieną garsiosios poros ginčą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2015, 4:18 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 8:56 AM

Užkietėjusio Holivudo vienišiaus aktoriaus G.Clooney ir plačiajai visuomenei nežinomos teisininkės A.Alamuddin vestuvės praėjusių metų rugsėjį tapo svarbiausiu viso pasaulio aukštuomenės įvykiu.

Tačiau nuo pat draugystės pradžios nuolatiniu įsimylėjėlių palydovu tapo įvairios paskalos, o po vestuvių gandų dar labiau padaugėjo. Jau metai beveik kas savaitę pasaulio žiniasklaida praneša apie dar vieną garsiosios poros ginčą.

Regis, visas pasaulis, sulaikęs kvėpavimą, laukia Amal ir George’o skyrybų. Atrodo, kad abipuse meile niekas netiki.

Ko tik neprikalbėta apie šią santuoką! Kai kas tvirtino, kad jos pagrindas – Holivudo žvaigždės noras iškelti savo kandidatūrą į JAV prezidento postą 2020 metais. Dėl to esą jam bus reikalinga ne paprasta, o išskirtinė žmona, sugebanti pelnyti rinkėjų simpatijas.

Kai kas įtarė, kad aktorius esąs netradicinės lytinės orientacijos, o šiems gandams nuslopinti daugybės jo meilės romanų su įvairiomis gražuolėmis nepakanka.

Be to, atsirado ir tokių gandų, kad, atvirkščiai, Holivudo žvaigždę tiesiog nupirko ambicingoji nuotaka, nes jai reikėjo įkopti į naują žinomumo ir garbės lygį.

Milijonai žmonių mielai narsto šias paskalas, dalijasi įtarimais ir visada prie vieno argumento – meilės – deda klaustuką. Gal dėl to, kad George’as ir Amal niekada nebuvo panašūs į beprotiškai įsimylėjusius.

Daugybė nuotraukų buvo padaryta tiksliai laikantis nematomų kodų: jis pakšteli jai į nosį, ji kakta priglunda prie jo smakro, jie eina susikibę už rankų, jis – šiek tiek priekyje.

Truputis tarpusavio juokelių, truputis sentimentalumo ir lygios lyg stiklas frazės.

Kino žvaigždė ir tarptautinio lygio teisininkė nebuvo panašūs į Holivudo superžvaigždžių Brado Pitto ir Angelinos Jolie porą.

Net šiai porai simpatizuojantys negalėjo atsikratyti jausmo, jog tai sandėris, dalykinė dviejų profesionalų partnerystė: gražiai besišypsančių, mandagių, gerbiančių vienas kitą, bet akivaizdžiai kažką nutylinčių.

***

Straipsnio tęsinį skaitykite šeštadieniniame „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?