Jaunavedys 85 m. aktorius pasidalijo receptu potencijai gerinti

85-erių žymus Rusijos aktorius Ivanas Krasko šiuo metu ypač įdomus pasaulinei žiniasklaidai. Juk tokio amžiaus vyrai neretai skaičiuoja savo ligas ir vizitus pas gydytojus, o štai I.Krasko vos prieš mėnesį vedė 60 metų jaunesnę moterį Nataliją Ševel-Krasko ir dabar mėgaujasi karštu ir aistringu medaus mėnesiu.

Aktorius Ivanas Krasko su žmona Natalija vestuvių dieną.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorius Ivanas Krasko su žmona Natalija vestuvių dieną.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorius Ivanas Krasko su žmona Natalija vestuvių dieną.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorius Ivanas Krasko su žmona Natalija vestuvių dieną.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorius Ivanas Krasko su žmona Natalija vestuvių dieną.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorius Ivanas Krasko su žmona Natalija vestuvių dieną.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-10-02 15:13, atnaujinta 2017-10-12 05:59

Legendinis rusų aktorius ir buvusi jo studentė susituokė rugsėjo pradžioje. Vestuvių ceremonija buvo visiškai slapta. Joje, pasak artimiausių šaltinių, dalyvavo tik patys geriausi poros draugai ir bičiuliai.

Visame pasaulyje nerimsta kalbos, kad mergina su žinomu aktoriumi tuokėsi tik dėl turtų ir karjeros, tačiau didžiausius smalsuolius neramina poros seksualinis gyvenimas – kaip gi seksis mėgautis meilės žaidimais 24 metų merginai su vyru, kuriam – 85-eri? Aktorius turi atsakymą į šiuos ir kitus pavyduoliams bei gerbėjams nerimą keliančius klausimus.

Ateities planuose – bendras spektaklis su žmona

I.Krasko sakė, kad kiekvieną dieną jis dirba nuo ryto iki vakaro. „Vos spėju ryte papusryčiauti ir išskubu į repeticijas. Vaidinu keliuose spektakliuose, esu nuolat kviečiamas į įvairias televizijos laidas, vedu paskaitas studentams. Mano dienotvarkė įtempta ir aš viską vos suspėju. Tačiau neslėpsiu – man tai labai patinka ir veda tik į priekį“, – atviravo aktorius.

Jis tikino esąs labai energingas. „Kol nežiūriu į veidrodį, įsivaizduoju esantis vaikinas, jaunikaitis. O kartais jaučiuosi kaip brandus vyrukas. Tačiau 85-erių nesijaučiu ir neketinu jaustis! Mano ir profesija neleidžia pasenti – turiu išlikti gyvybingas kiekvieną dieną“, – šypsojosi I.Krasko.

Vyras išdavė turintis milžiniškų ateities planų. „Kas dėl darbų, su žmona svajojame pastatyti spektaklį apie Voltaire'ą. Jame matau šiek tiek savęs, todėl labai noriu, kad pjesė išvystų dienos šviesą kuo greičiau“, – sakė jis.

Taurelė kasdien – tik pagal gydytojo rekomendacijas 

85 metų sulaukęs aktorius turi gyvenimo patirties ir dalijasi ja su savo gerbėjais. „Esu gyvas žmogus, todėl klaidų gyvenime esu padaręs ne vieną. Tačiau svarbiausia po kiekvienos klaidos susimąstyti ir apgalvoti, ką padarei gerai ir ko ne. Aš visada sakau savo studentams, kad jei norite nemeluoti nei sau, nei kitiems, būti atviri, tokie turite būti ir gyvenime, ir ant scenos“, – tikino vyras.

Aktorius prisipažino, kad nemato nieko bloga išgerti po taurelę stipresnio alkoholinio gėrimo kiekvieną dieną. „Aš nesavavaliauju, elgiuosi pagal visas kardiologo rekomendacijas. Jis man leido kasdien išgerti 50 gramų, tačiau uždraudė viršyti šią normą. Būtent taip aš ir elgiuosi“, – teigė jis.

Jis atviravo, kad ne kartą ant scenos yra gėręs šampano, nes taip reikalavo vaidmuo. Taip pat vidury scenos aktorius ne kartą ragavo ir itin stiprių svaigiųjų gėrimų. „Nė karto neblefavau prieš žiūrovą. Visada stengiausi būti tikras ir natūralus. Turbūt todėl ir jaučiu gerbėjų dėmesį, meilę ir palaikymą. To paties mokau ir savo studentus“, – sakė vyras.

Vyriškai galiai – salierų stiebų užpiltinė

Kad ir koks aktoriaus I.Krasko gyvenimas būtų įdomus ir įvairiaspalvis, vis dėlto labiausiai gerbėjus visame pasaulyje domina jo asmeninis gyvenimas ir intymūs santykiai su naująja žmona. Aktorius atviras ir šiais klausimais. „Vyrų potencijai ypač tinka iš tam tikrų ingredientų pagaminta užpiltinė. Supjaustykite salierų stiebus, jų lapelius. Susmulkinkite saujelę krapų, įdėkite kelis šaukštus medaus, šiek tiek krienų šaknų ir skiltelę česnako. Šią paruoštą masę užpilkite puse litro 40 laipsnių stiprumo alkoholio. Iš ryto užpilus, vakare jau galima gerti, tačiau geriausiai skonis atsiskleidžia po kelių dienų“, – receptą atskleidė legendinis I.Krasko.

Jaunutė aktoriaus žmona taip pat turi receptą, kuriuo pavyksta rytais sužavėti savo vyrą. „Mano mama mane išmokė ruošti šį patiekalą, kuriam Ivanas negali atsispirti. Taigi į dubenį įmuškite kelis kiaušinius, gerai juos išplakite. Pritarkuokite sūrio ir įdėkite šaukštą majonezo. Pagrindas atrodys kaip picos. Supilkite į įkaitintą keptuvę. Ant viršaus galite pridėti mėgstamų ingredientų – ir daržovių, ir pievagrybių, ir mėsytės. Nepakenks ir išspausta česnako skiltelė. Uždenkite keptuvėje ir kepkite ant silpnos ugnies. Baigiant kepti paruoštą omletą galite suvynioti į ritinėlį ir patiekti lėkštėje su mėgstamomis daržovėmis“, – gaminimo eigą nupasakojo N.Ševel-Krasko.

Parengė Gerda Morozovienė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.